FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13554)
wtorek 22.00
czy są jacyś chętni na mały niezobowiązujący meczyk w JO 5 vs 5 we wtorek około 22.00?
Re: wtorek 22.00
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
czy są jacyś chętni na mały niezobowiązujący meczyk w JO 5 vs 5 we wtorek około 22.00?![]()
a i jeszcze podstawowe pytanie... GDZIE???
a i jeszcze podstawowe pytanie... GDZIE???![]()
Wydaje mi się że na dzień dzisiejszy rozkręcić dobry polski serwer nie jest łatwo z banalnego powodu - za mało osób gra w JO.
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Wydaje mi się że na dzień dzisiejszy rozkręcić dobry polski serwer nie jest łatwo z banalnego powodu - za mało osób gra w JO.
Może........
Jedno zaczyna trochę niepokoić, jest coraz więcej serwerów spod znaku Escalation a coraz mniej Typhona ... Jeśli Cenega nic nie zrobi to będzie to totalna kicha i wkur***
Istnieje jeszcze jedna możliwość, można w ramach współpracy pomiędzy klanami złożyć się i wynająć zahasłowany server tylko i wyłącznie do JO. Opłata z góry za miesiąc, co miesiąc nowe hasło. Zbierze się grupa zapaleńców gramy. Jeśli ktoś miałby chęć zagrać , zgłosiłby się do klanu wpłaciłby wpisowe za server , dostaje hasło i może hulać. Niestety kogoś trzeba by w to ubrać tzn. centralna zbiórka kasy od klanów, admi(ba)nownowanie serverem na wypadek przecieku hasła itp.
To tylko propozycja więc proszę o "zrównoważone" i umiarkowane emocjonalnie komentarze
Właśnie jeśli Radzioo masz na to jakiś wpływ spowoduj aby w nazwie tego forum był dopisek o JO lub tez stwórz taki dział będzie łatwiej osobom które grają w JO a nie grali w BHD tu trafić. A ekipa SAS-u już się postara o rozkręcenie gry jak i Forum
quote:
Może........
Jedno zaczyna trochę niepokoić, jest coraz więcej serwerów spod znaku Escalation a coraz mniej Typhona ... Jeśli Cenega nic nie zrobi to będzie to totalna kicha i wkur***
Temat płatnego serwera był już przerabiany i o ile wiem sprawa zakończyła się fiaskiem, tu będzie tak samo.
quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Właśnie jeśli Radzioo masz na to jakiś wpływ spowoduj aby w nazwie tego forum był dopisek o JO lub tez stwórz taki dział będzie łatwiej osobom które grają w JO a nie grali w BHD tu trafić. A ekipa SAS-u już się postara o rozkręcenie gry jak i Forum![]()
quote:
Temat płatnego serwera był już przerabiany i o ile wiem sprawa zakończyła się fiaskiem, tu będzie tak samo.
Nie rozumiem tych problemów z serwerem przecież cały czas stoi Polski serwer tylko trzeba zacząć na nim grać. Ostatnio tam widziałem tylko zemną licząc 3 ludków a graliśmy coperatiwa przecież jeśli by było większe zainteresowanie nim to by się rozkręcił.
quote:Ja będę rozkręcał Forum
o! czyżby dotarła wreszcie do Ciebie "skrętka sieciówka"![]()
Sam pomysł na to aby jakiś dzień w tygodniu wszyscy krajanie spotkali się na jednym serwie bardzo mi się podoba w końcu by można sprawdzić ilu jest osób grających w JO
quote:
Ja będę rozkręcał Forum![]()
quote:
.... w końcu by można sprawdzić ilu jest osób grających w JO
quote:
Istnieje jeszcze jedna możliwość, można w ramach współpracy pomiędzy klanami złożyć się i wynająć zahasłowany server tylko i wyłącznie do JO. Opłata z góry za miesiąc, co miesiąc nowe hasło. Zbierze się grupa zapaleńców gramy. Jeśli ktoś miałby chęć zagrać , zgłosiłby się do klanu wpłaciłby wpisowe za server , dostaje hasło i może hulać. Niestety kogoś trzeba by w to ubrać tzn. centralna zbiórka kasy od klanów, admi(ba)nownowanie serverem na wypadek przecieku hasła itp.
To tylko propozycja więc proszę o "zrównoważone" i umiarkowane emocjonalnie komentarze![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
Nie wydaje mi się żeby ktoś na ten server przychodził, pewien czas stoi już server Krisa i nikt na nim nie gra, tylko raz widziałem jak ktoś grał... ale panowie z pewnego klanu stwierdzili, że server jest zlagowany i sobie poszli na swój. Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
quote:
czyli problem z frekwencją![]()
quote:
Dokładnie.
quote:
no to we wtorek o 22.00Poland by ProvectOR
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
Krisowy serwerek stoi, więc nie ma co gadać, trzeba grać. Lagi jak nie z winy hosta to u ludzi bedą tak czy siak!!!!
No to jak stara mię puści to wpadnę! Do zobaczyska.
ps. z góry sorki dla teamu w którym będę. gracz ze mnie bowiem doświadczony bardzo..... ale inaczej. Mięcho armatnie też potrzebne, no nie?
quote:
(...)ps. z góry sorki dla teamu w którym będę. gracz ze mnie bowiem doświadczony bardzo..... ale inaczej. Mięcho armatnie też potrzebne, no nie?
quote:
Tez ze mnie dobry gracz nie jest, chyba ze siedze w opancezonym wozku![]()
Ano serwer stoi i stać bedzie i nie trzeba pooki co płacić za to (i to się raczej nie zmieni chyba że bedzie trzeba tą maszyne zmienić ale wydaje mi się ze wystarcza pooki co).
Co do frekfencji no na to wpływu nie mam. Co do lagów - sprawdzone przy graniu 4 fun pft z kimś tam było graczy kole 40 +/- i obciązenie było około 1,5 mb/s a łącze daje rade do 10 mb/s więc nie ma strachu ludzie mieli od 30 do 220 pingi.
Tutaj mozna sprawdzić co sie dzieje na serwerze http://www.delta.gorzow.org/jo_status.php a tutaj są staty http://www.delta.gorzow.org/ambostats/.
ja i Yogas mamy możliwość wprowadzania wszelakich zmian na serwerze (mapy, bronie czy co tam akurat trzeba). Więc myśle że to dużo i tylko chęci trzeba mieć. Poki co jest jeszcze JOTR ale jesli się frekfencja nie ruszy to zmienie na JOE bo tak to przynajmniej ja sobie potrenuje z paroma osobami które już też JOE mają. Pozdrowionka
quote:No jak że mogłem o tym zapomnieć
Zapomiales dodać, że oprócz opancerzonego wózka potrzebujesz jeszcze wspomagania.
Może być np. 0,5l królewskie *6sztuk (na jedną rozgrywkę)![]()
Szit Młoda Foka.... Najpierw godzinę mię się update robił (automatic nie chciał działać, musiałem z novej w pliku sciągnąć) potem sie okazało że jakieś hasło... jak usunąłem i ten problem, to kurde 3 razy mnie wypieprzało. Okazało sie że moje brand new radiowe łącze internetowe nie współpracuje z JO.... na BHD w dzień było dobrze, wieczorem i w nocy lagowało, na JO nie szło.... ehhhhhhhh szkoda gadać. Mam nadzieje że grało sie Wam chopy fajnie.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:05.