FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1334)

Posted by [FPP]Saari on 30-09-2001 15:38:

Talking fsystkiego.... :)

Z okazji dnia chlopaka wszystkim wspanialym chlopakom z naszego boadra WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Zycze wam wszystkim duzo duzo radosci , duzo fragow w fpp'kach , duzo duzo zdrowka , duzo i ogolnie wszystkiego tego czego tylko sobie zapragniecie

Posted by [SPECNAZ]Martwa on 30-09-2001 16:13:

yhyhy..

jak wy�ej & more

Posted by OGO on 30-09-2001 16:37:

Dzia za pami��. =]

Posted by [FPP]xen0m on 30-09-2001 17:14:

eh, qrde nie myslalem ze ktos mi na bardzie zlozy zyczenia :> thx Saari

Posted by ya. on 30-09-2001 17:25:

milo...
dzieki dziewczyny

Posted by [FPP]Shooler on 30-09-2001 17:49:

Re: fsystkiego.... :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Z okazji dnia chlopaka wszystkim wspanialym chlopakom z naszego boadra WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Zycze wam wszystkim duzo duzo radosci , duzo fragow w fpp'kach , duzo duzo zdrowka , duzo i ogolnie wszystkiego tego czego tylko sobie zapragniecie

Jak milo - mam nadzieje ze wytrzymasz z nami do 8 marca

Posted by on 30-09-2001 17:50:

tej no one sa kochane!

nikt mi nawet prywatnie nie zlozyl zyczen a kumpele z board'a to zrobily...

jak dla mnie to jajo

Posted by Wania on 30-09-2001 18:07:

:* wzruszylem sie do lez, nikt nie zlozyl mi zyczen !!!

Posted by alienzero on 30-09-2001 18:32:

tera juz chlopaki wiece po co m.in. byly na boardzie potrzebne dziiewczyny... jak by to... lagodza atmosfere i milaja zycie...

wiec... brunetki i blondynki, w koncu sa te dziewczynki... warto bylo je sprowadzic, jest sie teraz z kim pobawic...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by ZimZum on 30-09-2001 18:51:

alien
co ty jesz ze tak rymujesz?
dziewczynki rox

Posted by DEiMOss on 30-09-2001 19:12:

Dzienkoowa! Nie lubie obchodzic swiat czy innych takich... ale, noo dzieki za pamiec

Posted by CE3RDE on 30-09-2001 19:20:

Re: fsystkiego.... :)

quote:

eee...moze to gloopie pytanie ale kiedy jest dzien chlopaka?

"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO

Posted by Neo on 30-09-2001 20:11:

Re: Re: fsystkiego.... :)

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE

eee...moze to gloopie pytanie ale kiedy jest dzien chlopaka?

chyba dzisiaj

Posted by alienzero on 30-09-2001 20:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
alien
co ty jesz ze tak rymujesz?
dziewczynki rox

no wiec... na sniadanie litr smietany i selery dwa...
kto stosuje taka diete, ten potencje ma...

to akurat nie moj rym, to nagly atak spawacza.. ale pasi do sytuy

BTW: planuje ''topic rymowany, cz II''

ale ten pierwszy kazalem zamknac, zeby odszedl w chwale... chyba zaden moder nie bedzie sie zloscil ze tamtego nie chcialem a tu nowy o tym samym wale? w sumie nie bedzie o tym samym, tamten mial pietno rymow trio Ja,Wania,Martwa... a teraz chce po angielsku trzaskac

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by deathcrush on 30-09-2001 21:09:

dzieki. ja bym nawet nie pamietal
jak to moj kumpel stwierdzil - "coraz wiecej swiat na nasza czesc, dzien chlopaka, dzien kota, dzien psa, dzien dobroci dla zwierzat..."

Posted by Wania on 30-09-2001 21:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
dzieki. ja bym nawet nie pamietal
jak to moj kumpel stwierdzil - "coraz wiecej swiat na nasza czesc, dzien chlopaka, dzien kota, dzien psa, dzien dobroci dla zwierzat..."

SLD mogloby wprowadzic "dzien fppowca"

Posted by giBBeR on 30-09-2001 22:06:

Wink

Hmm... nie chce pier... od rzeczy, ale w takich sytuacjach mi sie zbiera i mam ochote troch� popaplac.
Nie bede zbytnio owijal w bawelne (zawsze mnie zastanawialo czemu w bawelne, a nie np. w len, ale mniejsza o to) i chcialem podziekowac dziewczynom za pamiec. Saari jush chyba dzis trzeci raz dziekuje, ale mniejsza o to. Tak wiec... Acha... mialem nie pier... sorx...

Posted by deathcrush on 30-09-2001 22:16:

ja co prawda dostalem zyczenia, ale bardzo milo
panowie, trza zrzute zrobic na jakies kfiatki na 8 marca

Posted by Ex00 on 30-09-2001 22:35:

nom. super. thx

Posted by [FPP]Saari on 30-09-2001 23:57:

nie wiem jak Martwa ale ja na pewn z wami dluuugo posiedze tutaj - strasznie mi sie tu podoba ... tylu nowych kolegow
Kiedys czlowiek nie mial zadnych prawie a teraz ... jestem strasznie szczesliwa

Jej ... sentymantalna sie robie na stare lata

Posted by deathcrush on 01-10-2001 00:28:

quote:
tylu nowych kolegow
Kiedys czlowiek nie mial zadnych prawie a teraz ... jestem strasznie szczesliwa

nie lepiej miec duzo przyjaciol w realu?

