FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13107)
Kopara opada....
Dziś w Metropolu (darmowa gazeta codzienna w kilku miastach) była ulotka jednego ze sklepów (mega avans czy inne ustrojstwo) gdzie była promocja 3 gier - Far Cry, Vietcong oraz JO. Wszystkie w cenie 39 PLN w promocji !!!! Na JO już nie zdążyłem ale kupiłem sobie Far Cry
Gdzie oni mają z tego zysk ?
Re: Kopara opada....
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Dziś w Metropolu (darmowa gazeta codzienna w kilku miastach) była ulotka jednego ze sklepów (mega avans czy inne ustrojstwo) gdzie była promocja 3 gier - Far Cry, Vietcong oraz JO. Wszystkie w cenie 39 PLN w promocji !!!! Na JO już nie zdążyłem ale kupiłem sobie Far Cry![]()
w promocji to ja sobie mogę Arizonkę kupić na odroczoną płatność tzw.borg
quote:
Akurat w przypadku tego sklepu to był chwyt na odzyskanie klientów. Wycięli kilka takich numerów że głowa mała. I gdyby nie to że blue city jest po drodze z pracy to bym tam nie poszedł.
quote:
Akurat w przypadku tego sklepu to był chwyt na odzyskanie klientów. Wycięli kilka takich numerów że głowa mała. I gdyby nie to że blue city jest po drodze z pracy to bym tam nie poszedł.
Yogas na Prezydenta
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Odezwał się do mnie ten gość z Allegro, co chcial sprzedać JO. Cena staneła na 8 dzikach, a klucz nie byl rejestrowany. Mam nadzieje, że to prawdaJuż za parę dni sam się o tym przekonam
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Może nie na temat ( napewno nie na temat) ale jakie wrażenia z FarCry?
quote:
Jeszcze nie wiem bo leży nie otwarta![]()
Re: Re: Kopara opada....
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Zysk mają w tym, że następnym razem jeżeli udasz się na zakupy chcąc coś kupić co akurat jest w ofercie tego sklepu to pierwsze kroki skierujesz właśnie do nich. W przypadku 80% klientów się to sprawdza i po takiej akcji zostawiają swoje pieniądze właśnie w tym sklepie. Normalka marketingowa.
Może na takiej cenie mają jeszcze z 50% marży? Kto wie?
W Mega Avansie od przyszlego tygodnia JO bedzie kosztowalo 99PLN, te kilka sztuk za 39 PLN rzucili zeby ludzi sciagnac...
quote:
Napisane oryginalnie przez ggg
W Mega Avansie od przyszlego tygodnia JO bedzie kosztowalo 99PLN, te kilka sztuk za 39 PLN rzucili zeby ludzi sciagnac...
quote:
No zgadza się. Dlatego pisałem o tych drakach. W ten sposób robią ludzi w balona - w Wawie to aż prokuratura się zainteresowała jak zrobili spot reklamowy DVD za 100 pln. Ludzie się rzucili na stertę pudeł z czego tylko 1/5 była po 100 a reszta w normalnej cenie.
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Może nie na temat ( napewno nie na temat) ale jakie wrażenia z FarCry?
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
a teraz sobie przypominam, to było coś jak by attack and defenc![]()
Pozdrawiam.*CQF*Willie
quote:
Dziś w Metropolu (darmowa gazeta codzienna w kilku miastach) była ulotka jednego ze sklepów (mega avans czy inne ustrojstwo) gdzie była promocja 3 gier - Far Cry, Vietcong oraz JO. Wszystkie w cenie 39 PLN w promocji !!!! Na JO już nie zdążyłem ale kupiłem sobie Far Cry![]()
Re: Re: Kopara opada....
quote:
Napisane oryginalnie przez *operator*delta
Teraz cie nienawidze Radzio, trzeba było zostawić nas w przekonaniu, że JO kosztuje ponad 10 dych!!!!
A na zjeździe w sierądzu wszyscy cię zabiją![]()
![]()
Re: Re: Re: Kopara opada....
quote:
do sierądza, nawet jakby chciał, to nie dojedzie![]()
Napisane oryginalnie przez Yogas
Dlaczego? Dawaj chłopaku, trzeba opić roczną gawende na bordzie![]()
Pozdrawiam.*CQF*Willie
Re: Re: Re: Re: Re: Kopara opada....
quote:
Napisane oryginalnie przez willie
A jest co opijac![]()
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kopara opada....
quote:
Aaaaa w morde byle gdzie ale opiję rocznicę forum a z Yogim to już koniecznie![]()
Pozdrawiam.*CQF*Willie
quote:
a teraz sobie przypominam, to było coś jak by attack and defenc![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez *operator*delta
To nie jest A&D! To oszustwo...
quote:
No zgadza się. Dlatego pisałem o tych drakach. W ten sposób robią ludzi w balona - w Wawie to aż prokuratura się zainteresowała jak zrobili spot reklamowy DVD za 100 pln. Ludzie się rzucili na stertę pudeł z czego tylko 1/5 była po 100 a reszta w normalnej cenie.
a dokładnie to było troszke inaczej...
na szczycie palety lezało 5-10 sztuk markowych i w sumie za te 100 pln to była mega okazja...a reszta palety to był jakis szajs który prawdopodobnie pochodzi 2-3 miechy i był wlasnie tyle wart ... a ludzie i tak brali, łamali kosci,itp![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez amok
a dokładnie to było troszke inaczej...
na szczycie palety lezało 5-10 sztuk markowych i w sumie za te 100 pln to była mega okazja...a reszta palety to był jakis szajs który prawdopodobnie pochodzi 2-3 miechy i był wlasnie tyle wart ... a ludzie i tak brali, łamali kosci,itp![]()
compusa
Ja dzisiaj bylem w Norwalk i tam jest JO za $39.99 to w polsce bylo by kolo 160 PLN
Ze skrajności w skrajność... W mega avans za 10$, a w compUSA
za 40$
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:10.