FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13524)

Posted by GAM3r on 01-12-2004 18:09:

Mam nie lada problem...

Mam taki problem ojciec bez moejej wiedzy przeinstalowal mi system ok wporzo cod chodzi ale nie przez neta jak probuje sie polaczyc gdzie to mi wyskakuje cos ze disconnected i cos z punk busterem pleasee chce sobie jeszzce dzis zagarc (mam piracka wersje) apropo wczesniej gralem na skrakowanych i na skrakowane probuje sie tez polaczyc.

Posted by Miron89 on 01-12-2004 20:25:

wejdz na www.punkbuster.com i poszukaj tam...tez to mialem...tyle ze ja mam oryginala CoDa.....ale tam znajdziesz jakies uaktualnienie czy cso, zainstalujesz i bedzie hulalo

Posted by morr on 02-12-2004 01:23:

Oczywiscie moge sie mylic bo nie mam gry w pracy lecz jest w obcjach gry i netu taki ladny kwadracik ktory tzreba odchaczyc dziekuje za uwage

William Shakespeare

Posted by shaggy on 02-12-2004 07:18:

GAM3r � trzeba by� mega �a�osnym kolesiem aby gra� w tak� gr� na piracie. Szoruj do sklepu po sw�j egzemplarz gry i przesta� zawraca� ludziom dup� jakimi� pirackimi wersjami�

Posted by Gajos.pl on 02-12-2004 07:52:

A ja mam propozycje i pro�be do Admina mo�e da�o by rade wywala� posty ludzi chc�cych pomocy w grze a majacych pirata lub dawa� bana tym kt�rzy u�atwiaj� im rozwi�zanie problemu.
To chyba skuteczne rozwi�zanie?

Posted by MatSan on 02-12-2004 11:59:

Nie zgodze si� z wami shaggy i Gajos. Owszem mie� pirata to co� jak kra��, lecz nie wm�wi�e mi �e firmy dystrybucyjne w polsce nie kradn�. Wed�ug mnie jak masz pirata to sobie graj na tych nielicznych (wzgl�dem orginalnych) serverach. A pom�c nale�a�oby ka�demu, kt�ry po tak� pomoc si� zg�osi.

0110010111STAJEMY10011SI�10011100001
111101BEZMY�LNYMI1011000ISTOTAMI0110

Posted by [FPP]glan on 02-12-2004 12:23:

pomoc nie bedzie udzielana tylko osobie ktora nie zamierza przejrzec forum tylko po raz n-ty bedzie zawracac dupe czemu jej nie chodzi cosik...

Posted by Miron89 on 02-12-2004 14:08:

Ludzie tu nie chodzi tylko o piraty! Ja mam CoDa i CoDUO oryginala i tez mialem problem z punkbusterem!

Posted by MatSan on 02-12-2004 19:02:

Co do problem�w z PB to m�j kumpel ma problem, posiada on orginaln� wersje CoD, niestety PB nie wpuszcza go na servery poniewa� jego CDKey jest na czarnej li�cie chiter�w - cho� nigdy nawet nie pr�bowa� gra� na kodach, mo�e potraficie co� na to poradzi�?

0110010111STAJEMY10011SI�10011100001
111101BEZMY�LNYMI1011000ISTOTAMI0110

Posted by [FPP]glan on 02-12-2004 20:43:

sprobowac napisac do kolesi opiekujacych sie lista cheaterow?

Posted by Gajos.pl on 03-12-2004 08:08:

No to pozostane przy pouczaniu takich klient�w. Ostatnio jeden nawet napisa� �e si� nawr�cil po krytyce kt�r� otrzyma� Mo�e jest w tym metoda?

Posted by morr on 04-12-2004 09:10:

gajos,MatSan rozwiazanie jest proste niech zakupi nowa gre jak jest na czarnej liscie uwazam ze bez powodu na niej sie nie znalazl. (zawsze boli i daje do myslenia jak musi sie wylozyc kaske )

Po drugie jak ktos ma pirata to powinien sie juz znac i wiedziec skad wziasc takie craki a nie zawracac glowe.

William Shakespeare

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:52.