FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13182)

Posted by Cierń on 14-09-2004 09:51:

PSBHD-skrócona wersja :D

Panowie Px2 prosi o skrócenie rundy TDMa do jednego meczu bez rewanżu.Z racji tego,ze wiekszosc klanów nie zagralo nawet pierwszego meczu ze swoimi oponentami i podejrzewam,ze nie wyrobia sie z tym do końca września(niektóre nawet nie staraja sie ich rozegrac,wiem bo sam ustawialem meczyki ,unikanie kontaktu,brak wolnego terminu etc.).Także jak widzicie moja prośba jest uzasadniona.Licze na to ,ze wykazecie sie zdrowym rozsądkiem i skrócimy TDMa.Pozdro.

Posted by on 14-09-2004 10:24:

Jak dla mnie TDMa wogóle może nie być.

Posted by Rademus on 14-09-2004 10:36:

Re: PSBHD-skrócona wersja :D

quote:
Napisane oryginalnie przez Cierń
Panowie Px2 prosi o skrócenie rundy TDMa do jednego meczu bez rewanżu.Z racji tego,ze wiekszosc klanów nie zagralo nawet pierwszego meczu ze swoimi oponentami i podejrzewam,ze nie wyrobia sie z tym do końca września(niektóre nawet nie staraja sie ich rozegrac,wiem bo sam ustawialem meczyki ,unikanie kontaktu,brak wolnego terminu etc.).Także jak widzicie moja prośba jest uzasadniona.Licze na to ,ze wykazecie sie zdrowym rozsądkiem i skrócimy TDMa.Pozdro.

Ale są klany które rozegrały dwa mecze.Jeden przegrały,drugi wygrały...i który teraz się liczy?

Posted by on 14-09-2004 10:44:

Re: Re: PSBHD-skrócona wersja :D

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Ale są klany które rozegrały dwa mecze.Jeden przegrały,drugi wygrały...i który teraz się liczy?

Jezeli są takie (przyznam szczerze że się nie intersowałem - od tego jest admin ) to albo dać takim klanom po punkcie albo grać dalej dwu turowo.

Posted by Cierń on 14-09-2004 12:04:

Re: Re: PSBHD-skrócona wersja :D

quote:

No z tym bylby problem ,nie wiem ile ekip zagralo mecz+rewanz,jezeli sa takie to moze zatwierdzic tylko ten pierwszy ,choc podejrzewam,ze bedzie sporo protestów z tego powodu.Albo w takim przypadku mozna by bylo ustawic miedzy tymi ekipami dogrywke w postaci rozegrania 1 mapki wybranej przezz admina ligi a wynik z meczu wpisany bylby do tabeli z tego meczu druzyny wygranej .Pozdro.

Posted by dżery on 14-09-2004 12:16:

Mi od początku nie podobał sie pomysł z rewanżami. Widzę tutaj szansę bo parę razy wyrwano nam mapę w TDM no i te mecze można by anulować

Posted by Rademus on 14-09-2004 12:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Mi od początku nie podobał sie pomysł z rewanżami. Widzę tutaj szansę bo parę razy wyrwano nam mapę w TDM no i te mecze można by anulować

Dobrze kombinujesz

Posted by Rademus on 14-09-2004 12:32:

My mamy tylko do rozegrania jakieś 15 meczy.Myslicie że nie zdążymy do końca września?

Termin powinien być do końca października....bo nie zdążymy

Posted by Cierń on 14-09-2004 12:36:

quote:
My mamy tylko do rozegrania jakieś 15 meczy.Myslicie że nie zdążymy do końca września?

Termin powinien być do końca października....bo nie zdążymy

Heheh no własnie o tym pisze,nie ma szans do konca wrzesnia rozegrac wszystkich spotkan,a z tego co widze to SAS,Px2 i SLS nie przepadaja za tym trybem ,takze nic tylko skrócic to....

