FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13623)
Czy są jakies minusy gry Call of Duty??
Moim zdaniem nie ma żadnych minusów,jest wszystko Oki.
Duzy plus to Multiplayer....Prosze o wasze odpowiedzi
Ja tam zadnym krytykiem gier nie jestem Jedynie co zuwazylem sasasa
to, to jak sie np chowam za jkims murem a niemiec jest bardzo bardzo daleko tu jest przyklad ostatniej misji na Berlin (ten szturm ahhh
) chowam sie za czolgiem i wystarczy wychylic glowe a on juz Cie zauwazy i szczela do Ciebie jak jakis ...
No to moim zdaniem tyle
pozdrawiam
Ja uważam że multi jest najmocniejszą stroną Call of Duty jak i Call of Duty UO. Gram teraz w Half-Lifa2 i strasznie denerwuje mnie to że nie można się położyć i czołgać, wychylić za murka i przycelować. A w CoD i CoDUO brakuje mi prawdziwości w odnoszeniu ran, tak jak to ma miejsce w Ghost recon i Operation Fleshpoint np. jak w noge dostane to kuleje, jak w rękę to trudno przycelować i takie tam
Minusów jest kilka.
1. Permanentny brak czasu na inne rzeczy
2. Ciągły niedosyt grania w CoD
3. Uzaleznienie od dziennej dawki Cod
4. Tik nerwowy palca wskazującego ręki
5. Ciagłe gadanie kobiety" Ile można grać w tą głupia grę?"
Pozdrawiam uzależnionych
Witam, jestem DeRaph i ZWALCZYŁEM nałóg . Do sukcesu walnie przyczyniła się terapia, która nazywa się "Football Manager 2005". Twórcami SI Games (ich poprzednie lekarstwo to Championship Manager).
Przeszedłem od jednego nałogu do drugiego
Cpl. Spider, napsiales ze szkoda ze w callu nie ma realnych obrazen jak np. w Operation Flashpoint....zgadzam sie z tym ale nie do konca....Bo gdyby cos takiego zrobili w CoD to bylby to bardziej sumulator a nie fpp...wielu ludzi by sie na to zrzymalo...ale mogliby troche urealistycznic obrazenia....a co do postu Gajona.pl z wyliczanka minusow dodalbym tez
- starty lewy przycisk myszki
-zupelnie nie widoczne i starte przyciski: W, S, A, D no i te w okolicahc..(ale ofkors juz znam cala klawiature na pamiec wiec..)
-czepiajaca sie matka, dziewczyna, zona itd...
-wytarte biurko(lub podkladka) pod myszka....
-te cholernie trzesace sie palce gotowe do nacisniecia myszki...
moglbym tak jeszcze chwile wyliczac ale po co?? CALL OF DUTY POPROSTU RZADZI!!!!! (uzaleznoiny jestem wakacji 2004, czyli dosk krotko:/ ale nie martwcie sie..nizle wymiatam...jak mam dobry dzien)
mam jeszce jedno chroniczny brak czasu na granie zawsze go za malo
Widzę jeden poważny minus COD i UO. Mianowicie brakuje prsotego edytora na którym można zrobić niemal wszystko tak jak to miało miejsce np. w Operation Flashpoint(jednyna gra, którą bardziej lubię od coda)
No jest jeszcze takie głupie coś że niemcy jak cię czasem zabiją i widać w zwolnieniu jak się wywracasz i leżysz to oni nadal do ciebie napażają, okropne . W skali od 1 do 10 oceniam kala 9
Stracił u mnie punkt za brak prostego edytora. (kto umnie się bawić tymi dodatkowymi programami które są wydane??)
Nie ma modeli kobiet! dziwne uczucie jak sie gra np z Mika i widzi ja jako fecet
w dodatku czasami z wasami
Drazni do tego stopnia ze nie widac czy jeszcze zyjesz czy juz nie :>
William Shakespeare
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:10.