FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=87)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13340)
Turniej AvP w Gdansku ;)
6 listopada w Gdansku odbędzie się pierwszy turniej avp2 Chętnych zapraszam do wziecia udziału, więcej informacji na www.avp.fpp.pl
Ta organizatorzy ponoc biora lapowki ;> Postawisz jakies 0,5 to moze nawet bedziesz w pierwszej 3-ce
Heheh niedoczekanie moje Shooler przerznie w pierwszych dwóch meczach heheheheh
Zartuje, zartuje
z pulsa sadzi takie heady ze czasem powinnam sie schowac z ta snajperka
Ale z tym 0,5 to trzebaby sie zastanowic Mysle ze wszyscy tam sie uciesza jak ktos wniesie takie cos i dadza Ci wtedy shool wygrac
albo nie beda wstanie grac
to od razu wez 2 x 0,5
Cóż więcej dodać? Chyba tylko tyle- jeżeli komuś z Państwa przyjdzie pomysł organizacji jakiejś wiekszej "imprezy" z wymienionymi wcześniej tytułami, możecie mnie zapisać na liste : )
Przynajmniej stare dobre czasy pogrywania w pierwszą częśc gry, powróciłyby na nowo.
Ps. Powodzenia na turnieju. Wielu fragów i miłej zabawy : ).
Pozdrawiam
Przyjedz =] Ja zagram z toba w AvsP:Ge. O piwo kto wygra Ty wygrywasz, zgarniasz dwa piwa, ja wygrywam ja zgarniam dwa piwa
Mozesz grac czym chcesz
dla mnie to i tak brz roznicy
mapki wybierz sobie z tych grywalnych: hive, leadworks, office
Bedzie fajnie...
6 listopada Gdańsk... oferta kusząca, ale z Wrocławia do Gdańska troszke jest- zwłaszcza jeżeli chodzi o sparing pomiędzy{tylko) dwiema osobami . Poza tym mam zajęcia do 17( od 6 co 2 tyg.). Więc termin raczej nie pasuje- ale można zrobić w inny sposób.
Jeżeli chcesz oczywiście Bo widze że do gry masz niesamowitą smykałke ; ) więc szkoda stracić okazje do "pojedynku" hmmm
do rzeczy... można ustalić inny termin i umówić się np. w jakiejś kafejce( byle na obszarach płd. Polski bo dalej nie chce mi się jeżdzić- w końcu to nie turniej). No nic, czekam na odpowiedź w tej sprawie. Później możemy ustalić szczegóły gry.
Ps. Także moge grać każdą postacią...ale preferuje gre Predem ; ). Oczywiście bez dysku...
Jeżeli chodzi o plansze najlepsza jest Hive ( nie trzeba zbytnio tracić czasu na poszukiwania przeciwnika) ale chyba doskonale sam o tym wiesz.
Pozdrawiam.
Może wpadne
Musze sobie tylko przypomnieć jak to wygląda ;D
Ej kto jak kto ale to ja wam dupska skopie
Z tego co wiem to bedzie tam kilka osob ktore moga zagrac w AvsP:GE. Przyjedz... pred z dyskiem znajacy respawny na hive to nie lada wyzwanie! Bylbym wrecz zaszczycony gdyby wpadl ktos kto skopal by mi d*u*p*s*k*o w ta gre!
Bardzo bym chciał pojechać- skoro grać w GE będzie więcej niż 1 osoba, ale termin terminem, nie moge opuszczać zajęć na kursach : / . Jedynym rozwiązaniem jest poczekać na kolejny turniej, więc jeżeli ustalicie jakieś szczegóły, prosze o kontakt.
A tak btw: nie używam "dysku". Wole grać sperem.
Pozdrawiam
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Liv3sMack
Bylbym wrecz zaszczycony gdyby wpadl ktos kto skopal by mi d*u*p*s*k*o w ta gre!
Shooler ty jak mi zmucisz d*u*p*e w pasjansa po lanie to bedzie to zaszczyt![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
Dla mnie to byl by obciach i powod do samobojstwa ale jak dla Ciebie jest zaszczytem dostac po dupie od takiego n00ba jak ShooleR to...![]()
Mika^^ ty gloopq(napisalbym dosadniej ale za mlo wypilem soczq))
Widzxe algida ze lubisz ssac
A mi chyba nie pozwola grac a moze...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Mika
Shoo goopek jestes to nie zagrasz![]()
Mika bedzie reprezentantem organizacji turnieju =]
-----------------------------
Ja tez - ShooleR
A w morde nie kcesz? Ja mam tu wladze lol
hehe
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:00.