FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=12999)
Czy zlot fanów BHD zdechł?
Czy może mi ktoś wyjaśnić do końca, czy bedzie zlot fanów BHD, czy nie. Czy traktować ten temat za zamkniety i nie wracać do niego, czy robić sobie nadzieje.
Najlepiej którtko - TAK czy NIE.
Zależy o który pytasz ? O ten w Krakowie gdzie miała być promocja, nagrody paintball i inne ? Jak widzisz to była czyjaś mrzonka. Natomiast kilka osób stara się rozpoznać "teren" i coś skromniejszego być może wyjdzie.
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Zależy o który pytasz ? O ten w Krakowie gdzie miała być promocja, nagrody paintball i inne ? Jak widzisz to była czyjaś mrzonka. Natomiast kilka osób stara się rozpoznać "teren" i coś skromniejszego być może wyjdzie.
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Chodzi mi o tem z pompą w Krakowie![]()
Jeżeli chodzi o ten z pompą w Krakowie to go nie będzie. Dlaczego ? Odpowiedz jest bardzo prosta. Odechciało mi się organizować ten zlot i odpuściłem temat. Dlaczego? Tu również odpowiedz jest prosta. Ze zwykłego egoizmu. Po co miałem organizować coś dla grupy ludzi, których nie darzę zbytnią sympatią i organizacja tego przedsięwzięcia nie przyniosłaby mi satysfakcji.
Trochę szkoda, bo wszystko było już zapięte prawie na ostatni guzik i organizacja przebiegała bardzo sprawnie, ale trudno. Tak czasami bywa. Może „misio” po „sukcesie” PSBHD postara się o organizację zlotu. Szlaki już przetarłem, więc zadanie jest ułatwione
quote:
Chodzi mi o tem z pompą w Krakowie![]()
quote:
Tamto to było chyba jakieś chore urojenie tak jak i kilka innych rzeczy.
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Jeżeli chodzi o ten z pompą w Krakowie to go nie będzie. Dlaczego ? Odpowiedz jest bardzo prosta. Odechciało mi się organizować ten zlot i odpuściłem temat. Dlaczego? Tu również odpowiedz jest prosta. Ze zwykłego egoizmu. Po co miałem organizować coś dla grupy ludzi, których nie darzę zbytnią sympatią i organizacja tego przedsięwzięcia nie przyniosłaby mi satysfakcji.
Trochę szkoda, bo wszystko było już zapięte prawie na ostatni guzik i organizacja przebiegała bardzo sprawnie, ale trudno. Tak czasami bywa. Może „misio” po „sukcesie”PSBHD postara się o organizację zlotu. Szlaki już przetarłem, więc zadanie jest ułatwione
![]()
quote:
Jakich rzeczy ?
Re: Czy zlot fanów BHD zdechł?
quote:
Czy może mi ktoś wyjaśnić do końca, czy bedzie zlot fanów BHD, czy nie. Czy traktować ten temat za zamkniety i nie wracać do niego, czy robić sobie nadzieje.
Najlepiej którtko - TAK czy NIE.
quote:
Trochę dziwi mnie jedno. Zadnego medialnego rozgłos, reklam, spotów.... nic. Cenega robiąc taką akcję nie mogła chyba tylko polegać na jednej osobie. Jeśli wszystko było prawie zapięte na ostatni guzik to już wtedy Cenega musiała ponieść jakieś koszty i to pewnie nie małe. I nagle co ? Odwołała wszystko bo komuś tam (dla niej się nie liczącego w tych wielkich trybach biznesu) odechciało ? Żarty.
quote:
Choćby koszulka dla lamy
quote:
A kto obiecał koszulke lamie ? Nie chce mi sie grzebać w archiwalnych postach, ale jedynymi którzy mu takowa obiecali to sasowie.
quote:
Po co miałem organizować coś dla grupy ludzi, których nie darzę zbytnią sympatią i organizacja tego przedsięwzięcia nie przyniosłaby mi satysfakcji.
