FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13494)

Posted by FrendzelF on 22-11-2004 13:06:

Thumbs down Znienawidzona bron...

Moja znienawidzona bron to zdecydowanie Brytyjski Bren LMG poniewaz zajmuje duza czesc ekranu i kiepsko sie z niego celuje...

Posted by Miron89 on 22-11-2004 16:20:

wedlug mnie najgorsza bronia jest Mosin Nagant ani na bliski ani na daleki.... nie lubie tej broni....nastepna bron przeze mnie znienawidzona to Sten ktorym tez gowno sie da zrobic.

Posted by Cpl.Spider on 22-11-2004 19:22:

Morsin Ty nie wierz co chyba piszesz!!! Mosin-Nagant najgorsz� broni�??!! Chyba tak ale tylko w r�kach partacza. Ta bro� wymaga wyczucia czasu, odleg�o�ci, celno�ci i finezji ale jeden strza� powala wroga z n�g! To bro� dla prawdziwych specjalist�w a nie ��to- dziob�w!!!!

Posted by Cpl.Spider on 22-11-2004 19:24:

Znaczy Miron89 a nie Morsin To wszystko przez te zdenerwowanie

Posted by mylu on 22-11-2004 20:19:

moja znienawidzona bro� to bar

Posted by [FPP]Totek on 22-11-2004 20:31:

Ja nienawidz� STG czy MP44 jak kto woli. (P.S nie wiem jak mo�na nie lubi� brena, dla mnie to najlpesza bro�. Jest boska)

Posted by Rafael on 22-11-2004 21:32:

Podobnie jak kolega wy�ej nie lubie MP44 (jako� tak nijako mi si� nim strzela) oraz...pepeszy. Za to w UO na si�� mog� powiedzie�, �e nie darze zbytnio sympati� Gewehra 44. I r�wnie� nie rozumiem jak mo�na nie lubi� Brena...przecie� to jest bro� poprostu FENOMENALNA. A kwestia rozgl�dania si�?? Ot, rozgl�daj si� z pistolem, albo poprostu spogl�daj bardziej w prawo

Posted by morr on 23-11-2004 02:07:

Granat tego najbardziej nie lubie w dodatku jak rzuci go ktos w moim kierunku lecz naj bardziej nie lubie jak taki granat zostanie rzucony przez towazysza broni i jeszce spadnie ci pod nogi

William Shakespeare

Posted by Gajos.pl on 23-11-2004 07:46:

Fak niezaprzeczalny ze Bren LMG to ma�o poreczna bro� ale za to skuteczno�� ma pierwsza klasa.

Posted by Kpt.Fred on 23-11-2004 09:46:

ja jakos nie lubie brena, pierdzi dziwnie i wydaje mi sie ze wali to wszedzie tylko nie w nieprzyjaciela(podczas biegu szczegolnie) aczkolwiek jak sie kucnie, polozy i przykampi to skutecznosc ma niezla,jednak jakos go nie lubie i jego wyglad tez mi nie pasi

Posted by Miron89 on 23-11-2004 13:02:

Cpl.Spider. Poprosty jak w wojsku tak i w Callu gracze dziela sie na snajperwo (ktorym za h** nie ejstem) i na machin gunnerow (czyli takich jak ja). Poprostu nie lubie tego rodzaju broni.Wole pistolety maszynowe(thompson,MP40) i rkmy (BAR, Bren...ale tylko czasami bren). A tak przy okazji MP44 tez nie przypadl mi do gustu.Dziwnie mi sie z niego stzrela. Aha a co do karabinow(snajpersko podobnych nie maszynowych) to lubie najbardziej Kar98K nie wiem dlaczego ale tak jakos.....aha.....Cpl.Spider...nie denerwuj sei tak

Posted by Cpl.Spider on 23-11-2004 21:42:

