FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13582)
Nowy mod do Delty :)
Aby nie było że tu są tylko tematy co do JO. To nova wydała nowy mod (został wydany 14.12.2004)do kochanej starej dobrej delty a ktoś mówił że zapomnieli o tej grze . Można go poprać z tej strony
Znajdziecie tam też więcej informacji o nim.
Od siebie jeszcze dodam że będzie on puszczany od dziś przez jakiś czas na serverze CQF.
Piszcie czy się wam podoba czy raczej nie bardzo. Bo od tego jak się będzie mod podobał będzie zależało czy zostanie na serverze na dłużej. Pozdro.
Napisane oryginalnie przez Zeo
Aby nie było że tu są tylko tematy co do JO. To nova wydała nowy mod (został wydany 14.12.2004)do kochanej starej dobrej delty a ktoś mówił że zapomnieli o tej grze. Można go poprać z tej strony
Od siebie jeszcze dodam że będzie on puszczany od dziś przez jakiś czas na serverze CQF.
Piszcie czy się wam podoba czy raczej nie bardzo. Bo od tego jak się będzie mod podobał będzie zależało czy zostanie na serverze na dłużej. Pozdro.
Re: Nowy mod do Delty :)
quote:
Aby nie było że tu są tylko tematy co do JO. To nova wydała nowy mod (został wydany 14.12.2004)do kochanej starej dobrej delty a ktoś mówił że zapomnieli o tej grze. Można go poprać z tej strony
Obsluga pojazdow byla w modzie terra nova ( czy jakos tak )
quote:
Napisane oryginalnie przez Whisper*NSO*
Obsluga pojazdow byla w modzie terra nova ( czy jakos tak)
Obsluga pojazdow byla w modzie terra nova ( czy jakos tak)
Ale ten mod wymaga chyba TSa
No i nie wydała go Nova tylko zapaleńcy
Mam pytanie, jak uruchomić z pingera z tym modem?
musisz albo poprawić ściezki w pingerze albo otworzyć otworzyć pingera normalnie a potem odpalić mod (chyba)
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
musisz albo poprawić ściezki w pingerze albo otworzyć otworzyć pingera normalnie a potem odpalić mod (chyba)
quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Chyba to wiesz... Konkret proszę.
quote:
To se sprawdź. Trochę własnej inicjatywy![]()
quote:
He, a ja naiwny myślałem, że się tu zmieniło i pomocną dłoń ktoś wyciągnie, ale gdzie tam. Może gówno się już nie przelewa, ale do forum o BHD jeszcze daleko![]()
Pinger bez zmian
quote:
Mam pytanie, jak uruchomić z pingera z tym modem?
stwórz sobie plik np. terror.bat w katalogu z grą a w nim wpisz linię dfbhd.exe /mod terrormod i zapisz go .
Teraz odpal pingera, wejdź w opcje - zakładka "launch" = dodaj sobie pod przyjazną nazwą utworzony plik i już odpalasz moda z pingera
A propos moda to mnie się źle wyswietla BR55 Rifle ale nie posiadam TS więc może to przez to, no i te M60 z tłumikiem to prawdziwe jaja
quote:
Legol pytał jak odpalić pingera z tym modem a nie jak znaleźć serwery
I oto odpowiedź specjalnie dla Legola:
stwórz sobie plik np. terror.bat w katalogu z grą a w nim wpisz linię dfbhd.exe /mod terrormod i zapisz go .
Teraz odpal pingera, wejdź w opcje - zakładka "launch" = dodaj sobie pod przyjazną nazwą utworzony plik i już odpalasz moda z pingera![]()
Nie wiecie skąd można ściągnąć ten mod z innego źródła/mirror`a ?? Bo ten mi się kończy ściągać w połowie i jest jakiś wadliwy pisze że plik się nieoczekiwanie kończy (a to logiczne, wkońcu się cały nei ściągnoł) Poże mi ktoś pomódz ??
quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
Nie wiecie skąd można ściągnąć ten mod z innego źródła/mirror`a ?? Bo ten mi się kończy ściągać w połowie i jest jakiś wadliwy pisze że plik się nieoczekiwanie kończy (a to logiczne, wkońcu się cały nei ściągnoł) Poże mi ktoś pomódz ??
Czy ktoś kto nie ma TS też ma problem z wyświetlleniem BR55 Rifle ?
quote:
Czy ktoś kto nie ma TS też ma problem z wyświetlleniem BR55 Rifle ?
dodaj sobie pod przyjazną nazwą utworzony plik
Napisane oryginalnie przez lame
rotfl![]()
quote:
Ke ?![]()
quote:
-R OTF L - rolling on the floor laughing - dla tych którzy nie wiedzą
quote:Ja chce M60 z granatnikiem!!!
Re: Re: Nowy mod do Delty :)
quote:
Napisane oryginalnie przez M1 Abrams Tank
Ja chce M60 z granatnikiem!!!
Re: Re: Re: Nowy mod do Delty :)
quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
A ja chce Mercedesa SL 65 AMG![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:59.