FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=130)
Not So Good League
Juz w ta sobote rusza liga NSGL - Not So Good League. Pierwsze mecze grane beda w sobote o godzinie 20. Spotkamy sie na ircu i tam bede wyznaczal ludzi, ktorzy maja wchodzic na serwer i grac. Mamy do zagrania 16 meczy + ew. 8 meczy spoznialskich. Gazor udostepnil Slizgowy Serwer Kwakowy, na ktorym beda 4 porty (prawdopodobnie) tylko dla ligi. Szczegoly wkrotce.
Dzisiaj albo jutro porozsylam mejle po uczestnikach ze szczegolami.
UPDEJT: liga bedzie rozgrywana na wzor zeszlorocznych eliminacji do CKT Cup.
Teraz Organizooje turnieje ??? Right ???
hehe zjazd spox sprawa...........nie spox poprostu to musi byc!!
Spotkamy sie napijemy pobijemy pogodzimy i znofu popijemy i pogramy i popijemy i poleczymy kaca popijajac vodke i pifko i ofkoz jeszcze pogramy
quote:
Napisane oryginalnie przez MerLin]b[DeN
hehe zjazd spox sprawa...........nie spox poprostu to musi byc!!
Spotkamy sie napijemy pobijemy pogodzimy i znofu popijemy i pogramy i popijemy i poleczymy kaca popijajac vodke i pifko i ofkoz jeszcze pogramy![]()
taaak krak rulez
Ja mam w sumie nie tak daleko...jakie� 100 kilos�w... Ale dla takiego spotkania (czytaj: libacji
) mog� straci� troch� benzyny. Bo w ko�cu ile na tym zyskam...
BTW Sweep: adresy i kana� podaj...
Mi to wisi gdzie! Waznie zeby byl i przydalo by sie zeby jakis turniej przy okazji lub chociaz zeby bylo gdzie pograc!
No w�a�nie. Skoro CGL#3 b�dzie na CS'ie...
quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Mi to wisi gdzie! Waznie zeby byl i przydalo by sie zeby jakis turniej przy okazji lub chociaz zeby bylo gdzie pograc!
quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
No w�a�nie. Skoro CGL#3 b�dzie na CS'ie...
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
no...najlepiej taki zjazd zrobic w krakowie oczywiscie
(teraz zacznie sie 150 postow ze lepiej gdzie indziej itd...)
sprawdzalem ale nie fpadlem na ten topic..
quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Ta, i flaszka od go�cia...BTW Sweep: daj mi IP tego serwera, mo�e wpadn�. I na jakim kanale? #NSGL?
![]()
Ale nie macie sie co meczyc. Serwery beda na haslo, zeby nikt nie przeszkadzal, ciekawsze mecze moze sie bedzie nagrywalo. O szczegolach poinformowani zostana uczestnicy ligi prosto na mejla. Nie chcemy nie powolanych osob, ktore beda robily burdel.
Nie.
Pierwszy pojednek gram z d1x'em, zna ktos goscia? Chociaz i tak jak jakims cudem wygram to potem najprawdopodobniej z dave'em :/
Fryx, grasz z kino, prawda? Gralem juz z nim po necie na , nie jest wymagajacy, ma tylko dobrego raila.
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
Pierwszy pojednek gram z d1x'em, zna ktos goscia? Chociaz i tak jak jakims cudem wygram to potem najprawdopodobniej z dave'em :/
Fryx, grasz z kino, prawda? Gralem juz z nim po necie na , nie jest wymagajacy, ma tylko dobrego raila.
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
koles byl u nas na eliminacjach do cgla (krakow)
wygrasz spokojnie....
hehe
tylko ze jak bedziesz gral "nakrecony"?
mtv ja jestem caly czas za...nawet moge graj za******![]()
d1x was zniszczy dogadam sie z nim zagram za nigo i was wszystkich rozgniote - jak tylko podlcza mi w koncu stale. Btw oxy moze zalatw jakas nocke w kraku pogral bym se cos !!!!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:04.