FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=80)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13037)

Posted by Marco on 03-08-2004 15:48:

Angry Co jest z moim celem ??????

Jest jakis zloty sposob na celowanie bo kurde albo ja sie zrobilem zezowaty albo z mojego karabinu leca slepaki
moze jest jakis specyficzny sposob celowania bo kurcze cos zemna nie tak prosze o pomoc gram dopiera rok ale to strzelanie nie idzie mi najlepiej czemu nie jestem az takim beztalenciem
licze na pare wskazowek od wytrawnych graczy.Marek Z Zielonej Gory.

Posted by AlKaGeN:gRaF on 03-08-2004 20:41:

do celowania

Marku najlepiej jest celowac po nogach jesli przeciwnik atakuje cie z prawej strony to celuj w lew� noge a jesli z lewej to celuj w prawa noge !! to jest sprawdzone a jesli chodzi o skutecznosc to r�znie z tym bywa

Posted by Marco on 04-08-2004 15:41:

Angry Nie wiem czy mowisz mi powaznie ?????

Hm,hmmmm w lewa noge jak atakuje mniez prawej jak z prwawej to w leaz noge
zawszemuslalem ze trzeba walic w leb tors a tu mowisz mi ze w nogi hm,hmmmm Cuba stawiasz mniew bardzo niezrecznej sutuacji jezeli to jest takie skuteczne to czemu mi nie powiedziales wczesniej hm,hmmm czemu mnie caly czas robiles w konia ja sie steram celowac w glowe a ty mowisz mi ze w nogi .Kurcze jasna dupa gr ,grrrrrrrrrrrr.

Posted by Marco on 04-08-2004 19:24:

Talking Fajna sytuacja mnie dziasiaj spotkal

Gralem dzisiaj na mapce ktera byla przedzielona na pol no wiecie alianci maja swoja czesc axis swoja i same snajpy zawze towarzyszaylem jednemu czy drugiemu gosciowi tym najlepszym zawsze potrzylem anjpaw to samo okno co on i ontamkogos widzial a ja nie ciekawa spraw ten sam kont ta sama odleglosc hm,hmmm
ciekawa spraw ale lubie ta mapke bo mozna nauczyc sie dobrze strzelac ze snalpy i byc czujnym a zaraz spostrzegawczyn z dniz na dzien dowiaduje sie sam z wlasnego doswiadczenia grajac w Medeal np:wczoraj zauwazylem ze w biegnocego goscia nawet gibiacgo sie na lewo iprawo mazna ubic strzelajac z lekim zapasem i to lubie gosc pada lubie ten widok.Z biegiem czsu ucze sie corax wiecej sam bo rady nie zawsze mi kyos portadzi ale spoko dzisaj mnie zaskoczyl moj kolega klanowy mam celowacw nogi hm,hmmm a ja myslalem ze w leb trzeba lub korpus a tu w nogi jutro wyprubuje mam nadzieje ze nie zrobil mnie w jajko.Marek.

Posted by KoTi12 on 07-08-2004 18:31:

EEE ? W noge ? :/
Mo�e i sprawdzony spos�b , ale jak kto� stoi ty�em :/
Je�eli kto� jest daleko namierz na szyje/g�ow� i strzelaj 3-strza�owymi seriami... Je�eli kto� jest blisko to full auto w tors :/
Je�eli bym strzela� po nogach to bym chyba nigdy nie by� na szczycie tabeli :/

Posted by AlKaGeN:gRaF on 07-08-2004 21:33:

widze kolejny niezna sie na zartach ... ale nic

Posted by KoTi12 on 08-08-2004 21:44:

Chlopak sie pyta na powaznie , to powinienes powaznie odpowiedziec... Gram juz tyle w MoH ze nie wiedzialem czy jakas lamka to napisala czy ktos pieprzy od rzeczy
No ale nic , gl&hf

Posted by Marco on 10-08-2004 13:58:

Thumbs up dzieki za odpowiedz

a Aikagena za te kawaly o strzelaniu w nogi mafia Zielonogurska powiesi za jaja na rynku w samym srodku dnia hi,hiiii dzieki Koti za odpowiedz.

Posted by AlKaGeN:gRaF on 14-08-2004 13:41:

nie AiKaGeNa tylko ALKAGENA ! niestrasz mnie tu swoja mafi� ..pando

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:04.