FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13057)

Posted by on 08-08-2004 01:02:

BHD na necie

Co zrobić, że by grać po necie???????

Posted by on 08-08-2004 09:17:

??
Wybierasz muliplayer, konkretny serwer i jedziesz. Dla wygody możesz zassać np. z www.nova-inside.com program pinger.

Posted by Jucek (EXE) on 08-08-2004 11:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
??
Wybierasz muliplayer, konkretny serwer i jedziesz. Dla wygody możesz zassać np. z www.nova-inside.com program pinger.

Albo jointool z http://www.dfbarracks.com/downloads...=df&fid=154

Posted by willie on 08-08-2004 14:20:

Re: BHD na necie

quote:
Napisane oryginalnie przez *operator*delta

A masz wszystkie updaty i inne bajerki do delty?

Pozdrawiam.*CQF*Willie

Posted by HaOs on 11-08-2004 07:46:

Re: BHD na necie

quote:
Napisane oryginalnie przez *operator*delta

nie ma to jak byc zaawansowanym graczem co fajnie ze ty teraz zaczynasz grac jak delta sie konczy [; POZDRO w takim razie dla ciebie

Posted by Rademus on 11-08-2004 08:26:

Re: Re: BHD na necie

quote:
Napisane oryginalnie przez HaOs
nie ma to jak byc zaawansowanym graczem co fajnie ze ty teraz zaczynasz grac jak delta sie konczy [; POZDRO w takim razie dla ciebie

Spoko.Do końca Delty jeszcze troche czasu zostało

Posted by Yogas on 11-08-2004 12:11:

Re: Re: BHD na necie

quote:

Pierwsze słysze. A to dlaczego sie kończy? To, że jest gra JO, nie znaczy wcale, że BHD odchodzi do lamusa.

Posted by Cin=GROM= on 13-08-2004 09:46:

Re: Re: Re: BHD na necie

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Pierwsze słysze. A to dlaczego sie kończy? To, że jest gra JO, nie znaczy wcale, że BHD odchodzi do lamusa.

Zgadzam sie, Mysle ze wszyscy (wiekszosc) sa za bardzo przyzwyczajeni do Delty zeby ja odstawic na dobre.

Posted by on 13-08-2004 11:24:

Być może i tak jest (sam pocinam w deltę cały czas) ale mimo wszystko da się zauważyć "rozluźnienie" na serwerach.
Jako ciekawostka: swgo czasu był doskonały serwer Normandy 1944PR z nietypowymi mapkami. Otóż ten serwer nadal istnieje i ma TE SAME mapki ale jest postawiony na JO

Posted by HaOs on 14-08-2004 15:55:

Re: Re: Re: Re: BHD na necie

quote:
Napisane oryginalnie przez Cin=GROM=
Zgadzam sie, Mysle ze wszyscy (wiekszosc) sa za bardzo przyzwyczajeni do Delty zeby ja odstawic na dobre.

Aha ... nie no jak mozna bylo zauwazyc mnie juz na delcie dawno nie bylo i raczej nie bedzie chyba ze mnie cos dopadnie ...

Posted by on 14-08-2004 16:22:

Re: Re: Re: Re: Re: BHD na necie

quote:
Aha ... nie no jak mozna bylo zauwazyc mnie juz na delcie dawno nie bylo i raczej nie bedzie chyba ze mnie cos dopadnie ...

Z Szacunkiem ale Ty to nie cała delta.

Posted by Cin=GROM= on 14-08-2004 16:24:

Talking Re: Re: Re: Re: Re: Re: BHD na necie

quote:

Posted by Zeo on 14-08-2004 17:48:

Coś się kończy coś zaczyna

Wszystko się okaże po wakacjach . Jak znów servery bhd się zapełnią to dleta wytrzyma nawet kilka miesięcy bez widocznej zmiany liczby graczy. Jeśli po wakacjach będzie tylu graczy co teraz albo mniej to znaczy że zbilżamy się raczej do końca niż rozkręcamy. Co prawda np CQF ma w zamiarze grać w najbiższym czasie coraz więcej meczy w bhd więc dla nas to dopiero się rozkręca a nie zwalnia. Kto wie

Posted by HaOs on 14-08-2004 18:54:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: BHD na necie

quote:

dobrze tylko mofie ze ja juz nie gram i dlatego mowie ze dla mnie delta sie juz skonczyla [; [;
POZDRO

Posted by Cin=GROM= on 14-08-2004 20:39:

Delta byla, jest i bedzie. Jak terazniejsi gracze odejda, nie beda juz grac to beda nowi, ktorzy dopiero zaczynaja, i napewno beda powstawaly jeszcze nowe klany. Prawda jest to ze poco grac w stare BHD skoro jest nowe JO. Ale wszyscy wiedza ze potrzebny jest orginal, a nie kazdego na niego stac.

