FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13585)

Posted by Miron89 on 19-12-2004 14:31:

Save Game

Mam taki problem:
Gralem sobie miesiac temu w CoDUO... no i doszedlem do kampanii rosyjskiej no i potem nie mialem czasu na granie....no i probowalem sobie dzisiaj wczytac save i h**. Gdy juz caly pasek ladowania dojdzie do konca wyskakuje komunikat : "G_LoadGame: savegame'save/quicksave.svg' was saved with different script file"....Jak ktos wie jak zaradzic niech pisze....A gdyby mozna bylo to bym orosil o wyslanie mi save z pierwszej misji rosyjskiej...sam poczatek..jak w pociagu sie jest.... na mail : [email protected] albo przez gg: 2527136 z gory dzieki !! (aha ja gralem na poziomie: zawodowiec.... wiec jakby ktos mial z tego poziomu to bylbym zobowiazany....)

Posted by [FPP]glan on 19-12-2004 17:46:

a upgradowales patchem czy cos od ostatniego czasu?

Posted by Gajos.pl on 20-12-2004 09:12:

Ja mam to samo po zainstalowani patcha zmienia si� co� w singiel wersji i nie wczytuje sav�w. Ja gr� zacz��em od nowa
Co dziwne w jeepach ma teraz srebrne alufelgi co wyglada debilnie.

Posted by Miron89 on 20-12-2004 15:10:

noo ja tez zainstalowalem tego patcha1.51 multi dziala ale single nie chce wczytywac saveow..

Posted by Rafael on 20-12-2004 16:55:

Przeciez w manualu patcha jest napisane, �e SEJWY Z SINGLA NIE B�D� DZIA�A� PO SPATCHOWANIU.

Posted by Miron89 on 20-12-2004 17:06:

Fuck...to zle....

Posted by morr on 21-12-2004 07:09:

Prosta rada trwajac okolo 1 h
przegraj sobie gdzies wszystkie save, a nastepnie reinstaluj gra a i nie wgrywaja pacha poniewaz wikszosc servow jest jeszcze na 1.4
KOszmar

William Shakespeare

Posted by Gajos.pl on 21-12-2004 08:33:

ale chyba z poprzednimi patchami nie by�o takich problem�w?

Posted by morr on 21-12-2004 11:05:

Gajos ja nie mialem takich problem�w lecz ten jest bardzo ale to bardzo dziwny

William Shakespeare

Posted by Miron89 on 21-12-2004 14:42:

Dokladnie...instalujac patcha 1,2 ; 1,3 ; 1,4 do call of duty (nie UO)save dzialaly... i nic sie nie dzialo...jakis glupi ten patch.....jedna mapa i nic wiecej....mi sie nie podoba.....

Posted by Gajos.pl on 22-12-2004 11:16:

mi ten patch te� do gustu nie przypad� wi�cej z nim problem�w ni� pozytk�w. A �e jest tylko 1 mapa to straszna lipa.

Posted by Miron89 on 22-12-2004 11:21:

Straszna lipa! Zaraz instaluje patcha 1,4 albo przeinstaluje gre....dzieki za wypowiedzi....

Posted by [FPP]Totek on 23-12-2004 13:27:

Hmmm te patche s� jak kolejne ods�ony windowsa. Zajmuj� wi�cej miejsca, naprawiaj� stare b��dy i przynosz� setki nowych...

Posted by Miron89 on 23-12-2004 23:13:

Heh.... masz racje....rzeczywiscie

Posted by Gajos.pl on 24-12-2004 10:47:

Jak m�wi stare przys�owie " Lepsze jest z�em dobrego". Nie zawsze jest ono s�uszne ale w tym przypadku pasuje jak ula�.
Nie popisali sie ch�opaki z tym patchem.
Ciekawe kiedy wyjdzie jaka� poprawka do niego?

Posted by Miron89 on 24-12-2004 18:19:

Na poczatku....Wesolych Swiat.....a co do tematu.... Nie bede czekal na kolejne patche tylko poprostu zainstaluje gre od nowa z saveami zgranymi na CD RW juz....

Posted by johny_blaze on 25-12-2004 10:09:

Savy nie dzia�aj� rownie� kiedy "w�o�ysz" do maina jakis plik .pk3 powiedzmy z modyfikacj�:/

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:03.