FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13628)

Posted by Miron89 on 29-12-2004 15:13:

The All Seeing Eye

Czy wchodzac na polskie serwery uzywacie the all seeing eye?? ja sobie sciagnalem go no i ustawia wszytsko co chce....tryb, plansze, ping itd... i daje refresh no i jest napis ze znaleziono 7 serwero (nie zawsze siedem ale nigdy wiecej niz 10) i nie ma naz wylko napis ze tyle znaleziono i nic sie nie dzieje. Jakby ktos mi mogl wytlumaczyc jak dziala ten program to z gory dzieki....

Posted by MatSan on 29-12-2004 17:40:

Jak już napisałeś "ustawiam wszystko co chce" - każda ustawiona rzecz więcej eliminuje servery które nie spełniają twoich wymogów. jeżeli ustawiasz np. kraj - polska, password - no password, ping - mniejszy niż 100, i Deathmatch to wyjdzie ta niewielka liczba serverów które spełniają wszystkie wymagania jakie postawiłeś. Im mniej zaznaczonych rzeczy tym więcej serverów.

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Posted by Miron89 on 29-12-2004 18:34:

Taa....ale przynajmniej u mnie nie da sie ustawic servow z polski...da sie tylko z europy.... poza tym mam ping ponizej 200 mapy nie zaznaczam, daje s&d no i nie znajduje mi polskich servow, albo wogole mi nie znajduje..... jwest tylko napis ile servow i nic.... nie ma tych serverow wyswietlonych... nie wiem o co chodzi...

Posted by biskup78 on 29-12-2004 23:16:

a to ciekawe jak to w ogole mozliwe jest, ze niedostepne jest wybranie filtracji serwerow tylko w Polsce przeciez po wlaczeniu "oka" z lewej strony jest czesc przeznaczona na konfiguracje wyszukiwania, wybieramy sobie gre, tryb, mod, friendly fire ,kill cam, mape, czy serw ma byc "pure" czy nie, z punk busterem czy nie, wersje, ponizej kilka innych opcji az w koncu dochodziy do modyfikacji dotyczacych pingu, hasla, graczy no i najistotniejsze kraju no i do wyboru mamy caly swiat podzielony na kontynenty, a kontynenty na poszczegolne czesci i kraje no i jest tam Europa podzielona na polnocna, zachodnia, wschodnia, poludniowa, srodkowa i polwysep iberyjski no i we wschodniej jest POLSKA a co za tym idzie sa i polskie i tylko polskie serwery wiec dla mnie jest to niezrozumiale (ja gram najczesciej na polskich tylko z rzadka na zagramanicznych )

Posted by Miron89 on 30-12-2004 11:53:

No sorry...macie racje nie sprawdzilem dokladnie i juz pisalem na forum....zrobilem to czego sam nie lubie u innych...ze nie sprawdza tylko od razu pytaja..OK racja jest Polska....ale znajduje mi tylko gora 2 servery na ktorych jest gora 5 osob.....

Posted by TOMMY 5 PL on 30-12-2004 13:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez biskup78
a to ciekawe jak to w ogole mozliwe jest, ze niedostepne jest wybranie filtracji serwerow tylko w Polsce przeciez po wlaczeniu "oka" z lewej strony jest czesc przeznaczona na konfiguracje wyszukiwania, wybieramy sobie gre, tryb, mod, friendly fire ,kill cam, mape, czy serw ma byc "pure" czy nie, z punk busterem czy nie, wersje, ponizej kilka innych opcji az w koncu dochodziy do modyfikacji dotyczacych pingu, hasla, graczy no i najistotniejsze kraju no i do wyboru mamy caly swiat podzielony na kontynenty, a kontynenty na poszczegolne czesci i kraje no i jest tam Europa podzielona na polnocna, zachodnia, wschodnia, poludniowa, srodkowa i polwysep iberyjski no i we wschodniej jest POLSKA a co za tym idzie sa i polskie i tylko polskie serwery wiec dla mnie jest to niezrozumiale (ja gram najczesciej na polskich tylko z rzadka na zagramanicznych )

Posted by TOMMY 5 PL on 30-12-2004 13:49:

Przepraszam.Pomyliłem się i przesłałem przez roztargnienie nieswoją odpowiedź.
Mam pytanko do Biskupa. ( też jestem ze Szczecina) Jak się instaluje ten programik ( the all seeing eye) skąd to ściągnąć i co z tym robić?
Wielkie dzięki ( z góry) za ewentualną pomoc!

Posted by morr on 30-12-2004 13:52:

ja staram sie grac na servach majacych 50 ping lub mniej
gorzej ze z zagranicznych jestem wyrzucany za chity a nie uzywam czegos takiego
PS. brak zabawy jak nie ma adrenalinki

William Shakespeare

Posted by TOMMY 5 PL on 30-12-2004 14:01:

Pozdrowionka ze Szczecina. Mam prośbę. Jak byś mógł to napisz mi skąd ściągnąć ten programik i co z tym dakej robić?
Dzięki za ewentualną pomoc.

Posted by MatSan on 30-12-2004 16:17:

Znam świetną stronke www.google.pl

Posted by Onion on 30-12-2004 22:22:

Cool

TOMMY 5 PL: Eye mozna znalezc na kazdej stronce o CoD`ie( na cod.fpp.pl tesh chyba jest )

morr: Granie tylko na polskich servach czesto nie gwarantuje odpowiedniego poziomu gry ( za duzo votowania, floodowania, teamkillow, chamstwa ). Ja czesto uzywam polskich serverow jako rozgrzewki zanim wejde na zagraniczne( choc tam tez czasem straszliwa lameria sie kreci ). Pingi kolo 50 to marzenie ale z doswiadczenia wiem ze nawet na pingu podchodzacego pod 150-170 da sie z powodzeniem pogrywac. BTW: Ostatnio gralem na servie z argentyny z pingiem dochodzacym do 300 i gra ciela sie tak samo jak na niektorych polskich servach. Z zagranicznych jestes wyrzucany bo pewnie nie masz PunkBustera wiec sie o niego postaraj. nie bede pisal jak poprostu skorzystaj z rady MatSan

Do zobaczenia na jakims przyjemnym serverq

Posted by MatSan on 31-12-2004 15:08:

Nie zgodze się z tobą - na polskich serverach gra się przyjemnie - szczególnie jeżeli jest ktoś dobry z kim możesz powalczyć o pierwsze miejsce, a jak trafisz na fajną ekipe to gra staje się jeszcze przyjemniejsza, votów jest sporo, ale jeżeli typek daje vota za votem to jest usuwany z servera.

Posted by morr on 31-12-2004 19:19:

moze moze llecz jak narazie nie natrafilem na serewa ktory by mnie zadowolil co do wywalania to wywalaja mnie o 10 minutach lub po 30 minutach nie sadze by to wylo spowodowane brakiem PB

William Shakespeare

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:43.