FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13476)

Posted by PaWeŁ2 on 20-11-2004 09:21:

Talking Ulubiona broń i zastosowanie

Moją ulubioną brońką jest M1 Garand,jest zaczepistaaaa i jeszcze do tego granat który można odbespieczyć i walnąć pod nogi szwabowi któy wzlatuje w powietrze a jaka jest wasza ulubiona broń ???

POZDRAWIAM !!!YoYo

Posted by Rafael on 20-11-2004 10:57:

M Chłam Garand - na dalsze dystanse i wtedy, gdy mam dobrą forme
BAR (Ale w trybie Slow-Auto) - na wszystkie odległości. Można troche dłużej prowadzić ogień.
Thompson - wiadomo. Zwarcie, głównie na małych mapach.
Mosin z lunetką - w UO. Snajpa, czyli wszystko wiadomo.

Posted by Eddy on 20-11-2004 11:47:

moja ulubiona bronia jest MP44.
czasami biore springlielda na jakis "otwartych" mapach
MP44 dlatego ze w malych pomieszczeniach goli wszystkich rowno a na dlugich dystansach tez sobie daje rade. jest tez nawet celny.
no to tyle

a tak przy okazji zobaczcie se logo mojego klanu:
Mans From Dark Froest [M.F.D.F.] sam robilem :

http://members.lycos.co.uk/eddy10cinus/LOGO/coduo.htm

www.sfh.kom.pl

Posted by MatSan on 20-11-2004 12:10:

Może mi się tylko wydaje, ale jest na fym forum już temat o broniach (http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=13258)

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Posted by Axar on 20-11-2004 12:38:

Teraz moje ulubione zabawki:
Thompson-nie zastepiony w czyszczeniu budynków
MP-44- według mnie jeden z lepszych karabinów szturmowych(w budynkach i tak thompson jest lepszy)
no i radziecka snajpa mosin na MP_pavlowv wymiata

Posted by Rafael on 20-11-2004 12:43:

Fakytycznie...można było nie zauważyć z powodu innej nazwy tematu...a sam wolałem przejrzeć liste tematów w tym dziale, czy nie ma już takiego tematu, ale nie zauważyłem

Posted by Miron89 on 20-11-2004 19:12:

Moimi ulubionymi broniami sa:
1.Thompson ]:-> zarabista bron na krotkie i srednie dystanse. Nie raz zdazylo mi sie ze zdjalem za pomoca tej proni kolesia koszacego wszystko z MG-42
2.M1 Garand...Silny, szybki, mobilny. Swietna bron na srednie,dlugie i bliskie dystanse.Wada jest maly magazynek ktorego sie nie da przeladowac w dowolnym momencie(w rzeczywistosci sie dalo lecz byly z tym trudnosci...)Przy celowaniu przez msuze przyrzady celownicze ograniczaja troche widocznosc ale da sie strzelac
3.BAR... Nie wymaga reklamy. Bardzo silna i w miare celna bron. Mozna z niej zabic jednym strzalem strzelacjac z b. duzego dystansu.Na bliskim BAR jest wolnostrzelny i ma mala ilosc naboi w magazynku.Uzywam go raczej na wiekszych planszach(dawnville, hurtgen)
to chyba wszytskie moje ulubione bronie.... za rosyjskimi broniami za bardzo ie przepadam tak jak za brytyjskimi (poza Brenem ). Z niemieckich lubie tylko MP44 i Kar98K.

Posted by MatSan on 20-11-2004 19:33:

Grając stawiam na mobilność, nienawidze się kampić, cały czas jestem w ruchu więc moimi ulubionymi brońmi są lekkie karabiny (wszystkie prócz Stena, który jest zbyt lekki) - PPSH (niezastąpiona na krótkich dystansach, można strzelać i strzelać a magazynek i tak się nie kończy), Thompson (cudowny w starciu w małych pomieszczeniach i skuteczny na średnich dystansach), MP40 (mimo wszystko świetny karabin, dość celny - niejednokrotnie trafiłem w wystającą głowę z daleka bez celowania, a oprócz tego ma 2 kule więcej - może się wydawać mało ale te dwie kule nie raz uratowały mi życie). Natomiast na mapach snajperskich (np. Hurtgen) wybieram kar98. Lubie także ciężkie karabiny, idzie mi nieźle jak nimi gram, jednak wkurza mnie szybkość z jaką się poruszam, często zdarzało się że zachodził mnie typ od tyłu.