Posted by Zeo on 14-09-2004 12:54:

Hehe

Grać się nie chce co? My to znaczy CQF tyle się staramy aby rozegrać z każdym po dwa meczyki a tu takie pomysły. Co do rozegranych 2 meczy jeden wygrany drugi przegrany to my np takie cos mamy z GALami. Propozycja abyśmy grali jeszcze jedną rozstrzygającą mapke to troszke śmieszna się mi wydaje. Dlatego bo wtedy my mamy kolejny meczyk i kolejny termin do ustalenia dlatego że się staraliśmy rozegrać wszystko według regulaminu. A ci co se olewali będą grac o połowe mniej meczy. Ale liga jest dla klanów nie klany dla ligi więc jeśli wszystkie klany będą chciały grać tylko po jednym spotkaniu to tak będzie. Z formalnego punktu widzenia lepiej by było przedłużyć tą część ligi do października. Tylko czy wtedy w kolejnej części wogule by ktoś chciał grać jak duża część ludzi przechodzi na JO.Podajcie sposób jak rozwiązać problemy typu w jednym meczy przegraliśmy z SLS 0:4 a w drugim wyrwaliśmy im mapke i chemy mieć to uwzględnione. Jeśli podacie sposoby jak takie konflikty rozwiązać aby wszyscy byli zadowoleni to możecie skracać sobie lige.

Posted by on 14-09-2004 13:22:

Re: Hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Zeo
Grać się nie chce co? My to znaczy CQF tyle się staramy aby rozegrać z każdym po dwa meczyki a tu takie pomysły.(...)

W takim razie zsumować killsy z obu meczy i niech wygra lepszy

Posted by Cierń on 14-09-2004 13:26:

quote:
Grać się nie chce co? My to znaczy CQF tyle się staramy aby rozegrać z każdym po dwa meczyki a tu takie pomysły. Co do rozegranych 2 meczy jeden wygrany drugi przegrany to my np takie cos mamy z GALami. Propozycja abyśmy grali jeszcze jedną rozstrzygającą mapke to troszke śmieszna się mi wydaje. Dlatego bo wtedy my mamy kolejny meczyk i kolejny termin do ustalenia dlatego że się staraliśmy rozegrać wszystko według regulaminu. A ci co se olewali będą grac o połowe mniej meczy. Ale liga jest dla klanów nie klany dla ligi więc jeśli wszystkie klany będą chciały grać tylko po jednym spotkaniu to tak będzie. Z formalnego punktu widzenia lepiej by było przedłużyć tą część ligi do października. Tylko czy wtedy w kolejnej części wogule by ktoś chciał grać jak duża część ludzi przechodzi na JO.Podajcie sposób jak rozwiązać problemy typu w jednym meczy przegraliśmy z SLS 0:4 a w drugim wyrwaliśmy im mapke i chemy mieć to uwzględnione. Jeśli podacie sposoby jak takie konflikty rozwiązać aby wszyscy byli zadowoleni to możecie skracać sobie lige.

Nie chodzi tu o olewanie regulaminu,fajnie ,ze staraliscie sie rozegrac wszystkie mecze wg terminu ,ale jestescie chyba jedynym klanem (obok GAL),który tak naprawde ma rozegrane jakies spotkanie rewanzowe.Co do ustalania dodatkowego terminu na ta mapke no wlasnie zaznczajac 1 mapke ! to chyba nie bedzie takiego problemu skoro juz wszystkie mecze rozegraliscie a pozatym mapka trwa 30 min.Pozatym na dobre Wam wyszlo ,ze zagralsicie wiecej meczy (potraktujcie to jak sparingi).Co do Waszego meczu z SLS to faktycznie wyglda to nie zaciekawie...zreszta ja sie wypowiadam jako jeden z adminów ligi ,w przypadku reszta adminów bedzie miala inne zdanie zostanie tak jak bylo.Chyba najlepsza opcja bylo by przedluzenie terminu rozegrania wszystkich meczy do pazdziernika.

