FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13539)

Posted by ssMat on 06-12-2004 05:12:

Question Celownik w CoD

Słyszałem że można ustawić celownik jako kropke w cod? Ktoś może mi powiedzieć na ten temat? Taki celownik ułatwiłby mi i innym graczą trafianie hed shot-ów jak ktoś by mógł napisać jak to moge zrobić będe wdzięczni jak i inni zainteresowani taką zmianą.

Posted by Ponton .PL. on 06-12-2004 11:24:

Sprawdz

Http://www.aimbot.chit.com

tam może pomogą...

Posted by on 06-12-2004 11:36:

Ponti coś Ty taki nerwowy

Posted by Ponton .PL. on 06-12-2004 11:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Ponti coś Ty taki nerwowy

Hehe wcale nie nerwowy... Jono pomocy udzialam, po chrześcijańsku

Posted by on 06-12-2004 11:45:

Ale ten link do dupy jest

Posted by Ponton .PL. on 06-12-2004 11:51:

quote:
Ale ten link do dupy jest

wiem

Ale jak brzmi

Posted by ssMat on 06-12-2004 16:23:

Czyli jest możliwość mieć celownik jako kropke ale to czit? bo już nie rozumiem? możecie mi to wyjaśnić? słyszałem że jest taki mod, wyjaśnicie mi to ??

Posted by Ponton .PL. on 06-12-2004 16:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez ssMat
Czyli jest możliwość mieć celownik jako kropke ale to czit? bo już nie rozumiem? możecie mi to wyjaśnić? słyszałem że jest taki mod, wyjaśnicie mi to ??

To nie jest pytanie do Szanownego Forum, tylko do producenta gry. Jesli jest dodatek (program, patch jakkolwiek nazwiesz) który ułatwia użytkownikowi np. celowanie, (przechodzenie przez sciany, widzenie przez sciany etc do wyboru) trzeba zapytać producenta czy oni na to zezwalają. Jeśli nie, to jest to nic wiecej tylko po pierwsze primo zmiana kodow gry czyli zlamanie prawa, po drugie primo to jest to ulatwienie, ktore (jako dostarczane nie przez producenta, ale inne osoby) nie jest dostepne dla ogółu. Więc czit.... Ale naród generalnie ma to w d.pie, co widać chociażby po tym forum. Masa pytan o kody, czity, cracki etc. Pozdrowienia dla tych co grają bez wspomagania !!!

Posted by Axar on 06-12-2004 20:25:

jest taki mod niepamietam niestety jak sie nazywa ale na niektórych serwerach jest on ze zamiast swojego celownika i pola rozrzutu widzisz tylko czerwony punkt.
wedlgu mnie jest to utrudnienie.Poniewaz nie widzisz rozrzutu pocisków jesli masz broń przybiodrze.

Pozdro.

Posted by ssMat on 07-12-2004 07:27:

Ja przeszedłem z RTCW i ET i tam miałem właśnie taki celownik "czerwoną kropke" mam problemy z trafianiem Heda w CoD dlatego pytam o ten celownik. Nie jetsem cziterem i nie mam zamiaru czitować, słyszałem że to jest dostępne jak by nie było to PB by wywalał lecz to też da się obejść więc pytam na forum czy jest coś takiego i CB tego nie zabrania!! Pozdrawiam. Platon nie złość się poprostu walczmy z czitami. Każdy ma taką możliwość.

Posted by on 07-12-2004 07:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez ssMat
(...)Platon(...)

Posted by Ponton .PL. on 07-12-2004 08:57:

quote:

w końcu długo oczekiwany awans społeczny

Posted by Kpt.Fred on 07-12-2004 11:10:

kropka w call of duty jest zwyklym cheatem, wszystkie programy ktore maluja kropke sa z reguly czescia jakiegos gamehacka, posiadanie takiej kropki daje niesprawiedliwa przewage nad graczami ktorzy jej nie posiadaja, w cod taka kropka naprawde duzo daje i nie jest to niewinne ulatwienie ale poprostu swinski cheat(duzo graczy taka kropke posiada i zupelnie nie czuja sie cheaterami), pb wyrzuca z serva za posiadanie jakiegokolwiek celownika, na niektorych serwach jest taki mod z kropka ale wtedy posiadaja ja wszyscy,

Posted by Axar on 07-12-2004 12:09:

Dokładnie wszyscy gracze na serwerze,

Ps.ta kropka jest troche denerwujaca.
lepszy jest juz "tradycyjny" celownik

Posted by t4l35 on 07-12-2004 13:18:

quote:
na niektorych serwach jest taki mod z kropka ale wtedy posiadaja ja wszyscy

w AWE (szukaj na codfiles.com) widziałem taką opcje, i faktycznie z tym modem to nie jest cheat bo mają go wszyscy.

Posted by [FPP]Totek on 07-12-2004 16:56:

Taaaa najlepiej w ogóle usuń celownik to dopiero jest klimat. Na to musi być komenda...

Posted by t4l35 on 07-12-2004 17:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Totek
Taaaa najlepiej w ogóle usuń celownik to dopiero jest klimat. Na to musi być komenda...

Jest komenda, ale w modzie AWE!

W kafejce mam z kumplami serwerek, gramy bez tych ikon nad głowami, bez celowników, granaty wybuchaja po kilku sekundach i kilka innych "urealistycznień"... tak hard-corowo gra się najlepiej

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:44.