FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13629)
Serwer
Nie moge postawic serwera. Pojawia sie konsloa i nic wiecej sie nie dzieje. Mam oryginala. Co mam robic?
Witam. Panowie, mam taki sam problem jak kolega, który rozpoczal temat. Rusza consola i....w zasadzie jnic si nie dzieje. Wylaczam dedykacje serwera dla internetu na "NO" , rusza jaki[ tam serwerek ale...nie wida go w necie, sprawdzalem to z sasiadem. On tez ma neostrade 128. Jak uruchomic serwa aby dzialal i byl widoczny w necie??????
Kolejna sprawa cd keye do gry poprzez net. Mam jakas tam wersje i generatorek kluczy...Pol godziny wstukuje klucze i 3 razy udalo mi sie wejsc aby dostac komunikat ze serwerek jest juz pelny...
POMOZCIE.
WIELKIE DZIEKI Z GORY ZA ODPOWIEDZ
Michal nick tlen: xt6000
nr gg :4700275
nick skype : xt6000
po raz n-ty. nie dajemy dresow do zadnych cdkeyow / generatorow itp itd..
hm a co do serwa: sprawdz firewalla?
"generatorek kluczy" - to mi pachnie piratem
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110
pewnie ze to pachnie piratem
ale trzeba przyznac ze gość miał fart trafiająć na odpowiedni cd-key to jak 6 w duzym lotku
Moi drodzy mam pirata, mam wszystko nielegalne, no i co? A czy "Ty" madralo odpisujcy na mój post masz wszystko legalne? Pochwal sie. Windowsy tez macie legalne??? Wszystko w Waszym zyciu jest zgodne z prawem... Nie chce tu nikogo moralizowac ale jesli nie jestes w porzadku nie zabieraj glosu, otworz nowy temat i tam sie uzewnetrzniaj. Tu padly dwa konkretne pytania i zarazem moja prosba o odpowiedz na nie. W takim razie zamiast do kolegow uzywajacych LEGALNEGO COD ( moze i sam sobie zakupie uzywke na allegro) skieruje pytanie tylko do tych co korzystaja tak jak ja, czy macie jakis sposob na uruchomienie gry w sieci lub na uruchomienie serwerka. Odpowiedzcie prosze czy jest jakis sposob na to czy po prostu ( to po najnizszej linii oporu) kupic oryginal?
Pozdro i tak dla wszystkich. Michal
quote:
Napisane oryginalnie przez xt6000
Moi drodzy mam pirata, mam wszystko nielegalne, no i co? A czy "Ty" madralo odpisujcy na mój post masz wszystko legalne? Pochwal sie. Windowsy tez macie legalne???
quote:
Moi drodzy mam pirata, mam wszystko nielegalne, no i co? A czy "Ty" madralo odpisujcy na mój post masz wszystko legalne? Pochwal sie. Windowsy tez macie legalne??? Wszystko w Waszym zyciu jest zgodne z prawem...
to wiec słuchaj ziomku z Żyrardowa(też mieszkam w tym mieście)
jesli chesz aby serwer był widoczny to uzyj programu all seeing eye i postaw serwer przez ten program twój kumpel ktory bedzie chcial sie polaczyc z toba bedzie musial miec ten sam programy aby cie zlokalizowac. no i on widzi twój serwer
no i zobacz czy w tym czasie nie masz wlączonego zone alarma albo innego firewalla bo potrafia nieraz zdenerwować
-----------------------------------------------------
co do pirata cod to tez sie meczylem na poczatku na piracie ale więcej z tym problemu bylo niz satysfakcji z grania
mozesz tylko sie wbijac na scrakowane serwery a na orginale swiat staje otworem o ile pamietam to sam cod kosztuje 49 zl a w wersji deluxe 90 zł
------------------------------------------------------
ja na twoim miejscu nie kupowal bym orginala uzywanego na allegro
bo mozesz byc rozczarowany co do cd-keya
quote:
Napisane oryginalnie przez Axar
o ile pamietam to sam cod kosztuje 49 zl a w wersji deluxe 90 zł
quote:
Moi drodzy mam pirata, mam wszystko nielegalne, no i co? A czy "Ty" madralo odpisujcy na mój post masz wszystko legalne? Pochwal sie. Windowsy tez macie legalne??? Wszystko w Waszym zyciu jest zgodne z prawem... Nie chce tu nikogo moralizowac ale jesli nie jestes w porzadku nie zabieraj glosu, otworz nowy temat i tam sie uzewnetrzniaj. Tu padly dwa konkretne pytania i zarazem moja prosba o odpowiedz na nie. W takim razie zamiast do kolegow uzywajacych LEGALNEGO COD ( moze i sam sobie zakupie uzywke na allegro) skieruje pytanie tylko do tych co korzystaja tak jak ja, czy macie jakis sposob na uruchomienie gry w sieci lub na uruchomienie serwerka. Odpowiedzcie prosze czy jest jakis sposob na to czy po prostu ( to po najnizszej linii oporu) kupic oryginal?
Pozdro i tak dla wszystkich. Michal
Temat zamknięty. Piratom pomagać nie będziemy =)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:53.