FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13090)
Jeszcze nie wiem kiedy..
W nowym roku szkolny (2004-2005) i później będzie stał polski serwer o nazwie Mogadishu Battle PL w trybie TDM na 40 graczy (zależy od pingów) mapy: Mogadishu Night i Mogadishu Day.
P.S problemy to nie moja wina, jestem w USA w Stamford godzinę drogi od N.Y.C
POZDRAWIAM!!!!!
Tylko dwie mapy ?
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Tylko dwie mapy ?
quote:
Napisane oryginalnie przez *operator*delta
Jak masz coś lepszego pisz posta.
![]()
hmm
A ten server to planujesz na bhd czy na jo postawić? Czy może na jedno i drugie ?
Jasne że mam, może być np. 10 map![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
E tam, popusc sobie wodze fantazji i napisz ze moze byc ze 100 map...
Czlowieku, czy Tobie nigdy nic nie pasuje ???!!!
quote:
A Ty się musisz wszędzie wpieprzać jak nic nie kumasz ?
quote:
Chłopak chce postawić serwer to niech stawia i chwała mu za to, a jak masz coś lepszego do zaproponowania to tak jak napisał „pisz posta”, a nie płacz.
quote:
A czy ja to neguję ? Jeżeli masz jakieś wątpliwości to najpierw zapytaj a nie rzucasz puste oskarżenia.
quote:
No cóż, przyzwyczaiłeś nas już do narzekań.
Ludzi zbyt wielu, gunerów za dużo, Polacy be, baserap się szerzy, lagi okrutne, staty niepotrzebne, łącza niedobre, map za mało, gry za drogie, zarabiamy mniej, pingi za wysokie, itp., itd. Ciągle tylko same narzekania i narzekania i tak w kółko od ponad roku. Płyta Ci się zacięła ?!
quote:
Pomijając to że jesteś bezczelny to jeszcze przypisujesz mi nie moje "zasługi" to raz. Dwa te wszystkie "narzekania" były udziałem wielu osób a nie tylko mnie.
quote:
Trzy, dlaczego piszesz że "przyzwyczaiłeś nas" - kto dał CI prawo wypowiadania za wszystkich ?
quote:
No ale musisz przyznać że w tych ciągłych narzekaniach razem z kol. J. wiodłeś prym
quote:
Być może ale wolę sobie z kolegą J. pomarudzić nad lagami (co jest raczej nieszkodliwe) niż się do każdego przyczepiać jak pasożyt którego potem ciężko się pozbyć.
quote:
Nad lagami, Polakami, cenami, mapami, zarobkami, baserapem, statami, łączami, pingami, graczami. Badz konsekwentny mój Ty gamoniu nieszkodliwy.
quote:
Nie przeginaj pały.
Koledzy J. R. T. przyjeżdżajcie do Sieradza, tamże siądziecie z piwem przy stole i urządzicie sobie prawdziwe forum.
quote:
No cóż, przyzwyczaiłeś nas już do narzekań.
Ludzi zbyt wielu, gunerów za dużo, Polacy be, baserap się szerzy, lagi okrutne, staty niepotrzebne, łącza niedobre, map za mało, gry za drogie, zarabiamy mniej, pingi za wysokie, itp., itd. Ciągle tylko same narzekania i narzekania i tak w kółko od ponad roku. Płyta Ci się zacięła ?!
quote:
(...)
Ja natomiast nie wypowiadalem sie za wszystkich, a tylko za nas
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Koledzy J. R. T. przyjeżdżajcie do Sieradza, tamże siądziecie z piwem przy stole i urządzicie sobie prawdziwe forum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jedyne rozwiazanie problemu bo juz Radziowi zaczyna sie udzielac... wiec...
ZAPRASZMAY DO SIERADZA!!!!!!!
MILY was tam wszystkich pobanuje
proponuje zamknąć ten "tmat"
Kapitano tez podobno w Sieradzu bedzie co?
No bo Yogas nie da rady sam Ramziego pilnowac, a jak Ciemo sobie wypije to kto Czeska wyniesie
A kto wyniesie Ciema????
chyba faktycznie w temacie tmat'a zaczął mi się udzielać "syndrom sztokholmski"
Jaro, podobno z Bielska jestes - jesli tak to pozdrawiam serdecznie gorzysty Beskid (w ktorym spedzilem 3 lata jak pracowalem w Szczyrku) no i mam nadzieje, ze bedziesz na zlocie bo Radzio podobno nie przyjedzie jak Ciebie nie bedzie
quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
proponuje zamknąć ten "tmat"![]()
Sluchaj dzery - Ciemo to nawet w stanie niewazkosci na dyskotece lewitowal w poziomie i utrzymwal sie calkiem niezle
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
raz: a czy coś się zmieniło ?
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
dwa: z tego co pamiętam to grafa, nie płyta![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez ggg
Jaro, podobno z Bielska jestes - jesli tak to pozdrawiam serdecznie gorzysty Beskid (w ktorym spedzilem 3 lata jak pracowalem w Szczyrku) no i mam nadzieje, ze bedziesz na zlocie bo Radzio podobno nie przyjedzie jak Ciebie nie bedzie![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:20.