Posted by HaOs on 14-08-2004 22:04:

quote:
Delta byla, jest i bedzie. Jak terazniejsi gracze odejda, nie beda juz grac to beda nowi, ktorzy dopiero zaczynaja, i napewno beda powstawaly jeszcze nowe klany. Prawda jest to ze poco grac w stare BHD skoro jest nowe JO. Ale wszyscy wiedza ze potrzebny jest orginal, a nie kazdego na niego stac.

a cos mily mofil ze nie jest cos ze jest takie cos ze nie trza miec orginala

Posted by RCM Projekt PL on 14-08-2004 22:42:

quote:
a cos mily mofil ze nie jest cos ze jest takie cos ze nie trza miec orginala

że niby co?? wolniej bo nie nadążam

Posted by Cin=GROM= on 14-08-2004 22:45:

Chetnie sie dowiemy coz to takiego

Posted by Rufus on 15-08-2004 05:23:

quote:

Juz przestancie pisac glupoty typu ,ze nie stac na orginal, moze nastolatkow nie stac ale ludzie troche starsi???? Jesli sie gra w gre 1,5 roku i zamierza jeszcze troche nikt mi nie wmowi ,ze nie mozna odlozyc na orginal w czasie tego czasu , a tak wogole ciekawe ile zajadlych pasjonatow BHD w polsce ma orginala???

Pozdro.

Posted by *|SLS|*K@pitano on 15-08-2004 09:19:

Gram w Delte od ponad roku i jeszcze mi się nie znudziła

Posted by Cin=GROM= on 15-08-2004 09:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Juz przestancie pisac glupoty typu ,ze nie stac na orginal, moze nastolatkow nie stac ale ludzie troche starsi???? Jesli sie gra w gre 1,5 roku i zamierza jeszcze troche nikt mi nie wmowi ,ze nie mozna odlozyc na orginal w czasie tego czasu , a tak wogole ciekawe ile zajadlych pasjonatow BHD w polsce ma orginala???

Pozdro.

Hmm, dobra, prawda, ale moim zdaniem na BHD jest wiecej nastolatkow niz starszych Ale ok koniec z tym tematem, a co do Orginala BHD to na piracie mozna grac a w JO na piracie chyba nie zagrasz

Posted by HaOs on 15-08-2004 10:16:

quote:
Hmm, dobra, prawda, ale moim zdaniem na BHD jest wiecej nastolatkow niz starszych Ale ok koniec z tym tematem, a co do Orginala BHD to na piracie mozna grac a w JO na piracie chyba nie zagrasz

no wlasnie malo jest nastolatkof takich jak ja ( 13 letnich ) jest chyba 4 z tego co znam ... najwiecej jest wlasnie 18 - 30 tak mi sie wydaje a mowi sie ze to dzieci uwielbiaja katowac w kompa

Posted by on 15-08-2004 12:34:

quote:
(...)a mowi sie ze to dzieci uwielbiaja katowac w kompa

A może katować kompa ??
Ale wróćmy do nurtującego pytania. To w końcu pojawiło się coś co pozwala grać w pirackie JO ?

Posted by tmat on 15-08-2004 14:06:

quote:

Ale wróćmy do nurtującego pytania. To w końcu pojawiło się coś co pozwala grać w pirackie JO ?

Moderator forum które jest objete patronatem Cenegi powinien zamykac wszystkie takie dyskusje, a nie jeszcze samemu wspierac dzialania piratow.

Taka mala uwaga techniczna...

Posted by HaOs on 15-08-2004 14:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Moderator forum które jest objete patronatem Cenegi powinien zamykac wszystkie takie dyskusje, a nie jeszcze samemu wspierac dzialania piratow.

oj tomek daj spokuj nie jestesmy przeciez piratami tylko wiernymi graczami

Posted by Jucek (EXE) on 15-08-2004 15:13:

quote:

hej spoleczny hej spoleczny jestes dla nas niebezpieczny

Posted by Cin=GROM= on 15-08-2004 15:16:

To ja tylko napisze ze jak ktos cos wie na temat gry po necie z pirackim JO to prosze na moje gg 4505369

Posted by Rufus on 15-08-2004 17:49:

Talking

quote:

Cale szczescie !!! Przynajmniej nie ma przypadkowych ludzi i mam nadzieje ,ze nie beda powstawac klany cztero dniowe jak to mialo miejsce w BHD.

Posted by Rufus on 15-08-2004 17:51:

Smile

quote:

Czesc Tomek, co tam slychac ???

Posted by on 15-08-2004 19:10:

quote:

Technicznie rzecz biorąc to nikt tu nie pytał skąd ściągnąć tylko czy rzeczywiście coś takiego istnieje. Forum służy do tego aby wymieniać się poglądami ale i także nowinkami z świata naszej gry. Uwierz mi że gdyby tu pojawił się jakikolwiek link do "zakazanych rzeczy" to natychmiast zostałby usunięty.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:41.