FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13509)
Poszukiwany Crack Do Cod-uo!!!
Witam!!Mam mały problemik. Zainstalowalem gre Call of Duty- UO i chcialem następnie pograc w trybie SINGLE PLAYER. Nie moglem go jednak odpalic bo okazał sie że brakuje mi cracka umożliwiającego uruchomenie tego trybu. Do Was mam prosbe o podpowiedź gdzie ten plik mozna zdobyć,lub jakies udostępnienie . Tryb MULTI PLAYER działa bez zarzutu, gra jest zainstalowana pod Call of Duty-tak jak ma być.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
kup sobie oryginał to znikną twoje problemy!
ekhmm.. takiej odpowiedzi u nas nei znajdziesz
jest tak fajna strona jest tam wszystko
jesli masz choc troche ambicji to znajdziesz na niej to czego szukasz(pliki).
www.google.pl
tak google sa najlepsze tylko tzreba umiec ze wszystkiego kozystac
quote:
Napisane oryginalnie przez Majkelus
Witam!!Mam mały problemik. Zainstalowalem gre Call of Duty- UO i chcialem następnie pograc w trybie SINGLE PLAYER. Nie moglem go jednak odpalic bo okazał sie że brakuje mi cracka umożliwiającego uruchomenie tego trybu. Do Was mam prosbe o podpowiedź gdzie ten plik mozna zdobyć,lub jakies udostępnienie. Tryb MULTI PLAYER działa bez zarzutu, gra jest zainstalowana pod Call of Duty-tak jak ma być.
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
A Ty znowu swoje
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A Ty znowu swoje [/QUOTE
pozdrowki dla Twojej ekipy. Cos Wasze strony sie ostatnio slabo otwierają. Awaria czy cóś?
Google ci prawde powiedzą
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Totek
chłopaki nie wspierajcie piractwa. To stawanie po stronie złodzieji.
chlopaki nie wspieramy piractwa ani zlodziejstwa to jego sprawa ze chce instalowac nielegalny soft na swoim kompie. Mam tylko nadzieje ze BEA wpadnie do niego na kontrole to jego sprawa i jego zycie.
Nie obraz się
Jezeli stać cię było (lub rodziców) na komputer
to stać Cię na grę !!
Grę wymyślił sztab ludzi a za ich wysiłek trzeba zapłacić
Zawsze mozna wejśc na stronę producenta aby pobrać sobie plik
NOCD aby się niemęczyć z płytami
To jest mój poglad ja tak robię odkad mam komputer i neta
aby mieć orginał pomaga mi w tym ciocia(mieszka w Holandii)
aby niestać się wyzyskiwaczem przewaznie płacę za gry I mam orginały a polskie wersje mam wtedy gdy wyjda u nas
To tyle
upsjaca Hey
wiecie cos tzreba lecz czasami kolesie sami sie o to prosza ( czytaj producenci bo jak mi sie zdaje autorzy dostaja za produkt a nie maja placone od sprzedazy lecz moge sie mylic )
Bo plyty sa nie zabezpieczone ni jak przed kopionaniem i byle koleszka moze sobie zrobic kopie.
Sa gry ktore sie zabezpieczaja i trudniej jest co kolwiek zrobic z nie orginalnym kluczem
np CS ten sie tak juz zabezpieczyl ze granie po sieci na piracie uwazam trzeba sie nie zle napicic by cos takigo postawic A nie mowiac o najnowszyn produkcie HL2 to nawet rejestruje sie przez net i autoryzuje u nich na serverach oczywiscie wszystko sie da zlamac tylko ilosc zachodu by to zrobic przewyzszy koszt kupna obecnie okolo 130 zl
COD jest zabezpieczone lecz nie do konca wszystko da sie z mim zrobic jak sie ktos na tym zna
PS lubie klimat COD lecz tak duzo chitow jak sie zdaza w COD oraz nie dopracowan samej gry powoduja ze czasami zaluje ze kupilem orginal
Przyklad np. granaty dymne czasami widac przez dym choc jestes nie powinenes jeszcez widziec. przykre prawdziwe i no coz juz nie wspomne o wystawaniu broni przez sciany oraz nog (najczesciej lezacych postaci)
lub rozchodzenia sie dymu w pomieszczeniu pomieszcenie zamkniete jedne dzwi i co koleszka ukrywa sie za sciana dymu w przyleglym pomieszczeniu gdzie takowy nie powienien byc
Cos sie rozpisalem sorry lecz nie moglem sie powstrzymc dlaczego mam wywalac 100 zl na gre jak jest z takimi bledami kodowania i architrktory chyba tylko przez to ze nie oszukuje ani w zyci ani na servie
Morr
Jakby gry były tak chronione jak Simsy 2 to by nie było takiego problemu, ta gra jest jakby to nazwać "inteligentna", przed uruchomieniem gry "prosi" o wyłączenie wszystkich programów do emulacji płyt (czyt. wirtualne dyski), przegrywanie trwa co najmniej 30 min, a i jak masz przegranego to i tak nie działa (niewiadomo czemu), oczywiście możesz ściągnąć cracka, ale wtedy nie można wykonywać niektórych rzeczy w grze, więc jedyna rada to kupić orginalną gre. Jeżeli wszystkie gry miały takie zabezpieczenia to piractwo by się zmniejszyło o co najmniej 50%
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110
Temat uważam za zamknięty bo niedośc, że jest bezczelny to zaczynaja sie pojawiać coraz to głupsze posty nie na temat.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:14.