FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13526)

Posted by TOMMY 5 PL on 02-12-2004 10:47:

OferujĘ Pomoc - Szukam Klanu

Witam ! WCoD gram już od roku- prawie w każdy dzień pon. - piątek. w godz. 14.30 - 16.00. Szukam jakiegoś Klanu , który w zamian za moje wsparcie finansowe ( na rozbudowę strony itd.itp. ) pozwolił mi wchodzić i grać na ich serwerze. Ponieważ w domu nie mam kompa ( żona by mnie wywaliła ) interesują mnie tylko podane wyżej godziny.
Pozdrawiam

Posted by morr on 04-12-2004 09:04:

Cos ty zonie nie zrobile ze ona taka wsciekla jest na ciebie ze nie daje ci grac u mnie to samo jak jest w domu nie moge grac HHAHAHAHAHA

William Shakespeare

Posted by [FPP]Totek on 04-12-2004 17:30:

Jezuuuu ja sie normalnie nie ożenię bo bez kompa nie wytrzymam

Posted by [FPP]glan on 04-12-2004 17:37:

hehe zonka nie jest zla sprawa ^_^ zamiast kompa co innego ^_^
ja narazie zony ni mam, ale z dziewczyna 4 lata juz sa nie narzekam
co do klanu.. ee.. no ni wiem jaki w sumie bo nawet nie wiem jakie sa

Posted by biskup78 on 04-12-2004 20:04:

Talking

Ja tam na moja kobitke nie narzekam nie zabrania mi grania nic z tych rzeczy , a co sie tyczy ciebie totek, to przed toba jeszcze kilka ladnych latek nim staniesz przed oltarzem, na razie muszisz obawiac sie nie zonki a matuli po wywiadowce wszkole hehe

Posted by [FPP]Totek on 04-12-2004 20:33:

Ja tam sie starszej nie obawiam. Jest pod moją kontrolą. w szkole też źle nie jest . Jak ty masz fajnie, że masz to za sobą "staruchu". (Ale taki mlody nie jestem za dwa miechy wybija mi 17stka. Ale zaczynam sie bac bo wychodze z wiekszości gdyż 15-16 latkowie stanowią znaczna większośc inetrnautów. Teraz jak wyjde z tej grupy to będę miał słabe "plecy" )

Posted by biskup78 on 04-12-2004 21:01:

Hehe pomylka wcale tego jeszcze nie mam za soba to mnie dopiero czeka, ale ja sie nie boje mam tyle lat, ze niczego niie musze sie bac
P.S. uraziles mnie tym "staruchu"

Posted by morr on 05-12-2004 09:30:

Totek kobitka a zona to dwie rozne sprawy przekonasz sie po slubie hahahahahaha
To jak porownanie nieba do piekla
Nie wiem co sie zmienia lecz staja sie po slubie bardzo zaborcze

William Shakespeare

Posted by Cpl.Spider on 05-12-2004 20:19:

Ja to mam żone super. Troszke narzeka jak przeginam ale ogólnie nie jest źle, wręcz przeciwnie jest super Co prawda czasu już tyle nie mam jak kiedyś ale jak chce pograć dłużej to i do 3:00 rano się gra Lepiej chyba żeby mąż siedział w domu przed kompem niż chodził z kumplami na piwo. Piwo wole wypić przed ekranem monitora z kompanami co walczą ze mną ramie w ramie w CoD

Posted by tediuss on 06-12-2004 07:33:

E ludzuie o czym wy KUCHNIA gadacie!!!!!ONE mają swoje szmatki ,kosmetyki i seriale w tv,a ja mam kompa i spróbowała by mi żonka czegoś zabroniC!!!!!!!!!! A tak serio to trzeba sie umieć dogadać,przecież małżeństwo to nie Obóz pracy!!!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:14.