FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13011)
gdzie sie wszyscy podziali?
Witam! To moj pierwszy temat na tym forum. Wiem ze jest nie na miejscu, bo to temat BHD a nie JO, ale mam nadzieje ze głowny moderator nie usunie tego posta. Wiec do rzeczy:
DOKONCZENIE!
GDZIE SIE PODZIALI GRACZE Z BHD NA JO:TR???????? Sorry ale zadnego ze znajomycch nickow niemoge spotkac na serwerach Joint Ops. Wszyscy byli tak napaleni na ta gre, a tu lipa. Ja ciupie po 4-6 godzin dziennie, i staram sie kogos spotkac, na marne. Wszyscy tak kozacza na temat JO, a zadnego niewidze zeby odstrzelil mi tyłek.
Moze ktos mi powie kto, gdzie gra w JO?
Ogolnie juz na miejscu powiem ze na dzien dziejszy polscka scena JO kuleje. Jest LIPA przez wielkie L.
NO NIE PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!
Ja gram i IVAN gra w ciągu nastepnych 2 tygodni dołączy jeszcze paru z PFT . Na dziś, na 75% PFT zaistnieje na scenie JO . Osobiście ja z BHD już się rozstałem, chyba,że dla zabawy popykam.
Co do serwerów to jest nawet jeden polski więc może trzeba wchodzić na niego albo wybrać coś i grać razem.
Re: DOKONCZENIE!
quote:
Napisane oryginalnie przez yaRan
GDZIE SIE PODZIALI GRACZE Z BHD NA JO:TR???????? Sorry ale zadnego ze znajomycch nickow niemoge spotkac na serwerach Joint Ops. Wszyscy byli tak napaleni na ta gre, a tu lipa. Ja ciupie po 4-6 godzin dziennie, i staram sie kogos spotkac, na marne. Wszyscy tak kozacza na temat JO, a zadnego niewidze zeby odstrzelil mi tyłek.
Ogolnie juz na miejscu powiem ze na dzien dziejszy polscka scena JO kuleje. Jest LIPA przez wielkie L.
na jakich serwach gracie? powidzcie cos wiecej... ja pzrewaznie na tych postawionych na 150 playersow ewentualnie jakis niemeicki DK-Tremor aha i tylko aas zdko siedze na tkoth i tdm
Ja podobnie,chociaz nie stronie od AAS.
A może umówmy się na serwerze gry-online, ustalmy dzień i godzine,zobaczymy ilu nas jest.
Czemu nie
dzjcie cynk kiedy co i jak ja zamawiam taxówke
Napisane oryginalnie przez yaRan
Re: Re: DOKONCZENIE!
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Nie ma co się dziwić. Demo (mnie akurat) nie zachęciło, cena "dołożyła swoje", dodaj do tego wakacje i ładną pogodę a otrzymasz odpowiedź na pytanie.
Co by tu zresztą nie pisać, BHD zawdzięczała swoją popularność w Polsce temu, że można było grać na piracie. JO musi trochę popracować żeby zwabić grono sympatyków.
quote:
Nie ma co się dziwić. Demo (mnie akurat) nie zachęciło, cena "dołożyła swoje", dodaj do tego wakacje i ładną pogodę a otrzymasz odpowiedź na pytanie.
Co by tu zresztą nie pisać, BHD zawdzięczała swoją popularność w Polsce temu, że można było grać na piracie. JO musi trochę popracować żeby zwabić grono sympatyków.
Re: Re: Re: DOKONCZENIE!
@yaran: tremory też, ale głównie tak jak radzioo - gram tylko tkoth, aas nie podoba mi się za bardzo, a tdm nigdy nie lubiłem
Mysle ,ze jednak novalogic zgotowala niespodzianke "dusigroszom" i na piracie sie nie pogra( I BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!), ale nie jest zle troche scena sie odswiezy przyjdzie troche nowych ludzi, a z kilkoma sie porzegna.Swiat idzie na przod i ten wirtualny, wiec zegnamy jednych witamy drugich.
quote:
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
No wiesz bez obrazy, ale nikt nie bedzie sie mocno staral zeby max 300 polaczkow laskawie zagralo w JO . Wykladnia jest zachod zobacz ile tam jest klanow i ile gra ludzi.
Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!
quote:
Nie mam się o co obrażać bo masz rację a ja napisałem co myślę na ten temat i wcale nie piętnuję Novalogicu za taki ruch (choć wolałbym żeby było po staremu).
Nie bedzie zle,trzeba tylko jakos sie zadomowic na serwerach tak zeby byly "polskie" pomalu ludzie poprzechodza na JO, a nie wiem czy novalogic planuje jakies statystyki ,bo jak beda to i ludzie szybciej sie zjawia,dla nie ktorych jest to tak wazne jak woda na pustyni .
Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Dlaczego wolałbyś po staremu ? Jesteś pewien że właśnie to chciałeś napisać ? ""
quote:
No wiesz bez obrazy, ale nikt nie bedzie sie mocno staral zeby max 300 polaczkow laskawie zagralo w JO . Wykladnia jest zachod zobacz ile tam jest klanow i ile gra ludzi.
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
na " zachodzie" wszystkiego jest więcej asfaltu, VW, Audi, Mesiów i wszelakiego dobrobytu, a teraz na stare lata jeszcze za darmochę wieść u polaczków wypasiony żywot z "europejskiej" emeryturki
, niech spuszczą z ceny, bo osobiście to nie lubię, jak ktoś robi ze mnie wała. Z tego co sobie przypominam to BHD po 6 miechach kosztowała połowę ( coś koło 50 złoty) swojej wyjściowej ceny, więc jak mówi Bob Budowniczy "dadzą radę"
jak mówił SP.Jimmy "the West is the best"
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
To raczej nie było pół roku...
quote:
na " zachodzie" wszystkiego jest więcej asfaltu, VW, Audi, Mesiów i wszelakiego dobrobytu, a teraz na stare lata jeszcze za darmochę wieść u polaczków wypasiony żywot z "europejskiej" emeryturki
, niech spuszczą z ceny, bo osobiście to nie lubię, jak ktoś robi ze mnie wała. Z tego co sobie przypominam to BHD po 6 miechach kosztowała połowę ( coś koło 50 złoty) swojej wyjściowej ceny, więc jak mówi Bob Budowniczy "dadzą radę"
quote:
No wiesz ja tez jestem za niskimi cenami ,a nowosci kosztuja. Cieszyc sie mozna z tego ,ze gry nie kosztuja jak w niemczech np.IVAN kupil JO za 40 pare euro.
to ile trzeba by gra nabrała realnej wartości rynkowej?!
ludzie widzieli demo i chyba zauważyli ,że aż tak wiele się nie zmieniło, być może również niewypał jakim był TS nakłania do ostrożnego podejścia do JO?
jak ich wakacyjne wyniki sprzedaży przycisną pewnie wyluzują, bo obecna cena to kosmiczna abstrakcja, przynajmniej dla mnie
Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Jasnei wszystko git! Tylko jakie są zarobki w Niemczech?!
![]()
Wydaje mi sie ,ze troche przesadzacie. Wydac na gre 100 zl (BHD) i grajac w nia 1,5 roku ,to nie jest wcale wysoka cena !!!!
To samo z JO jesli ktos bedzie w nia grac ,a nie odlozy po miesiacu na polke to wydatek 120 zl tez jest oplacalny . No ale jak ktos chce kupowac kazda nowosc to i cena 20 zl za orginal moze byc wygurowana.
quote:
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.