FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13670)

Posted by judge on 06-01-2005 07:08:

pomóżcie!!!

(CoD UO)W misji Foy mam ochronić czołg, zabijam 4 kolesi beż żadnego problemu. Po tym kończy się czas i koniec misji; misja nie ukończona. Proszę powiedzcie gdzie jest ktoś kogo jeszcze muszę zabić żeby czołg przetrwał lub co innego zrobić. Szybko dajcie znać. Akcja dzieje się na dzwonnicy kościoła. pozdro

Posted by on 06-01-2005 07:30:

"Szybko dajcie znać" - co za młodzież
Szybko strzelaj do złych niemców szczególnie z panzerfaustami i bedzie git.
4 kolesi to trochę za mało.

Posted by judge on 06-01-2005 07:37:

Nie taka już młodzież, a co do zabicia wszystkich to spoko, tylko powiedz gdzie są właśnie ci kolesie z pancerfaustem, o to mi chodzi, kill them all to wiem. Zwyczajnie nie mam pojęcia gdzie ich szukać już się tyle nad tym męczę że cos mnie trafia. Dajcie znać. pozdro

Posted by Gajos.pl on 06-01-2005 08:06:

Wejdź sobie na wieżę kościoła i z niej jest doskonały widok na niemiaszków, a z pancerfaustów walą z lewej strony patrząc w stronę mostu zza płotu. Doskonale sprawdza się w tej sytuacji karabinak snajperski.

Posted by judge on 06-01-2005 09:50:

Jest kilka płotków. Mniejsza o to chodzi mi o to gdzie jest ten most czy to gdzieś daleko od dzwonnicy bo w pobliżu nic nie widać. daj znać.

Posted by on 06-01-2005 10:21:

Hmmm o ile pamiętam tą misję (też mnie wkur..) to "leszcze" wyłażą z lewej i chowają się wzdłuż murka a potem nagle wychodzą z prawej strony i to jest chyba ten myk gdzie trzeba szybkim numerkiem wykosić zza murka i tych wyłażących z prawej strony (być może jeden też tylko się wychyla i w pierwszym momencie go nie widać)

Posted by Gajos.pl on 06-01-2005 11:28:

Do mostu prowadzi główna droga(ta przy kosciele) ale nie dojdziesz do niego puki nie rozwalisz niemiaszkow z panzefaustami bo to już kolejny etap gry nie mniej zakręcony.

Posted by MatSan on 06-01-2005 11:54:

Ja także miałem problemy z tą misją - nie mogłem znaleść wszystkich typów - ale wczytałem wcześniejszy sejw i było dobrze, ja polecam rozstawić karabin (nie pamiętam nazwy, ale niemiecki odpowiednik CKMu ), a tych typów to jest 6 albo 8 już sam nie pamiętam...

0110010111STAJEMY10011SIĘ10011100001
111101BEZMYŚLNYMI1011000ISTOTAMI0110

Posted by judge on 06-01-2005 13:45:

Postaram się dam znać jutro, mam nadzieje że ich znajdę choć wydaje mi się że w w tych miejscach gdzie pisaliście już zabijałem, może jeszczze przy tym płotku patrząc na most po lewej i może przy murku, ale oni nawet nie dają rady dolecieć bo ich kosze jeszcze przed ich dotarciem do murku. No ale spróbuje i dam znać. pozdro.

Posted by Wojskowy on 06-01-2005 16:30:

Chyba nikt tej misji nie przeszedł bez żadnycj problemów.
Ale mam radę. Trzeba grać w taki sposób na poczatku by mieć w arsenale amerykańską snajperkę a przed wejściem na wierzę weź niemiecką i wtedy masz dwie snajperki z pełnymi magazynkami. I po prostu nie musisz tracic duzo czasu na przeładowania. To był mój sposób przejścia tej przeklętej misji.

Posted by Miron89 on 06-01-2005 16:35:

Ja w sumie nie mialem problemu z ta misja...podobala mi sie nawet. mialem save tam w tym miejscy przy szkopskiej snajperce no i reloadowalem gre chyba 3 razy....

Posted by [FPP]glan on 06-01-2005 16:51:

no co wy.. ladne schowanie sie za murkiem, wypatrzenie niemcow i jedziesz ze snajpery.. koniec i kropka. co tam za duzo kombinowac =D dwa reloady i po sprawie

Posted by Gajos.pl on 07-01-2005 08:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez Miron89
Ja w sumie nie mialem problemu z ta misja...podobala mi sie nawet. mialem save tam w tym miejscy przy szkopskiej snajperce no i reloadowalem gre chyba 3 razy....

Hehe ja też lubie ten fragment gry sava zrobiłem na wieży w łapce snajperka i heja na niemca. A osłona przed niemieckim ogniem jest doskonała. Foy to moja ulubiona misja i na multi też

Posted by morr on 07-01-2005 23:18:

wiecie co dziwia mnie taki posty gre przeszedlem fakt mialem troszeczke klopotu na 1 misji bo nie moglem sie przestwaic ze sie juz biega lecz pozniej nie wiem o co pytaja ci ludzie zabijasz zabijasz i zabijasz tylko tyle

William Shakespeare

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:44.