FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13731)
dino1 statsserver
Ja nie rozumiem może mi ktoś wytłumaczy.........
Od rana gram na w/w serverze i od rana gra pewien cheater ( teraz też ) i właściwie dziwią mnie dwie żeczy ......
1. Jak on to robie że ma szybkość nieokreślana, lata wali z granade..... Co lepsze zauważylem ze jak on wali z grande o jakis grantnik ( wicie który ) sam sie rusza ... dokladnie tak jak ten typek .... i tak samo z minigunem........
2. Co ciekawsze czemu jak host jest bo gra i coś tam gada ( ale jest w 100% ) nie chce go zbanować ....... no to mi sie wydaje juz przegięcie ;/ taki fajny server ale grać nie idzie :/ .... Hosta maja jakiegoś nie tego......
Mam jeszcze jedno pytanko ........ Czy są jakieś programy którymi da się lacze troche oczyścic ze smieci bo mam lagi jak ****** Media com S A
------------------------------------------
teraz kopie z serverow nawet bez TS'a . . . Hehe . . . Nic nie pomaga . . .
- Za szybkie pisanie
// Zą zsybike ipsaine
Re: dino1 statsserver
quote:
Napisane oryginalnie przez nic nie wiem
J(...) Co lepsze zauważylem ze jak on wali z grande o jakis grantnik ( wicie który ) sam sie rusza ... dokladnie tak jak ten typek .... i tak samo z minigunem........
(...)
heh
zwidów raczej nie mam bo kolega na swoim kompie widzi to samo )) chodz mi o jakiś program który oczyszczał by moje lącze z rórznych bzdetów.... Ale host tam to jest jakis pukniety
- Za szybkie pisanie
// Zą zsybike ipsaine
Re: heh
quote:
Napisane oryginalnie przez nic nie wiem
zwidów raczej nie mam bo kolega na swoim kompie widzi to samo)) chodz mi o jakiś program który oczyszczał by moje lącze z rórznych bzdetów.... Ale host tam to jest jakis pukniety
![]()
moze dziala
ale tylko przez 45 dni nawet przestawienie daty w kompie nic nie daje
- Za szybkie pisanie
// Zą zsybike ipsaine
Hmmm a jakie Ty masz łącze ? to jest dsl czy jakis lan ?
:D
2 proste pytania
1. Czym to sie rózni bo nie wiem
2. Czy da się delte jakoś puscic przez proxy to by pomoglo w 100 % na moje " małe " lagi...
- Za szybkie pisanie
// Zą zsybike ipsaine
Re: dino1 statsserver
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez nic nie wiem
[B]Ja nie rozumiem może mi ktoś wytłumaczy.........
Od rana gram na w/w serverze i od rana gra pewien cheater ( teraz też ) i właściwie dziwią mnie dwie żeczy ......
1. Jak on to robie że ma szybkość nieokreślana, lata wali z granade..... Co lepsze zauważylem ze jak on wali z grande o jakis grantnik ( wicie który ) sam sie rusza ... dokladnie tak jak ten typek .... i tak samo z minigunem........
2. Co ciekawsze czemu jak host jest bo gra i coś tam gada ( ale jest w 100% ) nie chce go zbanować ....... no to mi sie wydaje juz przegięcie ;/ taki fajny server ale grać nie idzie :/ .... Hosta maja jakiegoś nie tego......
Mam jeszcze jedno pytanko ........ Czy są jakieś programy którymi da się lacze troche oczyścic ze smieci bo mam lagi jak ****** Media com S A
Drogi krajanie (ja też z Sieradza)
Dość często gram na dino i szczerze mówiąc z podobnymi kawałkami się nie spotkałem.Z tego co wiem serwer ma włączony program antycziterski i powyższych artefaktów gry czitami bym nie tłumaczył Media com. (sam byłem użytkownikiem) to kiepskie łącze do gry.W podobnej cenie będziesz miał "średnią" neostradę tyle tylko , że z limitem .
A przy okazji znam graczy jo z Sieradza więc ciekaw jestem kto się kryje pod tym nickiem (jakoś do większości pasuje)))
quote:[/B]
A przy okazji znam graczy jo z Sieradza więc ciekaw jestem kto się kryje pod tym nickiem (jakoś do większości pasuje)))
Potwierdzam, bo sam nie raz byłem świadkiem takiego czitowania na serwerach i nie są to zwidy a działanie pewnego trainera... A propos Argusa czy innych programów antycziterskich, które rzekomo są na serwerach to można sobie nimi podetrzeć... Trza się przyzwyczaic lub zmienić grę. Jedno mnie pociesza że nie przypominam sobie aby ci co czitują zajmowali czołowe pozycje w grze ( za bardzo się skupiają na czitowaniu, zamiast na grze)
No "dobrze", tylko co na to PunkBuster???
No "dobrze", tylko co na to PunkBuster???
PunkBuster dziala na troche innej zasadzie niz Argus. Nie blokuje "bezposrednio" cheatow , tylko robi "fotke" delikwentowi , "spisuje" jego dane ( nick , serial gry i tak dalej ) i wysyla do admina i "centrali" PunkBustera... Wiec bana sie dostaje "odgornie" ze tak powiem
:)
moje pytanie nr 2 czy da sie pusicic delte przez proxy ??
- Za szybkie pisanie
// Zą zsybike ipsaine
Usuń te dowcipy z siga bo będę kasował Twoje posty.
juz
a co o proxy wie ktos czy sie da ?
- Za szybkie pisanie
// Zą zsybike ipsaine
i jak cos to jak
- Za szybkie pisanie
// Zą zsybike ipsaine
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:10.