Posted by OGO on 01-10-2001 00:34:

tramwaj i to jest to min o czym m�wi� w innym topicu - tolerancja. Za du�o tego ju� jest. Mamy kumpli czasem nawet przyjaci�mi ich nazywamy a tylko elektronicznie si� z nimi komunikujemy. Nie lepiej na �ywo? Dla mnie real ca�y czas ma prym!

Posted by OGO on 01-10-2001 00:37:

Hej hej hej, ale nie psujmy tego fajnego topica o �wi�tach, o pami�taniu o innich, przecie� cho� w tej formie elektornicznej jest to mi�e i wele rado�ci daje =]

Posted by DEiMOss on 01-10-2001 01:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
tramwaj
i to jest to min o czym m�wi� w innym topicu - tolerancja. Za du�o tego ju� jest. Mamy kumpli czasem nawet przyjaci�mi ich nazywamy a tylko elektronicznie si� z nimi komunikujemy. Nie lepiej na �ywo? Dla mnie real ca�y czas ma prym!

I co bysmy w realu robili? Ino pili... real = tylko dwa, trzy dodatkowe zmysly. Ja nie lubie mieszac rial lajfu z inetowym lajfem. Mam takich i takich kumpli. Nie naleze do ludzi typu: "oojojo, kocham wszystkich, chce jak najwiecej przyjazni zawierac, buzki, caluski, cukiereczki..." etc. uwazam, ze jak ma sie zbyt duzo kumpli/kolezanek/przyjaciol to polowe sie zaniedbuje, lepiej miec "tyle ile trzeba" i zyc z nimi jeszcze bardziej zazyle.
Troche trudno mi napisac dokladnie co czuje, ale wiem, ze nie powiedzialem tu wszystkiego co aktualnie mysle na ten temat.
Ehh, chyba znowu mam dola...

[ w tle: Blenders - Skosztuj Mnie ]

Posted by DEiMOss on 01-10-2001 01:28:

No i masz, k-u-r-w-a, popsulem mila atmosfere...
OGO - widze, ze 100 postowka sie zaczela

Posted by [FPP]Saari on 01-10-2001 09:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
nie lepiej miec duzo przyjaciol w realu?

Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Mamy kumpli czasem nawet przyjaci�mi ich nazywamy a tylko elektronicznie si� z nimi komunikujemy. Nie lepiej na �ywo? Dla mnie real ca�y czas ma prym!

Qrcze nie lubie poruszac lzawych historyjek z mojego zycia ale jak wam wyjasnic dlaczego sadze tak a nie inaczej? chyba sie nie da.

Jakby to powiedziec ... sami widzicie jaka jestem, jakie mam zainteresowania, sposob bycia.. teraz to jest fajne ale kiedys nie bylo. Raczej zawsze postrzegana bylam jako ta dziwna i czesto odrzucana- jak myslicie sie to odbilo na czlowieku z podstawowki, ktory dopiero zaczyna ksztaltowac wlasna osobowosc.. Jak dla mnie mlodziez wszelka to bylo konieczne zlo. Dopiero przez pierwsze kontakty netowe zaczelam sie na nowo osmielac i zyc. Ale co przeszlam to moje. Dlatego teraz staram sie do ludzi podchodzic z najlepszymi intencjami - po prostu wiem ze po drugiej stronie komputera jest czlowiek ktorego zle slowa moga zabolec. Zycie tez nauczylo mnie ze znajomosci w realu potrafia byc nawet bardziej falszywe niz elektroniczne.

Wszyscy ludzie ktorych znam i lubie na zywo sa z netu - na znajomosciach szkolnych nacielam sie naprawde wiele razy, a przez to co przeszlam po prostu nie potrafie znalezc sobie innej rl'owej znajomosci - po prostu nie wiem jak to sie robi i nawet szczerze mowiac nie wiem czy chce tego

Mojego najlepszego przyjaciela znam praktycznie tylko z netu w rl widzialam go tylko raz, jest to osoba na ktorej wiem, ze moge naprawde polegac ... zadna znajomosc rlowa nie zastapi mi tego czlowieka

No to jeszcze zeby tak nie bylo ze rl jest imho do d calkiem ... bardzo lubie wyjsc ze znajomymi na pifko czy gdzies ale jak juz pisalam to sa znajomosci z netu - wczesniej poznane przy ktorych wiem jak sie zachowac i w ogole Pewniej sie czuje jak juz kogos poznam najpierw a dopiero potem go widze w rl

Nie jest to napisane dokladnie tak jak chcialam ale meczylam sie z tym postem kupe czasu i nie dalam rady go napisac porzadnie

Posted by on 01-10-2001 09:51:

holy words...

Posted by PiaSkuN on 01-10-2001 12:18:

amen

Posted by OGO on 01-10-2001 12:56:

Smutne to co Saari i DEiMOss napisali ...

Posted by Yazoo on 01-10-2001 13:24:

Cool

quote:
... tylu nowych kolegow

aktualnie 1187 kolegow i 2 kolezanki . Co sie tyczy uzytkowanikow plci pieknej - jest Was za malo!!!

no i najwazniejsze - dzieki za zyczenia !! Musze przyznac, ze zapomnialem, ze dzis jest dzien plci brzydszej i nikt mi o tym nie przypomnial, a tu, wchodze na board'a i taka mila niespodzianka ...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:02.