FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13495)
Pierwsze wrażenia(Escalation Pack)
Miałem okazje przez ostanie kilkanaście godzin pograć w nowy dodatek do JO. Muszę przyznać, że zrobil na mnie duże wrażenie. Co prawda grałem tylko w trybie Cooperative(z przyczyn wiadomych
), ale coś nie coś i ten tryb oddaje.
Więc tak;
- wydaje mi sie, że gra wymaga jeszcze mocniejszego sprzętu, ponieważ(czego nie ma w samym JO), NovaLogic zafundowała nam cos w rodzaju falowania ciepłego powietrza nad lufą 50cal i innych tego typu "wynalazków", które katują karte graficzną.
-urozmaiceniem są nowe bronie(o czym pisali moi poprzednicy w innych postach) i nowe mapy, które znacznie urozmaicają tą gre i mam wrażenie, że zbliżają ją do takich gier jak BHD czy IG2.
Ogólnie odniosłem dobre wrażenie i myślę, że Escalation, ma duże szanse powodzenia. Minusem jednak jest cena i wymagania sprzętowe.
Pozdrawiam i czekam na recenzje innych graczy.
Napisane oryginalnie przez Yogas
-urozmaiceniem są nowe bronie(o czym pisali moi poprzednicy w innych postach) i nowe mapy, które znacznie urozmaicają tą gre i mam wrażenie, że zbliżają ją do takich gier jak BHD czy IG2.
Re: Re: Pierwsze wrażenia(Escalation Pack)
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
No to jeszcze z jeden dodatek i może dorówna wreszcie BHD![]()
Re: Re: Pierwsze wrażenia(Escalation Pack)
quote:
No to jeszcze z jeden dodatek i może dorówna wreszcie BHD![]()
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A polska cena jest już znana ?
quote:
A polska cena jest już znana ?
Ciekawe dlaczego nie będą wydawać ?
Srzedam JO oryginał jesli kogos interesuje, niestety zarejestrowany - trzeba grac jako *CQF*Darek, albo sobie rename zrobic. Cena 99zł.
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Srzedam JO oryginał jesli kogos interesuje, niestety zarejestrowany - trzeba grac jako *CQF*Darek, albo sobie rename zrobic. Cena 99zł.
Na Allegro można kupić dużo taniej![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
no ale to jest wersja kolekcjonerska CQF Limited![]()
quote:
No i tylko na tej wersji mozna grac jako CQF Darek![]()
quote:
Słyszałem, że w Polsce nasza Cenega nie będzie wypuszczać dodatku. Pozostają w takim razie sklepy na zachodzie. W odpowiedniku polskiego Allegro w Niemczech, znalazłem 2szt po 23 Euro.
Z ostatniej chwili...
Cenega nie będzie wydawać dodatku do JO![]()
To już coś. Byle nie za rok .....
quote:
Napisane oryginalnie przez Adamson
Witam wszystkich
Wedlug mojej dzisiejszej korespondencji z Cenega, wynika ze Escalation bedzie w sprzedazy, choc jeszcze nie wiedza kiedy i w jakiej cenie.
pozdrawiam
Gdzieś mi się obiło (chyba czytałem w Komputer Świat Gry) o uszy że Cenega ma problemy i może zostanie sprzedana. I stąd te problemy z wydaniem dodatku.
quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Gdzieś mi się obiło (chyba czytałem w Komputer Świat Gry) o uszy że Cenega ma problemy i może zostanie sprzedana. I stąd te problemy z wydaniem dodatku.
quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
(...)
Niestety zawiodłem sie na G3(...)
quote:
Rozumiem że błędu z BHD już nie popełnili ?![]()
Mimo wszystko gorąco polecam zakupić ten dodatek. Gierka jest przedniej jakości. (...)
quote:
NiestetyBroń strasznie bodbija i ciężko z niej trafić
![]()
quote:
Za to widzę ujęło Cię "stargejtowe" P90- doskonała broń
![]()
może jak puszczą JO &E w cenie 8 dych ( podobnie jak CoD& UO )to może da się na nią skusić więcej fanów DF![]()
Jeszcze jest potrzebny bardzo dobry net (w BHD można sobie jeszcze pograć na czymś słabszym w JO już nie bardzo) a z tym w naszym pięknym kraju też nie jest najlepiej choć się już poprawiło. No i to ciągłe logowanie doprowadza wiarę do szału zwłaszcza że często Nova nawala.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:03.