FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13112)

Posted by *BSP*Sigano on 24-08-2004 07:43:

Banik na moście and numer gg miłaśnego milucha czyli banera miłego :P

Dostałem BANA za "kur" i ban jak był tak jest a miał zniknąć miał sie odbanować a tu guwno ma ktos numer gg do miłego??

Posted by -=M=-Mily on 24-08-2004 08:40:

Re: Banik na moście and numer gg miłaśnego milucha czyli banera miłego :P

quote:
Napisane oryginalnie przez *BSP*Sigano
Dostałem BANA za "kur" i ban jak był tak jest a miał zniknąć miał sie odbanować a tu guwno ma ktos numer gg do miłego??

sprawdz .. teraz .... malutka rada jest duzo innych slow ktore moga oddac emocje nie tylko te w/w napisane ) nr gg 997

Posted by *BSP*Sigano on 24-08-2004 11:02:

Re: Re: Banik na moście and numer gg miłaśnego milucha czyli banera miłego :P

quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily
sprawdz .. teraz .... malutka rada jest duzo innych slow ktore moga oddac emocje nie tylko te w/w napisane ) nr gg 997
Lepiej nie będę nic na ten numer pisał miły bana już nie ma a ja teraz mówie nie lager nie lgr tylko LG

Posted by Major on 24-08-2004 13:08:

Re: Re: Re: Banik na moście and numer gg miłaśnego milucha czyli banera miłego :P

quote:
Lepiej nie będę nic na ten numer pisał miły bana już nie ma a ja teraz mówie nie lager nie lgr tylko LG

Ależ Ty masz pomyślunek. Brak mi słów.

Posted by Rademus on 24-08-2004 13:13:

Szkoda że banik Ci się skończył.

Posted by *CQF*Darek on 24-08-2004 13:22:

Re: Re: Re: Banik na moście and numer gg miłaśnego milucha czyli banera miłego :P

quote:

lager = pinger - używajcie tego słowa, jest bezpieczne i niemożna od tego zajść, a i choroby do domu nie przyniesiesz. Żona też nic nie wyczai, niech żyje PINGER - precz z LAGEREM ))))))))))))))))

P.S. Może zamiast organizować turnieje w BHD, ogłosimy konkurs na najlepsze niebanowane słowo na MOST-PL odpowiadające lagerowi

Posted by willie on 24-08-2004 15:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Szkoda że banik Ci się skończył.

Trudno jakos to przezyjemyAle jest jeszcze pare osob ktorym nalezy sie banik(taki miesieczny), za to ze psuja cala przyjemnosc grania swoimi glupimy textami.

Pozdrawiam.*CQF*Willie

Posted by Tomcat27 on 24-08-2004 15:49:

Sigan, zanim otworzysz kolejny topic o takiej tematyce to sie dobrze zastanów. Widze że dla Ciebie to osobista tragedia że dostałes bana na MOST-PL otwierając już kolejny topic o tym temacie. Nic straconego, idż na zagraniczny serwer i wyczyśc strefe pełną uT

Posted by Cierń on 24-08-2004 17:11:

Re: Re: Re: Re: Banik na moście and numer gg miłaśnego milucha czyli banera miłego :P

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
lager = pinger - używajcie tego słowa, jest bezpieczne i niemożna od tego zajść, a i choroby do domu nie przyniesiesz. Żona też nic nie wyczai, niech żyje PINGER - precz z LAGEREM ))))))))))))))))

P.S. Może zamiast organizować turnieje w BHD, ogłosimy konkurs na najlepsze niebanowane słowo na MOST-PL odpowiadające lagerowi

Pierwszy mój typ to "skoczek" .

Posted by ulwefa on 24-08-2004 17:42:

Wink

Albo "Teleport"

Posted by asterix[GAL] on 24-08-2004 18:04:

gal

Posted by *BSP*Sigano on 24-08-2004 18:13:

Taki ban to dla konpoga mógłby być

Posted by Czapajew on 24-08-2004 20:41:

Re: Re: Re: Re: Banik na moście and numer gg miłaśnego milucha czyli banera miłego :P

quote:

Kosmita

Posted by willie on 24-08-2004 22:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Sigan, zanim otworzysz kolejny topic o takiej tematyce to sie dobrze zastanów. Widze że dla Ciebie to osobista tragedia że dostałes bana na MOST-PL otwierając już kolejny topic o tym temacie. Nic straconego, idż na zagraniczny serwer i wyczyśc strefe pełną uT

Jak jest taki dobry jak mowi to moze mu sie uda to jednym magazynkiem z car15 uczynic

Pozdrawiam.*CQF*Willie

Posted by lame on 25-08-2004 06:39:

lager to po naszemu leżak

Posted by Marko on 25-08-2004 10:01:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
lager to po naszemu leżak
najprosciej by bylo poisac szybki i zwinny..................lam nizinny

Posted by *BSP*Sigano on 25-08-2004 10:12:

A wy wszyscy jesteście zwinni niczym lama z m16

Posted by *CQF*Darek on 25-08-2004 13:27:

quote:

zapomnialem o mojej propozycji:

żulek kangurek = krzyżówka lamy pokrytej Ramzim))).

Taki kangurek powinien dostawać także bana za stawianie swoich makarońskich min)).

Posted by HaOs on 25-08-2004 16:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27

a co to za problem ja bym ich samymi piesciami zaje .. zabil

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:40.