FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13258)
Pomocy
chciałbym zmienić coś w swojej grze ale nie wiem jak jak coś znajde to zazwyczaj brakuje dokładnego opisu
Kar98k
Eeee tam nie ma jak Kar98k(bez lunetki). wymaga finezji, wyczucia czasu, odległości, prędkości i kierunku wroga i poprawki na ping by oddać ten jeden śmiertelny strzał. Żaden thomson nie da tyle satysfakcji z zabicia wroga co Kar98k.
P.s. Czy to nie brzmi jak reklama tej cudownej broni??
thompson, bez cienia watpliwosci, posiada i moc i celnosc. mp40 nie ma mocy, ppsh strasznie niecelna( chociaz gdy ma sie malego pinga to kosi wszystkich rowno)
Re: Kar98k
quote:
Napisane oryginalnie przez Cpl.Spider
Eeee tam nie ma jak Kar98k(bez lunetki). wymaga finezji, wyczucia czasu, odległości, prędkości i kierunku wroga i poprawki na ping by oddać ten jeden śmiertelny strzał. Żaden thomson nie da tyle satysfakcji z zabicia wroga co Kar98k.
P.s. Czy to nie brzmi jak reklama tej cudownej broni??
T34
Ja lubie mp40 (imo najlepszy, w miare celny na dlogie dystanse i dobry w zwarciu, tylko ze trzeba po glowie strzelac )
a na "otwartych" mapach Kar
...w pamięci ludzkiej będziem żyć:
my, wybrańców garść,
...kompania braci
Najlepsza jest PPSh, może i nie jest zbyt celna na dalekie dystanse, a na średni dystans zawsze załatwi nas koleś z MP44, ale kiedy już wpadnie się w grupe wrogów to 71 kul w magazynku robi swoje Ruskimi należy tak biegać aby zdażały się tylko walki na małych odległościach.
No to najlepszą bronią w grze jest bezwątpienia MP44 broń świetna na każdą odległość, celna niemal do minimetra i bez wad.
quote:
Napisane oryginalnie przez Wojskowy
No to najlepszą bronią w grze jest bezwątpienia MP44 broń świetna na każdą odległość, celna niemal do minimetra i bez wad.
ja bardzo lubilem tomsona lecz ze rzecztwiscie przekonalem sie do Kar98k. Jest to dobra bros nie zaslania niczego w celownilu celna i skuteczne bardzo, Chociaz ma wade nie strzela seriami jak biegnie na ciebie kilku na raz ( najgorzej jak biegnie 3 z bliska na ciebie zabijesz 2 a i tak 3 ci zalatwi )
W dodatku celowniki przy rifle'ach jakies takie... dziwne
![]()
Ja uwielbiam thompsona ta bron wymiata.... nawet sie nie moze mierzyc z MP40. Thompson jest szybszy i celniejszy. Choc w przypadku skopskiego odpowiednika czuje sie ten zapas 2 naboi.Ostatnio gralem M1 Garandem.... jesli ktos z was tak jak ja preferuje thommyego to proponuje 2-3 dni pograc garandem a potem wrocic na thomspona...ZAJEFAJNA celnosc potem masz....
Kar98k i Mosin Nagat cos w nich jest, masz jedna szanse i jak sie uda... ;-D pieknie sciagaja na dlogich dystansach, a w pomieszczeniach Ppsh - te 71 naboi ... .
Uwielbima Thompson dlatego bo wydaje Mi się że jest najbardziej szybko strzelna!! Z wszystkich i jak ktoś potrafi sie bią dobrze zabawić to i nawet na daleki dystans jest świetna.
KAR98 mi jakos pasuje oczywiscie na otwartych mapach, przypasowal mi rownierz MOSIN-NAGANT.. obydwie odpowiednia uzywane sa perfekcyjnie skuteczne... w innym wypadku uzywam broni ktura jest bardziej poreczna.
Moje ulubione bronie to BAR i Thompson. Jak każdy widzi są to bronie alianckie. BARa charakteryzuje DUŻA siła ognia. Jeden celny strzał i po szwabie (jeżeli kogoś obraziłem to przepraszam). Thompson natomiast to bron z klasą. Nie można z niej celnie strzelać jak sie nie grało w MP. MP daje Thompsonowi szansę pokazania swoich umiejętności. Tam się liczy precyzja, wyszkolenie oraz...PING
Wszystkie bronie maja swoje wady i zalety. Raczej wszystkie bronie lubie. Jednak najbardzaj na krotkich dystansach ( na zabudowanych terenach takich jak Carentan ) uwielbiam Thompson`a. Zas na sporych odleglosciach ( mapka Hurtgen ) uwielbiam Springfield`a i BAR`a (wymiataja).
POZDRAWIAM
quote:
Napisane oryginalnie przez Miron89
Ja uwielbiam thompsona ta bron wymiata.... nawet sie nie moze mierzyc z MP40. Thompson jest szybszy i celniejszy. Choc w przypadku skopskiego odpowiednika czuje sie ten zapas 2 naboi.Ostatnio gralem M1 Garandem.... jesli ktos z was tak jak ja preferuje thommyego to proponuje 2-3 dni pograc garandem a potem wrocic na thomspona...ZAJEFAJNA celnosc potem masz....
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
A najgorszy zestaw broni? Wydaje mi sie ze Brytyjczycy maja najgorzejkazda inna "rasa" ma jakos wywazone bronie, a u Brytyjczykow albo nie masz celnosci albo prawie sie do przodu nie posowasz
![]()
Najlepszy jest M1 Garand.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:44.