Tak to prawda �e r�ni ludzie nadaj� si� na r�ne stanowiska ale karabin Mosin Nagant jest bardzo dobr� broni� lecz wymagaj�c�. A taki Thomson- co to za sztuka zabi� z niej go�cia? �adna. Zabijaj�c ni� wroga nie odczujesz takiej satysfakcji jak� mo�na odczu� powalaj�c go�cia z Rifla i to oboj�tnie jakiego. A tak co do MP44 to jak jest taki kiepski to dlaczego go tylu ludzi u�ywa. Ja osobi�cie nie lubie tylko snajperek i Lkm Bren za ma�� widoczno��. Reszta jest ju� spoko ale pistolety maszynowe s� takie banalne

Posted by Eddy on 23-11-2004 22:09:

ja nie wiem jak mozna nie lubic MP44. MOIM ZDANIEM to najlepsza bron maszynowa tylko czeba byc przyzwyczajonym i nie strzelac (jak to niektorzy robi�) tak ze przyczymujesz strzal i machasz luf� gdzie popadnie czekajac na cud ze moze kogos trafisz, tylko cza strzelac krotkimi seriami (raz sciongnolem ze JEDNYM strzalem kolesia na drugim koncu planszy).Ale co tam kazdy ma inny gust i karzdy lubi inna bron

www.sfh.kom.pl

Posted by Eddy on 23-11-2004 22:18:

sorry pomylilem temat napisalem o ulubionej broni a nie o znienawidzonej. No wiec nielubie:

1.stena (jakis taki nieporeczny)

2.PPsh (na malych mapkach zawsze sie przyda ale nie na takich jak np. mp_khrakov czy mp_berlin)

3.Lugera, Colta 45 i Tokareva tt33 (czy jak mu tam wka�dym razie ten maly)

www.sfh.kom.pl

Posted by morr on 23-11-2004 23:52:

Angielska bron oprucz stena jest do bani :9 mala widocznosc przez szczerbiny

William Shakespeare

Posted by Miron89 on 25-11-2004 13:14:

Cpl.Spider, wiesz kiedy msz prawdziwa satysfakcje?? kiedy sciagasz 2 strzalami z thompsona kolesia ktory kosi twoich z MG42 to jest satysfakcja....

Posted by MatSan on 25-11-2004 15:03:

Ja nienawidze:
1. Bren - zbyt ci�ki przez co zdyt wolno si� z nim biega
2. Sten - zdyt lekki, nic nim nie mo�na zrobi�
Og�lnie nienawidze brytyjczyk�w, s� beznadziejni.

0110010111STAJEMY10011SI�10011100001
111101BEZMY�LNYMI1011000ISTOTAMI0110

Posted by Cpl.Spider on 26-11-2004 12:39:

Miron89, wiesz kiedy masz prawdziwa satysfakcje?? Wtedy kiedy sci�gasz 1 strza�em z rifla kolesia kt�ry kosi twoich z MG42 to jest prawdziwa satysfakcja.... Cho� mo�e to zbyt �atwe trafi� kolesia kt�ry stoi za MG42. Wi�ksza jest jak kole� biegnie, zygzakuje, skacze, k�adzie si� i wymy�la r�ne cuda a ja go i tak dorwe tym jednym �miertelnym pociskiem. (Niestety nie zawsze jest to takie proste jak si� wydaje dlatego satysfakcja z trafienia jest taka wielka)

Posted by Miron89 on 26-11-2004 13:28:

ale z thompsona jest trudniej trafic kolesia za MG wogole trudno jest trafic pistoletem maszynowym w kolesia ktory jest daleko.... Ja tam i tak wole thompsona....

Posted by MatSan on 26-11-2004 14:12:

quote:
Napisane oryginalnie przez Cpl.Spider
...wiesz kiedy masz prawdziwa satysfakcje??

