FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13582)

Posted by Zeo on 19-12-2004 00:06:

Nowy mod do Delty :)

Aby nie było że tu są tylko tematy co do JO. To nova wydała nowy mod (został wydany 14.12.2004)do kochanej starej dobrej delty a ktoś mówił że zapomnieli o tej grze . Można go poprać z tej strony
Znajdziecie tam też więcej informacji o nim.
Od siebie jeszcze dodam że będzie on puszczany od dziś przez jakiś czas na serverze CQF.
Piszcie czy się wam podoba czy raczej nie bardzo. Bo od tego jak się będzie mod podobał będzie zależało czy zostanie na serverze na dłużej. Pozdro.

Posted by on 19-12-2004 01:14:

Re: Nowy mod do Delty :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Zeo
Aby nie było że tu są tylko tematy co do JO. To nova wydała nowy mod (został wydany 14.12.2004)do kochanej starej dobrej delty a ktoś mówił że zapomnieli o tej grze . Można go poprać z tej strony
Od siebie jeszcze dodam że będzie on puszczany od dziś przez jakiś czas na serverze CQF.
Piszcie czy się wam podoba czy raczej nie bardzo. Bo od tego jak się będzie mod podobał będzie zależało czy zostanie na serverze na dłużej. Pozdro.

cusik ten mod sie sciagnac niechce :/

Posted by Major on 19-12-2004 08:45:

quote:

Dla mnie to żadna rewelacja. Fajne są nowe dzwięki, no i może nowy wygląd tekstur(stare się już troche przejadły).Co do broni. M60 z tłumikiem to jakaś porażka, równie dobrze mogliby założyć tłumik na 50-calówkę albo granatnik. Ogólnie te nowe bronie są troche przesadzone(już widzę tych wszystkich noobów skampionych wszędzie gdzie się tylko da, ale zamiast snajperki G3 w ręku ).Jedyną bronią która mi się podoba jest nowy pistolet . Gdyby zamaist tego całego "faceliftingu" wprowadzili obsługę pojazdów, to wtedy byłby wypas

Posted by Whisper*NSO* on 19-12-2004 10:37:

Obsluga pojazdow byla w modzie terra nova ( czy jakos tak )

Posted by Yogas on 19-12-2004 11:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez Whisper*NSO*

No i teraz jest w JO

Posted by Major on 19-12-2004 12:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez Whisper*NSO*

Hmm.. napewno nie było w pierwszym modzie terranova, a następnych to nawet nie sprawdzałem, więc pewnie masz rację

Posted by on 19-12-2004 12:11:

Ale ten mod wymaga chyba TSa

Posted by on 19-12-2004 12:13:

No i nie wydała go Nova tylko zapaleńcy

Posted by legolas on 19-12-2004 18:49:

Mam pytanie, jak uruchomić z pingera z tym modem?

Posted by on 19-12-2004 19:04:

musisz albo poprawić ściezki w pingerze albo otworzyć otworzyć pingera normalnie a potem odpalić mod (chyba)

Posted by legolas on 19-12-2004 20:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
musisz albo poprawić ściezki w pingerze albo otworzyć otworzyć pingera normalnie a potem odpalić mod (chyba)

Chyba to wiesz... Konkret proszę.

Posted by on 19-12-2004 21:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Chyba to wiesz... Konkret proszę.

To se sprawdź. Trochę własnej inicjatywy

Posted by legolas on 19-12-2004 21:54:

quote:
To se sprawdź. Trochę własnej inicjatywy

He, a ja naiwny myślałem, że się tu zmieniło i pomocną dłoń ktoś wyciągnie, ale gdzie tam. Może gówno się już nie przelewa, ale do forum o BHD jeszcze daleko

Posted by on 19-12-2004 22:41:

quote:
He, a ja naiwny myślałem, że się tu zmieniło i pomocną dłoń ktoś wyciągnie, ale gdzie tam. Może gówno się już nie przelewa, ale do forum o BHD jeszcze daleko

Rozumiem że nie dość że zaproponowałem rozwiązanie to jeszcze mam je sprawdzić ?

Posted by Zeo on 19-12-2004 22:48:

Pinger bez zmian

quote:
Mam pytanie, jak uruchomić z pingera z tym modem?

