FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13693)
Może powtórzycie kafejkowy zlot?
Hej, Ponton może zajmiesz się tematem? Co prawda nie byłem ostatnio, ale ponoć było oki.
W niedługim czasie rusza Sztum Zamek - Warrior Castle. Koledzy mający medialne konszachty i znajomości u ewentualnych sponsorów proszeni o kontakt
Re: Może powtórzycie kafejkowy zlot?
quote:
Napisane oryginalnie przez legolas
Hej, Ponton może zajmiesz się tematem? Co prawda nie byłem ostatnio, ale ponoć było oki.
W niedługim czasie rusza Sztum Zamek - Warrior Castle. Koledzy mający medialne konszachty i znajomości u ewentualnych sponsorów proszeni o kontakt![]()
Re: Re: Może powtórzycie kafejkowy zlot?
quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
Ja do Wawki nie zamierzam znowu jechać,choć było fajnie
Ps.Szacunek dla Pontona i big thx![]()
Re: Re: Re: Może powtórzycie kafejkowy zlot?
quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
Jakby nie patrzeć było spoko, ja się pisze na kolejny zjazd![]()
Re: Re: Re: Re: Może powtórzycie kafejkowy zlot?
quote:
Tylko pamietam jak byłeś nie zadowolony że musisz jechać autobusem o tej godzinie
Ps.Może Abu przyjedziesz do Sztumu?
Re: Re: Re: Re: Re: Może powtórzycie kafejkowy zlot?
quote:
No z tym autobusem to prawdaa do Sztumu chętnie bym przyjechał, ale niestety, nie dostane zezwolenia od starych
Musiał bym się mocno napicić, chociarz jak się stanie jakiś cud to zjawię się oczywiście
![]()
Pomysł bomba myśle.
Tylko czy będą chętni? Poprzednio ledwo ledwo udało się w Wawie zebrać ekipie, mimo że był desant z Gdańska (Rademus + kolega - szacunek za wyprawę).
Przydały by się wstępne deklaracje ewentualnych uczestników, pytanie czy ta cafee czy jednak szukamy czegoś innego (w tamtej poza miłym przyjęciem i absolutną swobodą były kłopoty ze sprzętem i wieszakami)
No i termin. Kiedy??
ps. A do Sztumu - jeśli mnie wpuścicie i nie będę miał szlabanu w chacie - przyjadę.
quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
Pomysł bomba myśle.
(...)Przydały by się wstępne deklaracje ewentualnych uczestników, pytanie czy ta cafee czy jednak szukamy czegoś innego (w tamtej poza miłym przyjęciem i absolutną swobodą były kłopoty ze sprzętem i wieszakami)(...)
bardzo dobry topic
Napisane oryginalnie przez lame
bardzo dobry topic![]()
quote:
Dobrze że nie napisałeś,że bedziesz![]()
czemu?![]()
quote:
Długo można tłumaczyć![]()
A Rademusowi chodzi chiba o to, ze na poprzednim spotkaniu byles nieobecny nieusprawiedliwiony.....
edit:
Zacznę od terminu - musi być sobota (ze względu na konieczność odpoczynku next day)
quote:
A Rademusowi chodzi chiba o to, ze na poprzednim spotkaniu byles nieobecny nieusprawiedliwiony.....
ciekawe, ale ta kafejka odpada. od cholery czasu trzeba bylo zmarnowac zeby zmusic tam sprzet do dzialania (przynajmniej na dole).
ps. przy dworcu wschodnim (chyba)jest niezla kafejka (2 pomiszczenia) gdzie grywalem kiedys w CS'a. jedyny bol w tym ze nie mam pojecia jak jest tam teraz i czy na ich sprzecie ruszy BHD
i że jest przy dworcu wschodnim
i że jest przy dworcu wschodnim
quote:
Dworzec wschodni, jestem nawet bardo ZA (mam w końcu jakieś 800 metrów)
Napisz ZeB gdzie dokładnie jest ta kafejka bo nie kojaże, ale podejrzewam :> To jutro skocze i się wszystkiego dowiem.
