FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13598)
Problemy z kodami
Kilka dni temu wgrałem CoDUO do ścieżki dopisałem to co trzeba przszedłem grę z kodem na nie śmiertelność. Gdy chciałem zacząć drugi raz grę kody nie działały. W Cosoli wyskakiwał błąd, "Na tym serwerze nie można używać kodów" czy coś takiego. Odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie i nadal nic.
O co chodzi ?? Pomóżcie, wiem że granie na kodach nie jest wporządku ale poprostu jestem słaby. A chce sobie pograć.
Pomocy
uuuu stary jak ty grasz w multi na kodach to brak mi słów na określenie ciebie. A że jesteś słaby to cie nie usprawiedliwia.
W Multiplayerze nigdy nie gralem na kodach.
Jak dostałeś komunikat że na tym serwerze nie można używałeś kodów to chyba znaczy ze próbowałeś gry w multi.
Jeśli posądziłem cię o ten niecny czyn niesłusznie to wielkie sorry
Ludzie pomóżcie. Powiedzcie czy naprawdę jedynym wyjściem jest kupienie orginału ?? Nie rozumiem tylko tego dlaczego kody nie chcą działać skoro dopisałem do ścieżki to co trzeba. Co to za serwer jakiś. Już nie wiem co robić !!
Widać że pograłem sobie, całe dwa dni.
Próbowałem nawet od nowa wgrać dodatek. Może jeszcze spróbuje odinstalować dodatek i normalne Call of Duty.
A jak to nie zadziała to już nie wiem.
quote:
Napisane oryginalnie przez Gajos.pl
Jak dostałeś komunikat że na tym serwerze nie można używałeś kodów to chyba znaczy ze próbowałeś gry w multi.
Jeśli posądziłem cię o ten niecny czyn niesłusznie to wielkie sorry![]()
ale co zrobić żeby dalej można bylo grac na kodach ??
Do linii komend dopisz +set monkeytoy o +set sv_cheats 1 (ze spacją oddzielającą +set od pliku exe). Uruchom grę, naciśnij [~], by włączyć konsolę. Wpisz:
give xxx - dostajesz przedmiot xxx (np. give mp 40 itd.)
give health - życie na fulla
god - nietykalność
notarget - wrogowie Cię nie widzą
noclip - przenikanie przez ściany itd.
Jak zrobisz to co tu pisze to musi działać. Jak nie działa to znaczy, że albo coś źle wpisujesz albo w ogóle masz kaszane na kompie.
quote:
Napisane oryginalnie przez Lukas23#
ale co zrobić żeby dalej można bylo grac na kodach ??
My zlę że faktycznie kupię oryginał. OK dzięki za pomoc. Lecę do sklepu nie dla idiotow
quote:
Napisane oryginalnie przez Lukas23#
My zlę że faktycznie kupię oryginał. OK dzięki za pomoc. Lecę do sklepu nie dla idiotow
quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
Po trzecie: moderatorzy tego forum (IMAO) powinni robić delete dla wszystkich postów w kwestii cheatów czy też pirackich (złodziejskich) kopii.
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
nie, my tylko dajemy gupie odpowiedzi na takie posty bo juz mamy dosc po 3 latach umoralniania ludzi ze u nas takich rzeczy nie znajda. w kwestii cheatow do single player to co w tym zlego? skoro czlowiek chce sobie ****** przyjemnosc z grania to juz jego sprawa..![]()
a moze by sie tak wziol na zauke a nie na latwizne szedl
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:32.