Prawdziw� satysfakcje odczuwam kiedy wybiegam na plac, patrze a tam typek, no to go seriom z thompsona, on ginie, w tym czasie wyskakuje nastepny, to znowu seriom go - i tak w k�ko a� nie zabije z 5-6 jednego zaraz po drugim, a najwi�ksza satysfakcja jest kiedy jeszcze wychodzisz z tego ca�o i idziesz dalej szuka� kolesi do rozwalenia

Posted by Miron89 on 26-11-2004 18:26:

heh podoba mi sie twoj tok rozumoania.... nareszcie pokrewna dusza ktora mnie rozumie

Posted by morr on 27-11-2004 15:41:

Mysle ze sie mylicie co do mp40 i tomsona sa skuteczna jak kazda bron tylko trzeba umiec sie nio poslugiwac oczywiscie trudniej jest trafic z tomsona. sadze ze jak ja bym wybieg� z tomsonem bys sie nei zle zdziwil poniewaz tomson ma przewage szybko strzelnosci oraz twoja postac nie jest tak ograniczona jak przez inne bronie wiec mozesz zygzakowac klasc sie szybko i skakac.
Ja nie lubie broni ktora ogranicza pole widzenia.

William Shakespeare

Posted by Miron89 on 27-11-2004 17:04:

Zgadzam sie z toba calkowicie.Tez nie lubie sie poruszac tak...wolno....a z Tommym to mozna poprostu smigac. A co do jego szybkostrzelnosci tez masz racje. Czy wiecie ze caly 30 nabojowy magazynek Thompsona mozna calkowicie oproznic w czasie krotszym niz 3s ??!!

Posted by morr on 27-11-2004 17:43:

tego nie wiedzialem moze dlatego pepesza ma 72 naboje i mozna postrzelic kolege biegnacego za toba ( ta dopiero na skupienie) co do mp44 to ten karabin trzeba traktowac jak strzelbe szybko strzelna
nie lubie sie z nia spotykac na dalekie dystanse

William Shakespeare

Posted by Miron89 on 28-11-2004 10:24:

no...mp44 na dalekie dystanse to raczej strzelba...kilka razy sie zdazylo ze zdjalem z tej broni kolesia....ale ma slaba szybkostrzelnosc i z thompsonem ma male szanse aczkolwiek......

Posted by morr on 28-11-2004 16:18:

aczkolwiek taktyczne ustawienie sie z mp44 jest podstawa lecz mam problem stzrelania z tego mp44 przez szczerbine nigdy nie trafiam
a z biodra jak ja to mowie zawsze nie wazne jak odleglosc

William Shakespeare

Posted by Kpt.Fred on 28-11-2004 23:50:

rzeczywiscie w mp 44 przez muszke tez nikoge nie moge ubic, duzy recoil i nic nie widac, jednak jak ktos stoi nieruchomo lub kampi to seria szybkich pojedynczych wystrzalow przez muszke jest zabojcza,(mp44 znacznie jest przydatniejszy w uo) a jesli chodzi o thompsona to praktycznie gdy ma sie pinga 30-40-50 wystarczy sobie biegac po mapie i wiekszosc ludzi pada jak muchy, jest sie praktycznie nie do zatrzymania, osobiscie nie cierpie LPB( low ping bastards) kolesie maja pinga 20-30 lataja z ppsh albo thompsonem i kosza setki ludzi i sa nie do powstrzymania,(moj ping 60-70-80-90 chlip chlip) osobiscie duzo filozofi w takim stylu gry nie widze,

Posted by morr on 29-11-2004 08:42:

Talking

dobrze ze ja mam chello i moj ping jest max do 60 a na pif paf to nawet 9 hi hi hih i

William Shakespeare

Posted by biskup78 on 29-11-2004 20:26:

Talking

Nienawidze broni brytyjskiej i rosyjskiej, a strzelanie z mp44 przez muszke i szczerbinke lubie bo bardzo przypomina mi mojego kalacha z woja

Posted by MatSan on 30-11-2004 07:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez morr
tego nie wiedzialem moze dlatego pepesza ma 72 naboje

pepesza ma 71 a nie 72 naboje.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:08.