Zapytałeś więc odpowiedziałem nie mam zamiaru dalej o tym gadać bo i tak to będzie bezproduktywne.
quote:
A dlaczego to mnie szanowny Panie nie darzysz sympatią???
quote:
Moje pytanie było wymuszone przez Twoją pozbawiona racji wypowiedz. Na to pytanie odpowiedziałeś w sposób który również mijał sie z prawdą. Więc pewnie rzeczywiście nie ma sensu dalej na ten temat bezproduktywnie dyskutować.
Na przyszłość mała rada. Jeżeli wysuwasz jakieś teorie to dobrze byłoby abyś miał jakieś podstawy na bazie których takowe kreujesz.
quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Zastanawiające jest to że ty masz zawsze argumenty
quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Koszulke dla Lamy?
Sam gdzieś napisałeś że SAS otrzyma je.
Board od razu ożył
Nie ma to jak trącić Tomka żeby odpowiedział
albo
. Najedzie sobie na pysznego
a niektórzy dostaną
.
Ale sobie zaszalałem z emotami, jak nigdy
quote:
No cóż. Pozostaje mi tylko podziekować Ci za głos uznania
Oczywiście że napisałem tak, ale to co napisałem nie było stwierdzeniem faktu, ale było jednym z możliwych scenariuszy do realizacji którego potrzebne były pewne okoliczności które nigdy nie zaistniały.
quote:
To że dla Ciebie jest to dziwne to nie znaczy że tak nie było. Tak naprawdę to ta jedna osoba odwaliła dla Cenegi prawie całą robotę podając im wszystko jak na tacy do realizacji.
Jeżeli nie wierzysz mojej skromnej osobie (co mi zresztą koło tyłeczka lata) to zapytaj Chestera bądz Badyla, ponieważ te dwie osoby zabrałem ze sobą na przedostatnie spotkanie z Cenegą i znaja oni dokładnie szczegóły ustaleń zawartych z Cenegą.
Napisane oryginalnie przez dżery
Board od razu ożył
Nie ma to jak trącić Tomkażeby odpowiedział
albo
a niektórzy dostaną
.
Ale sobie zaszalałem z emotami, jak nigdy
quote:
Moje pytanie było wymuszone przez Twoją pozbawiona racji wypowiedz. Na to pytanie odpowiedziałeś w sposób który również mijał sie z prawdą. Więc pewnie rzeczywiście nie ma sensu dalej na ten temat bezproduktywnie dyskutować.
Na przyszłość mała rada. Jeżeli wysuwasz jakieś teorie to dobrze byłoby abyś miał jakieś podstawy na bazie których takowe kreujesz.
quote:
Czy spaliłeś wszystkie mosty w Cenedze za sobą?
Może wysłać tam te 2 osoby któe były z Tobą, i niech rusza sprawę.
quote:
No cóż. Pozostaje mi tylko podziekować Ci za głos uznania
Oczywiście że napisałem tak, ale to co napisałem nie było stwierdzeniem faktu, ale było jednym z możliwych scenariuszy do realizacji którego potrzebne były pewne okoliczności które nigdy nie zaistniały.
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Board od razu ożył
Nie ma to jak trącić Tomkażeby odpowiedział
albo
a niektórzy dostaną
.
Ale sobie zaszalałem z emotami, jak nigdy![]()
quote:
bla, bla, bla ....
(To teraz dałem Ci pole do popisu)
quote:
Alez skąd. Wręcz przeciwnie. Jestem zaszokowany pięknem i wyniosłą treścią Twej wypowiedzi. Mogę nawed zaryzykować stwierdzenie że jest to jeden z najlepszych Twoich tekstów jaki kiedykolwiek przeczytałem na tym forum.![]()
quote:
Twoje puste gadki zawsze były właśnie możliwymi scenariuszami a nigdy faktami.
quote:
Które ?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:02.