Jak narazie (dopuki jutro sie nie dowiem wiecej o tej kafejce na pradze) można zapoznać się z tą, jeśli będzie nas większa ekipa to chyba będzie dobrze.
http://www.chodak.com.pl/index.html
Na razie 4 potencjalnych chętnych
Legolas, Boski, Abu, no i ja tradycyjnie.
Poczekamy z tydzien i jak wiecej chetnych nie bedzie to raczej z tego nic nie wyjdzie. Poprzednio było nas 9 i na Lanika troszku mało było. Niemców czy inne france w takim zestawie lało się fajnie (bo Kraków wypadł z gry ) ale te pingi 20 przy laniku.......
Ludzie naprawdę warto
W razie czego mój dyzurny e-mail dzięki Team .PL. - [email protected]
quote:
Poczekamy z tydzien i jak wiecej chetnych nie bedzie to raczej z tego nic nie wyjdzie. Poprzednio było nas 9 i na Lanika troszku mało było. Niemców czy inne france w takim zestawie lało się fajnie (bo Kraków wypadł z gry) ale te pingi 20 przy laniku.......
Ludzie naprawdę warto
W razie czego mój dyzurny e-mail dzięki Team .PL. - [email protected]
quote:
•zazwyczaj offtopic•link1 - dom•link3 - płatne xxx•
•domek•
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Która to ma być sobota?
Byłem w tej kafejce przy Dw. wschodnim, komputerów jest 17, Atlony 2000, za nocke płaci się ok.450 zł. wychodzi po mniejwięcej 25 zł od osoby przy liczebności 17 sztuk, gierki można przynieść własne, a jak ktoś chce to meże se w CSa pograć, sklep jest kawałek drogi stamtąd, wnętrze całkiem miłe.
Stronka: http://www.macafe.pl
A teraz konkretna moja propozycja
http://www.simpleinternetcafe.pl/ 022-628-31-90
Co prawda to fabryka (130 kompów) ale można część wydzielić do naszej dyspozycji, po umówieniu się. Sprzęt nie taki ostatni, celerony 2GHZ karty radeony 9200 pamięci 256. Kilka kompów (podobno) troszkę lepszych. Bardzo dobra lokalizaca do transportu, budynek Cepelii naprzeciwko Rotundy, przy metrze, Dworcu Centralnym (darmowe noclegi na ławkach zapewnione ). Cena - wyliczona z cennika - 26 zeta za niżej wymienione 8 godzin. Może przy ustaleniach konkretów z obsługą da się zrobić jakiś rabat. Jeno trzeba by mieć CD z nagranym BHD z kompletem update i patchem nocd - bo na części kompów, szczególnie tych dobrych nie ma cd.... nie wiem dlaczego. Oczywiście jak gdzie indziej będą lepsze warunki to nie ma sprawy. Tu po prostu wszyscy trafią
Sobota 29/01/2005 od 19.00 PM -3.00 AM
Wstępnie chętni na tą chwilę, jak rozumiem:
Legolas, Boski, Abu (stary co ja sie z Tobą..... mam córke przeziębioną i po powrocie z roboty 3 razy dziennie czytam jej Alladyna i już mam dosyć
), Lama tyż chętna jak zwykle
, Kreciq no i ja - 6 luda.
Powinieniem zamówić caffee min tydzień wcześniej, więc czekamy
do 21.01.2005 na poważnych chętnych.
W razie czego linia anonimowa - [email protected]
po zgłoszeniach ludzi będę robił edit tego posta
quote:
Sobota 29/01/2005 od 19.00 PM -3.00 AM
po zgłoszeniach ludzi będę robił edit tego posta
sobota do ustalenia, a tak wogóle to chetnie cie zobacze na "zjezdzie", możesz odrazu reszte eikipy z siedlec sciągnąć
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:12.