FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12998)

Posted by yedor on 20-07-2004 23:19:

Question skiing

Czy może mi ktoś dokładnie wytłumaczyć co to jest skiing czytałem o tym na stronie ale nie zrozumiałem o co chodzi HELP!!!

Posted by Hamil_Hamster on 21-07-2004 01:22:

Jak nie zrozumiałes to pomoże Ci tylko praktyka...

Pokrótce - jest to sposób poruszania się polegajacy na "ześlizgiwaniu" się po zboczach w celu nabrania szybkości i wybijaniu się w góre gdy teren się podwyższa (takie szukanie "kołysek").
Służy do tej czynności klawisz skoku - trzeba go cały czas trzymać by robić skiing, pozatym użyteczny jest przy tym jet-pack.

BTW. Masz bardzo podobą "sygnaturke" do mojej

Posted by yedor on 21-07-2004 09:02:

dzięki

Aha jak ci nie pasuje to mogę zmienić. Dla mnie to nie problem. ;-) Idę poćwiczyć.

Posted by yedor on 21-07-2004 10:01:

Jak się odtwarza demka z gry??

Posted by Delirca on 21-07-2004 15:22:

Lewy dolny rog > LAUNCH > RECORDINGS > wybierasz demko > PLAY > czekasz az sie zaladuje > ogladasz
Podczas ogladania demka TAB pokaze ci czas i ile juz ogladnoles + i - przyspieszaja lub spowalniaja odtwarzanie.

Posted by yedor on 22-07-2004 07:51:

ale jak ściągnąłem demko to gdzie je muszę umieścić

Posted by Salvadore on 22-07-2004 11:35:

katalog gry \ base\ recordings

Posted by yedor on 22-07-2004 18:11:

Dzięki. A czy nie wiesz przypadkiem co to jest taki nieruszający si ę złoty koleś na Katabicu który nazywa się AnarkZ Dueling Guard i daj mi twój numer gg i adres strony klanów sys i ]I[

Posted by shoti on 23-07-2004 01:50:

złoty koleś ? gdzie? ja też chce go zobaczyć ? na naszym orzełku takie cuś zamontowali ? to jakiś bot ?

Posted by sYs|Berserker on 23-07-2004 12:39:

strona : www.sys.org.pl
wszyscy uzywamy irca. quakenet #sys
#tower

Posted by borowies on 26-07-2004 12:22:

rotfl, ten zloty koles to po prostu pomnik i znajduje sie gdzies na tylach bazy

Posted by shoti on 26-07-2004 20:42:

no chyba jednak nie, nie przypominam sobie by na Katabatic był jakiś pomnik i żeby tym bardziej podawał adres stronki i numery GG

Posted by borowies on 26-07-2004 21:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez yedor
Dzięki. A czy nie wiesz przypadkiem co to jest taki nieruszający si ę złoty koleś na Katabicu który nazywa się AnarkZ Dueling Guard i daj mi twój numer gg i adres strony klanów sys i ]I[

jezeli przyjrzysz sie konstrukcji zdania shoti, to z pewnoscia zauwazysz ze to yedor prosi o numer gg, a nie ten zloty koles go daje. a sam koles jest na 100%, poszukaj za gorka to znajdziesz .

Posted by yedor on 27-07-2004 09:02:

no dzięki że ktoś wreszcie zrozumiał ;-) Kanał IRC i stronka sys mi wystarczą tylko nie wiem na stroce jak się zalogować czy trzeba być w klanie??? Lub jak się zarejestrować.

Posted by shoti on 27-07-2004 10:47:

rzeczywiście...yedornapisał "daj mi" a nie "daje mi" . Zwracam honor...strasznie mi wstyd . Ale to nie moja wina. Gdyby jedor użył przecinka w odpowiednim miejscu to by nie było problemu.

poszukiwania złotego kolesia w toku.....za bazą storm, czy inferno? i za którą górką? pólnocną ?

Posted by Hamil_Hamster on 27-07-2004 12:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez shoti
rzeczywiście...yedornapisał "daj mi" a nie "daje mi" . Zwracam honor...strasznie mi wstyd . Ale to nie moja wina. Gdyby jedor użył przecinka w odpowiednim miejscu to by nie było problemu.

poszukiwania złotego kolesia w toku.....za bazą storm, czy inferno? i za którą górką? pólnocną ?

Najlepiej odpal edytor i poszukaj na liście obiektów...

Posted by yedor on 27-07-2004 17:00:

Fajnie by było jakby ktoś napisał jak sie zalogować na stronie sys trzy trzeba być w klanie. Aha - i sorry za brak przecinka.

Posted by sYs|StEELhEArT on 27-07-2004 19:59:

narazie niema mechanizmu rejestracji dla 'nie wtajemniczonych'

bedzie 'when done'
kiedys mozna bylo pisac nie bedac zalogowanym ale zlote czasy troli minely ( no nie wayha ? )

zapukaj do mnie na ircu to ci zaloze konto

ps. takich posagow jest wiecej na roznych mapkach
taki easter egg od panow z dynamixa

Posted by shoti on 28-07-2004 13:30:

Dobra kurde....byłem na katabatic, przetrzepałem obie bazy i tereny za nimi na odległość 3 górek, ale żadnych pomników nie ma. Zacząłem pytać ludzi...podobno miały być w narożnikach "mission area", sprawdzałem, nie ma....wziąłem shrika i latałem do narożników widocznej na CC mapy, też nie było. Na koniec pomagał mi ich szukać Akir4 i we dwóch lataliśmy shrikami i szukaliśmy ...NIE MA!!!!!

Gdzie sa te posągi bo mnie zaraz coć trafi...tyle gram na katabatic i nic takiego nie widziałem....HELP!!!!

Posted by Hamil_Hamster on 28-07-2004 17:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez shoti
Dobra kurde....byłem na katabatic, przetrzepałem obie bazy i tereny za nimi na odległość 3 górek, ale żadnych pomników nie ma. Zacząłem pytać ludzi...podobno miały być w narożnikach "mission area", sprawdzałem, nie ma....wziąłem shrika i latałem do narożników widocznej na CC mapy, też nie było. Na koniec pomagał mi ich szukać Akir4 i we dwóch lataliśmy shrikami i szukaliśmy ...NIE MA!!!!!

Gdzie sa te posągi bo mnie zaraz coć trafi...tyle gram na katabatic i nic takiego nie widziałem....HELP!!!!

Napisałem już, użyj edytora...

Zakładasz sobie serwer (lan lub online), wciskasz alt+e i szukasz sobie...

Posted by sYs|StEELhEArT on 07-08-2004 10:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|StEELhEArT
narazie niema mechanizmu rejestracji dla 'nie wtajemniczonych'

bedzie 'when done'
kiedys mozna bylo pisac nie bedac zalogowanym ale zlote czasy troli minely ( no nie wayha ? )

zapukaj do mnie na ircu to ci zaloze konto

mata:
http://sys.org.pl/register.php

trolom z góry podziekujemy

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:54.