FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13199)
Czy JO to gra niszowa?
Czy ktoś z obecnych , z własnej ciekawości orientował się jak wygląda liczebność grających w kraju jak i w świecie w JO w porównaniu do BHD?
P.S. W Bielsku JO jest gatunkiem wymarłym, w żadnym sklepie jest nieosiągalna, nawet w Media ostatnią mocno zakurzoną gdzieś ze wstydu schowali
Nie ma bo wszystko już wykupili
quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Nie ma bo wszystko już wykupili![]()
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Czy ktoś z obecnych , z własnej ciekawości orientował się jak wygląda liczebność grających w kraju jak i w świecie w JO w porównaniu do BHD?
P.S. W Bielsku JO jest gatunkiem wymarłym, w żadnym sklepie jest nieosiągalna, nawet w Media ostatnią mocno zakurzoną gdzieś ze wstydu schowali![]()
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Dla mnie osobiście ta gra jest daleko w tyle do pozostałych w które gram. Jest dla mnie "jakaś dziwna". Mnie osobiście nie przypadła do gustu. W mojej kolekcji też chyba pozostanie gatunkiem wymarłym
quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Taka prawdaRzucili się na nią, jak szczerbaci na suchary
![]()
Re: Czy JO to gra niszowa?
quote:
P.S. W Bielsku JO jest gatunkiem wymarłym, w żadnym sklepie jest nieosiągalna, nawet w Media ostatnią mocno zakurzoną gdzieś ze wstydu schowali![]()
Gra niszowa???
Moze nie niszowa a typowo klanowa, pojedynczy gracz moze oczywiscie grac, ale jak to powiedzial kiedys kolega -=RO=- po 2-3 miesiacach grania ch.. cie strzeli; tu potrzebna jest wspolpraca a bieganie(latanie) na pale bardzo modne w BHD konczy sie wachaniem zielonej trawki od dolu. Przezucic na ta gre z dnia na dzien sie nie da, tu trzeba poznac wszystko zeby dobrze sie bawic i mysle, ze cos takiego jak "Czy JO to gra niszowa?" jest dziwnym tematem ale przeciez this is free world, HAWGH
Ja to w jueseju mam fajnie! Moge kiupić JOTR w sklepie niedaleko(raptem jakieś 5 mil
), i nigdy nie da sie go wykupić, bo dostawy sa co tydzień
PS: Jo jeszcze nie kupilem, bo niemam odpowiedniego kompa >
, ale mam podręcznik starategiczny z opisami najpopularniejszych mapek
Tak, tak niszowa. Bo wymaga trochę myślenia i strategii a nie ganiania po planszy na pałę
Grajcie sobie w BHD, które IMO nie dorasta JO do pięt.
Pzdr
Napisane oryginalnie przez Jankes
Tak, tak niszowa. Bo wymaga trochę myślenia i strategii a nie ganiania po planszy na pałę
Pzdr
quote:
Napisane oryginalnie przez Jankes
Pzdr
quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
To jeden z powodów, a drugim jest ten, iż nie moga sobie pograć piraci.
quote:
Napisane oryginalnie przez *operator*delta
Myśle, że jakiś dupek zrobi cracki do JO![]()
![]()
quote:
Mam nadzieję że jednak to nam nie grozi. Myślę że z JO będzie podobnie jak z B1942 i tak samo jak tam jedynym co sie uda stworzyć to kilka scrackowanych, beznadziejnych serwerów.
quote:
Mam nadzieję że jednak to nam nie grozi. Myślę że z JO będzie podobnie jak z B1942 i tak samo jak tam jedynym co sie uda stworzyć to kilka scrackowanych, beznadziejnych serwerów.
quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
hehe... tak, tak... a ciekawe kto gral w BHD na serwerach Novy z logowaniem![]()
quote:
hehe... tak, tak... a ciekawe kto gral w BHD na serwerach Novy z logowaniem![]()
quote:
...w JO nie gram na serwerach Novy i o czym to świadczy... ???
quote:
...w JO nie gram na serwerach Novy i o czym to świadczy... ???
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
1.No wlasnie!!!
2.Kazda gra bedzie dla kogos "niszowa" z roznych powodow ,a to ze zadroga i jej nie mam, a jak mam to mi komp nie pociagnie i jest tez niszowa ,albo jest niszowa bo nie umiem grac w nia i tak mozna mnozyc .
A mnie sie widzi, ze fani BHD nastawili sie że przejscie z BHD na JO bedzie tak oczywiste że niebedzie nad czym dyskutować, nowa, ładniejsza, nowe scenariusze, pojazdy bronie itp. a ze sie tak niestało no trudno, życie leci dalej.
Może to wina promowania gry przez Novalogic, niewiem czy pamietacie tak idurny film Hulk, po premierze odrazu zrobili gre. Gra gowniana na maxa ale promocja z zapowiedzi 6 niesiecy wczesniej w kazdej gazecie " z branży", w TV itp. Kazdy dzieciak mażył żeby to miec, tć to bede sterował Hulkiem, Batmanem, Spidermanem, Shrekiem, ( za miesiac Hellboyem) - ważne jednak ze skukces firmy osiągniety - zarobiliśmy ))).
Może Novalogic uwaza ze ich tytuł "Delta" jest tak wzięty ze niemusza nic robić, wydaje mi sie ze nie wystarczy ze wyjadacze z BHD przejda na JO, to zamało - muszą przyciągnąc zupełnie świerzą krew. W klanie CQF prawie 80 % czlonków nie grało wcześniej w gry zespołowe w sieci, nie przyszli grac w BHD bo grali w poprzednia wersje, czy podobną grę.
Poprostu nas "pociągło")).
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Może Novalogic uwaza ze ich tytuł "Delta" jest tak wzięty ze niemusza nic robić, wydaje mi sie ze nie wystarczy ze wyjadacze z BHD przejda na JO, to zamało - muszą przyciągnąc zupełnie świerzą krew. W klanie CQF prawie 80 % czlonków nie grało wcześniej w gry zespołowe w sieci, nie przyszli grac w BHD bo grali w poprzednia wersje, czy podobną grę.
Poprostu nas "pociągło")).
quote:
(...)niektorzy maja stracha przejsc na troche bardziej ambitna gre od BHD(...)
Pozdrowienia.
quote:
w czym tkwi więc ta ambicja JO? pytam jako laik
quote:
Dostepne jest demo, polecam tam jest odpowiedz na twoje pytanie.
quote:
zbywa mnie kolega półsłówkiem, a szkoda bo liczyłem na jakąś profesjonalną dyskusję
Demo?! cóż pyknąłem i nic nie poczułem, odwrotnie niż było z BHD , ale to tylko demo i moje odczucia mogą być powierzchowne.
Generalnie uczę się tej gry od podstaw, a jak co niektóre osoby zauważyły, heli już opanowałemTeraz kolej na coś innego, a jest tego sporo.
quote:
Mylisz sie mily kolego w JO np. gra u nas 5 nowych graczy ,ktorzy wogole nie wiedzieli o "niszowej" grze BHD a 3 czeka na przyjecie.Tyle co sie orietuje to PX2 tez ma nowych graczy.
.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:06.