Posted by Zeo on 14-09-2004 14:14:

Re: Re: Hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
W takim razie zsumować killsy z obu meczy i niech wygra lepszy

Problem w tym że pewnie nie ze wszystkich rozegranych meczy są screeny z końcowym wynikiem killsów. Z tego co wiem to SLS i PwT też już ma część rewanżowych meczy rozegranych. Nie jest tak tragicznie jakby się mogło wydawać

Posted by dżery on 14-09-2004 14:18:

quote:
(...)Podajcie sposób jak rozwiązać problemy typu w jednym meczy przegraliśmy z SLS 0:4 a w drugim wyrwaliśmy im mapke (...)

Jest sposób, bierzemy po prostu mecz 4:0 dla sls i już, po kłopocie

Posted by *|SLS|*K@pitano on 14-09-2004 14:39:

Jestem za skróceniem, a konflikty rozwiązywać uznając pierwszy mecz, w tkoth też jestem za jednym meczem

Posted by Cierń on 14-09-2004 15:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Jestem za skróceniem, a konflikty rozwiązywać uznając pierwszy mecz, w tkoth też jestem za jednym meczem

No i fajnie ,tylko dla nas to bylo by korzystniej uznac wynik 3:1 dla SLS ,ale z dwojga zlego wole wybrac opcje ze skróceniem rundy i wynik pierwszego meczu .

Posted by *CQF*Darek on 14-09-2004 22:28:

Misie kochane na stronie PSBHD, pan Yogas dal newsa 2.09.2004 o przyspieszeniu cześci ligi poświeconej TDM. 28 dni na rozegranie meczy, z tym ze niebyło klanu któy nie miał żadnego rozegranego. Wiec nie pitolcie tylko grajcie. Nie po to sie "pociliśmy" zeby to teraz olać. Mamy "odfajkowane" 3 klany, zostały nam Px2, SAS i Sfora z czego pare jest juz umówionych. Nie popuszcze tych rozegranych meczy, i uwazam ze rozegranie 15 meczy w 3 miesiace to nie problem.

http://polskastrefa.bhd.pl/ zaglądajcie tu czasami

Posted by Rademus on 15-09-2004 06:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Misie kochane na stronie PSBHD, pan Yogas dal newsa 2.09.2004 o przyspieszeniu cześci ligi poświeconej TDM. 28 dni na rozegranie meczy, z tym ze niebyło klanu któy nie miał żadnego rozegranego. Wiec nie pitolcie tylko grajcie. Nie po to sie "pociliśmy" zeby to teraz olać. Mamy "odfajkowane" 3 klany, zostały nam Px2, SAS i Sfora z czego pare jest juz umówionych. Nie popuszcze tych rozegranych meczy, i uwazam ze rozegranie 15 meczy w 3 miesiace to nie problem.

http://polskastrefa.bhd.pl/ zaglądajcie tu czasami

Darek chodzi o to że były wakacje i my prawie nie graliśmy.Jestem przeciwko skracaniu tego trybu jak on juz trwa.Możemy sobie skróćić inne tryby gry jak komuś się śpieszy.Chodzi o to że nie wyrobimy się do końca września.Do końca października będzie ok.

Posted by *CQF*Darek on 15-09-2004 07:41:

quote:
Darek chodzi o to że były wakacje i my prawie nie graliśmy.Jestem przeciwko skracaniu tego trybu jak on juz trwa.Możemy sobie skróćić inne tryby gry jak komuś się śpieszy.Chodzi o to że nie wyrobimy się do końca września.Do końca października będzie ok.

Zapomnialem ze wrzesień to też wakacje studentów. Niech i bedzie do konca października ale kto sie nie wyrobi ten walkowera dostaje, rozpisać kalendarz meczy i po sprawie. I nie jestem za żadnym skracaniem rozgrywek do jednego meczu.

Szanowni admini PSBHD - patrzycie i nie grzmicie !!!!!???