Pinger nie ma nic do rzeczy do tego moda . Bierzesz pingera nic tam nie zmieniasz robisz odświerz i włańczasz na servery team sabre jest jedna z kolumn nazywa się mod i szeregujesz servery wdług modów kilkając na ten napis mod na smaje górze kolumny. I jak tej kolumnie jest wpisane terrormod to znaczy że ten server działa na tym modzie i tyle. Nie ma co kombinować

Posted by Zeo on 19-12-2004 22:50:

quote:

Prowadził ślepy ślepego

Posted by on 19-12-2004 22:56:

Legol pytał jak odpalić pingera z tym modem a nie jak znaleźć serwery
I oto odpowiedź specjalnie dla Legola:
stwórz sobie plik np. terror.bat w katalogu z grą a w nim wpisz linię dfbhd.exe /mod terrormod i zapisz go .
Teraz odpal pingera, wejdź w opcje - zakładka "launch" = dodaj sobie pod przyjazną nazwą utworzony plik i już odpalasz moda z pingera

Posted by on 19-12-2004 23:04:

A propos moda to mnie się źle wyswietla BR55 Rifle ale nie posiadam TS więc może to przez to, no i te M60 z tłumikiem to prawdziwe jaja

Posted by legolas on 20-12-2004 20:02:

quote:
Legol pytał jak odpalić pingera z tym modem a nie jak znaleźć serwery
I oto odpowiedź specjalnie dla Legola:
stwórz sobie plik np. terror.bat w katalogu z grą a w nim wpisz linię dfbhd.exe /mod terrormod i zapisz go .
Teraz odpal pingera, wejdź w opcje - zakładka "launch" = dodaj sobie pod przyjazną nazwą utworzony plik i już odpalasz moda z pingera

Ooooo i taka odpowiedź mnie zadowala
Fajne te bronki. A mój ulubiony błyszczący i cichy M60 jest git, ale BR55 rifle też jest spox

Posted by on 20-12-2004 23:14:

Nie wiecie skąd można ściągnąć ten mod z innego źródła/mirror`a ?? Bo ten mi się kończy ściągać w połowie i jest jakiś wadliwy pisze że plik się nieoczekiwanie kończy (a to logiczne, wkońcu się cały nei ściągnoł) Poże mi ktoś pomódz ??

Posted by Zeo on 21-12-2004 01:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
Nie wiecie skąd można ściągnąć ten mod z innego źródła/mirror`a ?? Bo ten mi się kończy ściągać w połowie i jest jakiś wadliwy pisze że plik się nieoczekiwanie kończy (a to logiczne, wkońcu się cały nei ściągnoł) Poże mi ktoś pomódz ??

http://unitedmappersfederation.com/...l/cms/index.php
tylko musisz się u nich na stronie zarejestrować i zalogowac i w dziale download w poddziale Razor Mods jest

Posted by josephine on 22-12-2004 07:45:

Fajny ten mod, fajny, fajny...

Posted by on 22-12-2004 07:59:

Czy ktoś kto nie ma TS też ma problem z wyświetlleniem BR55 Rifle ?

Posted by *CQF*Darek on 22-12-2004 10:46:

quote:
Czy ktoś kto nie ma TS też ma problem z wyświetlleniem BR55 Rifle ?

U nas Carnivore ma problemy i chyba na Team Sabre)).

Posted by lame on 22-12-2004 17:59:

quote:
dodaj sobie pod przyjazną nazwą utworzony plik

rotfl

Posted by on 22-12-2004 18:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
rotfl

Ke ?

Posted by lame on 22-12-2004 18:12:

quote:
Ke ?

quote:

-R OTF L - rolling on the floor laughing - dla tych którzy nie wiedzą

rotfl

Posted by M1 Abrams Tank on 26-12-2004 23:28:

quote:

Ja chce M60 z granatnikiem!!!

Posted by on 27-12-2004 01:58:

Re: Re: Nowy mod do Delty :)

quote:
Napisane oryginalnie przez M1 Abrams Tank
Ja chce M60 z granatnikiem!!!

A ja chce Mercedesa SL 65 AMG

Posted by Rademus on 27-12-2004 07:44:

Re: Re: Re: Nowy mod do Delty :)

quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
A ja chce Mercedesa SL 65 AMG

To sobie ściągnij

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:59.