FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13578)
do modeRadzioo
jest jakaś szansa na zmianę nazwy tego forum w rozpisce boarda np.DF:BHD & JO czy coś w tym stylu , bo nie obrażając nikogo, czytanie wkółko tych samych osób robi się nudnawe ogólnie rzecz biorąc, trzeba by tu nowej krwi wpuścić ( lub napsuć jak kto woli
) i odświeżyć towarzystwo, a gdyby nie było takiej możliwości to powinniśmy chyba jednak otworzyć nowy wątek JO na nowym forum tego boarda
Modif mogą robić tylko admini i im trzeba to zgłosić. W wolnej chwili zagadam z którymś.
Re: do modeRadzioo
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
jest jakaś szansa na zmianę nazwy tego forum w rozpisce boarda np.DF:BHD & JO czy coś w tym stylu , bo nie obrażając nikogo, czytanie wkółko tych samych osób robi się nudnawe ogólnie rzecz biorąc, trzeba by tu nowej krwi wpuścić ( lub napsuć jak kto woli
) i odświeżyć towarzystwo, a gdyby nie było takiej możliwości to powinniśmy chyba jednak otworzyć nowy wątek JO na nowym forum tego boarda
![]()
Tu chodzi raczej o powiązanie 2 for na jednym. Mimo wszystko w JO grają dalej te same klany (ludzie) i gry mają wiele wspólnego. Ale czy JO i BHD mają mieć oddzielne fora to niech zadecydują admini fpp.
Re: Re: do modeRadzioo
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Heh...skoro JO i DF BHD to dwie rózne gry ( większośc tak twierdzi) to łączenie nazwy jest bezsensu!, to tak jakbys proponował zmiane na DF:BHD & AA
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Tu chodzi raczej o powiązanie 2 for na jednym. Mimo wszystko w JO grają dalej te same klany (ludzie) i gry mają wiele wspólnego. Ale czy JO i BHD mają mieć oddzielne fora to niech zadecydują admini fpp.
wymieniłem tylko elementy wiążące
quote:
wymieniłem tylko elementy wiążące![]()
quote:
W AA czy CS też gra wiele osób z BHD i tamte gry równiez mogą mieć ze sobą tyle wspolnego co JO z BHD czy to jest powód by wiązać kilka for czy forów jak by się tego nie pisało?
quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Tak tylko na razie scena JO jest na tyle mała że samoistne forum JO nie ma sensu już BHD-owcy mało tu zaglądają więc takie podpięcie JO pod to forum ma sens.
quote:
W AA czy CS też gra wiele osób z BHD i tamte gry równiez mogą mieć ze sobą tyle wspolnego co JO z BHD czy to jest powód by wiązać kilka for czy forów jak by się tego nie pisało?
quote:
AA czy CS nie ma za wiele wspólnego z BHD czy JO a te dwie ostatnie mają wiele wspólnego
Forum służy głównie wymianie poglądów i chętnie bym poznał jakieś nowe twarze i poczytał co mają do powiedzenia. Niekoniecznie wszyscy gracze JO w polsce to byli gracze bhd, a JO poprzez cenę+hardawre+net pokazała jak uboga jest polska społeczność graczy.Można założyć że pozostali to ludzie raczej dorośli więc pewnie mają coś sensownego do pzrekazania.
quote:
Tak dwie ostatnie mają wspólnego producenta i to wszystko, sama gra jest inna: jest inny klimat, są inne bronie, inne typy rozgrywek i inne wymagania sprzetowe więc co w tym jest wspólnego z BHD? Chyba tylko pare osób, których w to gra. Dla mnie JO ma tyle samo wspólnego z BHD co BF z BHD. Sorki chłopaki ale wg mnie to jest naprawde bezsensu. Pozatym w którymś z topiców ktoś zaproponował forum dotyczące JO, podał nawet linka, wystarczy rozruszac.
Rozumiem że to forum ma dotyczyć JO poniewaz topiki typu: " redaktorzy", "." , " ChainFuckAll " itp nie mają wziecia.
Rozumiem że to forum ma dotyczyć JO poniewaz topiki typu: " redaktorzy", "." , " ChainFuckAll " itp nie mają wziecia.
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
no cóż , żyjemy w demokratycznym kraju, jak pisłl Radzioo to byłoby forum z poprawionym silnikiem pod każdym względem
[/QUOTE
GL & HF
Tak tylko na razie scena JO jest na tyle mała że samoistne forum JO nie ma sensu już BHD-owcy mało tu zaglądają więc takie podpięcie JO pod to forum ma sens.
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
A scena BHD jest duza??? Wolne zarty.![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Jakoś mam sentymet do fpp
quote:
Napisane oryginalnie przez Jarp(PL)
Można założyć że pozostali to ludzie raczej dorośli więc pewnie mają coś sensownego do pzrekazania.
quote:
Nie rozumiem ? Chcemy tylko zebrać do kupy wszystkich polskich graczy JO aby być może rozkręcić mizerną scenę JO. A że scena JO skłąda się w tym wypadku z graczy delty stąd pomysł aby rozszerzyć działalność forum.
P.S. I wtedy jest szansa że poza kilkoma debilnymi postami pojawią się też normalne.
Ze też na to nie wpadłem"redaktorzy", "." , " ChainFuckAll "
Dorosli czyli nie bedzie topiców typu: "redaktorzy", "." ,
" ChainFuckAll "?...szkoda
quote:
Chcesz po kimś przejąć pałeczkę? Wyczuwam w Twoich postach pewną prowokację ...
Nie, masz złe odczucia..daje do zrozumienia że to forum staje się istnym brudnopisem, pisac aby pisac, nie wazne o czym aby pisac. Nie zauwarzyles tego jeszcze? I stąd moje negatywne podejscie do JO_Forum ( innej gry- bo gdyby to była gra miała cokolwiek wspólnego z BHD z wyjatkiem kilku graczy to miała by chyba w tytule DF: JO)
quote:
A to przepraszam.To że na forum przelewały się tony gówna to każdy wie, dlaczego to też każdy wie. Inna sprawa że na malutkiej (jak słusznei zauważył Rufus) scenie BHD praktycznie nic już się nie dzieje, powstają tylko co chwilę nowe klany które dziwnym przypadkiem składają sie z tych samych graczy
.
quote:
Ze też na to nie wpadłem"redaktorzy", "." , " ChainFuckAll "
Dorosli czyli nie bedzie topiców typu: "redaktorzy", "." ,
" ChainFuckAll "?...szkoda
quote:
A to przepraszam.To że na forum przelewały się tony gówna to każdy wie, dlaczego to też każdy wie. Inna sprawa że na malutkiej (jak słusznei zauważył Rufus) scenie BHD praktycznie nic już się nie dzieje, powstają tylko co chwilę nowe klany które dziwnym przypadkiem składają sie z tych samych graczy
.
dopij to piwo i nie otwieraj dzisiaj już nic więcej![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:39.