Posted by asterix[GAL] on 15-09-2004 08:13:

A gdzie się komu tak śpieszy??
Team PL jako jedyny jest już po I-szej sesji
My razem z SLS jesteśmy już na półmetku, za nami CQF. PWT już ma 11 meczy za sobą a reszta co?? Mało czasu?? Jestem za przedłużeniem terminu do końca października. Tylko weźcie się do roboty

Posted by Rademus on 15-09-2004 08:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
A gdzie się komu tak śpieszy??
Team PL jako jedyny jest już po I-szej sesji
My razem z SLS jesteśmy już na półmetku, za nami CQF. PWT już ma 11 meczy za sobą a reszta co?? Mało czasu?? Jestem za przedłużeniem terminu do końca października. Tylko weźcie się do roboty

A jednak czasami gadasz po ludzku

Posted by Rademus on 15-09-2004 08:17:

quote:

Jesli się nie myle sam jesteś jednym z adminów ligi.Chyba ja również ale grzmie

Posted by Cierń on 15-09-2004 08:42:

quote:
Zapomnialem ze wrzesień to też wakacje studentów. Niech i bedzie do konca października ale kto sie nie wyrobi ten walkowera dostaje, rozpisać kalendarz meczy i po sprawie. I nie jestem za żadnym skracaniem rozgrywek do jednego meczu.

Pamietaj ,ze Ty,ja i inniy liderzy klanów to admini ligi,wiec moze poczekaj z osadami i wysluchaj innych ,ja czekam az reszta Panów sie wypowie,gdy wiekszosc bedzie za skróceniem to tak bedzie i nic na to nie poradzisz w innym przypadku pozostanie jak bylo.Wyjscie o którym mówi Rademus wydaje sie byc rozsądne,my równiez w okresie wakacyjnym nie graliśmy meczy bo po pierwsze nie bylo z kim (oprócz Was ) a po drugie wszyscy z naszego skladu powyjezdzali.A info z koncowym terminem rundy TDM bylo podane 2.09 ,wiec zasadniczo musielibysmy grac 3-4 mecze tygodniowo aby sie wyrobic ...sorry to jest nierealne~!Ostatecznie jestem za przedluzeniem terminu rozegrania tej rundy do pazdziernika.Pozdro.

Posted by on 15-09-2004 08:43:

quote:

Szkoda że tak żadko

Posted by on 15-09-2004 08:44:

quote:
Jesli się nie myle sam jesteś jednym z adminów ligi.Chyba ja również ale grzmie

Tak patrząc z boku to raczej pierd niż grzmot

Posted by on 15-09-2004 08:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez Cierń
Pamietaj ,ze Ty,ja i inniy liderzy klanów to admini ligi,wiec moze poczekaj z osadami i wysluchaj innych ,ja czekam az reszta Panów sie wypowie,gdy wiekszosc bedzie za skróceniem to tak bedzie i nic na to nie poradzisz w innym przypadku pozostanie jak bylo.Wyjscie o którym mówi Rademus wydaje sie byc rozsądne,my równiez w okresie wakacyjnym nie graliśmy meczy bo po pierwsze nie bylo z kim (oprócz Was ) a po drugie wszyscy z naszego skladu powyjezdzali.A info z koncowym terminem rundy TDM bylo podane 2.09 ,wiec zasadniczo musielibysmy grac 3-4 mecze tygodniowo aby sie wyrobic ...sorry to jest nierealne~!Ostatecznie jestem za przedluzeniem terminu rozegrania tej rundy do pazdziernika.Pozdro.

Dokładnie .W sumie nie ma chyba lepszego wyjścia jak przwedłużyć terminy.

Posted by asterix[GAL] on 15-09-2004 08:52:

quote:

ke??

Posted by asterix[GAL] on 15-09-2004 08:55:

quote:

dobrze, że cokolwiek wydusił
poza tym może i pierd ale zauważ, że nie obyło się bez echa

Posted by Rademus on 15-09-2004 08:56:

quote:

Nie moja wina że mi się mikrofon skopał.Grzmiałem...relacja mojej Pani później

Posted by Rademus on 15-09-2004 08:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
ke??

A ten dalej swoje

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:05.