Posted by FrendzelF on 20-11-2004 19:50:

Smile

Moja ulubiona bron to:

1) Na dlugie dystanse-Kar98

2) Na krutkie dystanse-MP44,Thompson

Posted by Kpt.Fred on 21-11-2004 04:50:

a ja lubie mp44 niewazne na jakiej mapie, spisuje sie swietnie w kazdej systuacji a szczegolnie w uo,

Posted by mylu on 21-11-2004 12:39:

moja ulubiona broń thompson

Posted by [FPP]glan on 21-11-2004 13:44:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eddy

a tak przy okazji zobaczcie se logo mojego klanu:
Mans From Dark Froest [M.F.D.F.] sam robilem :

http://members.lycos.co.uk/eddy10cinus/LOGO/coduo.htm

beznadzieja.. nasrakane przedmiotami/pojazdami/bronmi byle wiecej.. zadnego ladu i skladu... ot, kopiuj wklej ... popracuj niezle nad tym

Posted by Eddy on 21-11-2004 20:28:

no wiesz moglo by byc lepiej ale ja nigdy loga nie robilem.mam 12 lat ale i tak jest niezle jak na pierwszy raz przyjrzyj sie z bloska na napisy In War That Changed World No One Foughts Alone i M.F.D.F jaką jest teksturą.Taką samą jak napis Call Of Duty to tez nie jest tak banalnie zrobic ale udalo sie

www.sfh.kom.pl

Posted by [FPP]glan on 21-11-2004 21:43:

ale czolg wiszacy w powietrzu, zolnierz stojacy na broni innego wojaka, papiery wiszace w powietrzu sa zenujace jak masz 12 lat cwicz dalej :}

Posted by morr on 28-11-2004 17:18:

lubie takie plecak bomba nie wiem jak sie nazywa zastosowanie wrzucenie do bunkra w ktorym koles kampi i pilnuje bomby. Zaraz z tamtad wybiega

William Shakespeare

Posted by man007 on 11-12-2004 19:59:

Talking Moja to............................................

moją ulubioną jest każda snajpa,m1 garand i thompson.
snajpa to wiecia (one shoot one kill),m1 garand bo szybkostrzelność i wymiatanie.thompson dlatego ,że trzy sekundy i cały obszar oczyszczony.

Posted by CELADUS on 28-12-2004 11:59:

Talking MOja to..

Najlepsza bron to Mp44 wystarczy po głowie strzelac a zadna bron nie ma szans z daleka jest bardzo dobra wiec polecam

Posted by Rafael on 28-12-2004 14:32:

A niby czemu MP44 ma być lepszy? Przecież nawet strzał z pistola w główkę zabija...więc nie wiem w czym tutaj MP44 przebija reszte. Zresztą na duże dystanse trochę lepszy od MP44 jest nawet Garand. Gewehr 43 ma wg mnie trochę za gruby celownik i czasami jest ciężko trafić w przeciwnika, który jest bardzo daleko, dlatego w u mnie wygrywa Garand (odliczam ofkors wszystkie snajperki, bo z nimi się trochę trudno gra w zwarciu...ale da się )

Posted by MatSan on 29-12-2004 09:47:

Lepszy od Garanda jest kar98 - na dalekie odległości, kiedy trzeba przymieżyć, Garand ma niewygodne kółko przy celowniczku i (przynajmniej mi) to przeszkadza.

Posted by Rafael on 29-12-2004 10:03:

A mi się kar na długie dystanse nie podoba, bo ma trochę za gruby celownik i czasami jest mi trudno strzelić. Garand ma za to cieniutką kreseczkę, ale z kolei nie ma tej siły, co kar

Posted by Miron89 on 30-12-2004 11:59:

Heh a ja zapomnialem o jeszcze jednej broni ktora lubie...moze nie bardzo ale jak jest okazja to biore.... a chodzi oczywiscie o .......karabiny maszynowe......Tylko ja mam z nimi jeden problem...na ziemi kladac sie moge go rozlozyc...ale jeszcze nigdy nie rozlozylem go w oknie...powiedzcie na jakiej mapie i w ktorym miejscy da sie rozlozyc np. mg-34 w oknie....

Posted by Rafael on 30-12-2004 13:42:

Na Sicily bardzo miło się rozkłada w oknie. Na Arnhem da się jeszcze w oknach i na umocnieniach z worków z piachem. Ogólnie na wszystkich oknach, które mają na dole framugę. Zapewne na Ponyri się jeszcze da, na Rhine Valley już chyba nie, bo tam są głównie okna bez framug.

Posted by Miron89 on 30-12-2004 20:20:

A czy na mapach CoD a nie CoDUO?? np carentan, dawnville itd??

Posted by Wojskowy on 08-01-2005 22:17:

No to jest parę broni które mi się bardzo podobają:
Thompson- niezastąpiony na krótkie i średnie dystanse
Mi Garand - nie masz snajperki to użyj tego efekt prawie ten sam
Mp44-broń która nie ma wad, doskonała w każdej sytuacji
ppsha-na bliskie odległości świetna strzelać strzelać strzelać a naboje nadal są
Mg-42 - dum dum dum dum dum i wroga nie ma

Posted by woltyżer on 09-01-2005 09:36:

Talking

oczywiście najlepszym karabinem jest StG 44, dlaczego na daleki i średni dystans wymiata, na krótki tez daje sobie radę. jak na ron automatyczna cholernie celny

Posted by on 09-01-2005 18:54:

Moje ulubione bronie to :
W CoD:
U Amerykanów - Thompson
U Rosjan - PPSz
U Niemców - MP44
W UO:
U Niemców - Gewehr 43 i MG34

Posted by Jajoszande on 25-01-2005 17:22:

Ja tam wole z BYKA dac i po sprawie ( dobry w przeszukiwaniu budynkow ) a tak poza tym to chyba Bar

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:29.