FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13793)
To nie koniec BHD
Chciałbym wam opkazać strone młodego klanu, która jak ogladałem prawie ze łzą w oku przypominałem sobie moje pierwsze dni w poczynaniach w BHD. Wszelkie tajniki broni, mapek, specjalnosci no i początki grania w klanie, mecze itp. Jeśłi ktoś twierdzi że BHD umiera to to jest własnie przykład że rośnie nam 2 pokolenie 11 latków któe ma wielkie serce do gry i do bycia zauważónym na scenie BHD. Gadalem z nimi troche ba gg, niewiedzą co to statystyki ( nigdy ich nie ogladali, niewiedza co t pinger, grają tylko na serverach nova) generalnie chłopaki graja jak w instrukcji napisali)). Nie piszę tego aby sie nich wyśmiewać, chce tylko pokazać wam jak to było na początku.
Oto i link: http://www.con.republika.pl/rady_o_grze_i_taktyki.htm
P.S.
lokalizacja Bielsko-Biała w opisie mojej osoby na tym forum jest wynikiem pomyłki pisarskiej, a z powodu błędu "profilu" nie jestem tego w stanie zmienić
Mnie się na tej stronie podoba tytuł "Taktyka do TKODH."
TKODH- Tim King Of De Hil ?
Muły jestescie i tyle... Byliscie takie cwaniaki jak zaczynaliscie ?
Darek, nie wiem dlaczego wszyscy mysla ze Polska scena BHD umiera. To ze pare osob przeszlo na JO to nie znaczy ze bhd w Polsce sie rozpada. Jest jeszcze sporo klanow, i sporo ludzi dopiero zaczynajacych grac, i nigdy nie bedzie tak ze Polska scena BHD sie rozpadnie. I zwroc uwage ze tak gadaja tylko ludzie grajacy juz w JO. Podobnym klanem do tego PB jest klan SK ( http://dfbhdts-sk.webpark.pl ) . Glupota jest sadzic ze BHD gasnie. A wysmiewanie sie z mlodych klanow jest jeszcze bardziej glupie.
Napisane oryginalnie przez Cin=GROM=
...
A wysmiewanie sie z mlodych klanow jest jeszcze bardziej glupie.
Kolejny noworodek na Polskiej scenie BHD http://www.sj.bhd.prv.pl/
quote:
Napisane oryginalnie przez Czapajew
Kolejny noworodek na Polskiej scenie BHDhttp://www.sj.bhd.prv.pl/
Noto stan klanowy na Polskiej scenie wyglada tak:
CQF
[GAL]
=GROM=
G.O.M
PX2
SLS
SOCOM
DT
SJ
PB
SK
PwT
SAS
+ Wiele wolnych strzelcow.
I w ktorym miejscu rozpada sie ta Polska Scena ? Przeciez nawet dawniej bylo mniej klanow a nikt nie pisal o tym ze wszystko sie sra
...I w ktorym miejscu rozpada sie ta Polska Scena ? Przeciez nawet dawniej bylo mniej klanow a nikt nie pisal o tym ze wszystko sie sra![]()
a bo to jeden serwer jest na świecie? zauważ,że niektórzy grają na serwerach zagranicznych,po za tym do JO poszli raczej starsi, a młodzież nie grywa do 6 rano
Ano objawia się to w późnych godzinach nocnych, to już nie te czasy, że na moście grało się nawet do 6:00 rano, a teraz... godzina 2:30 i nie ma z kim grać.
Przynajmniej ja to tak widze.
Noto stan klanowy na Polskiej scenie wyglada tak:
CQF
[GAL]
=GROM=
G.O.M
PX2
SLS
SOCOM
DT
SJ
PB
SK
PwT
SAS
+ Wiele wolnych strzelcow.
I w ktorym miejscu rozpada sie ta Polska Scena ? Przeciez nawet dawniej bylo mniej klanow a nikt nie pisal o tym ze wszystko sie sra![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Zeo
Gdy na moście ludzie grali do 6 rano to byl jeden polski server właśnie Most-PL reszta stala okazyjnie dziś mamy 3 servery z prawdziwego zdarzenia co się mają dobrze.A prawda jest taka że i o 5 czy 6 rano jak pograsz na zagranicznych serverach to jak dobrze poszukasz to i spotkasz sporo polaków.
musisz jeszcze pod uwagę wziąć ABU,że często na polskich serwerach jest niski poziom,dlatego udajemy sie na inne
bo ja wiem... skoro u nas jest wspaniale w porónianiu z poziomem sprzed roku to jak jest na zachodnich serwerach,gdzie wtedy było wspaniale? mega wspaniale?
Chciałbym wam opkazać strone młodego klanu, która jak ogladałem prawie ze łzą w oku przypominałem sobie moje pierwsze dni w poczynaniach w BHD. Wszelkie tajniki broni, mapek, specjalnosci no i początki grania w klanie, mecze itp. Jeśłi ktoś twierdzi że BHD umiera to to jest własnie przykład że rośnie nam 2 pokolenie 11 latków któe ma wielkie serce do gry i do bycia zauważónym na scenie BHD. Gadalem z nimi troche ba gg, niewiedzą co to statystyki ( nigdy ich nie ogladali, niewiedza co t pinger, grają tylko na serverach nova) generalnie chłopaki graja jak w instrukcji napisali)). Nie piszę tego aby sie nich wyśmiewać, chce tylko pokazać wam jak to było na początku.
Oto i link: http://www.con.republika.pl/rady_o_grze_i_taktyki.htm
quote:
(...)
A wysmiewanie sie z mlodych klanow jest jeszcze bardziej glupie.
Re: Re: To nie koniec BHD
quote:
Napisane oryginalnie przez LM (nietoperek)
nowy klan i juz szef tego klanu blysna na serwerze Most-pl o godzinie 23.44 dnia 30.01.2005 uzywajac jakiegos gowna do skakania wysoko i lazenia przez sciany. Brawo!!!!!!!
PS. do ModeRadzio - kasuj nazwy tych gowien dzieki ktorym BYDŁO oszukuje podczas gry. nie ulatwiaj tym ktorzy chca oszukiwac.
quote:
Napisane oryginalnie przez MacieX >> -ABU-
Mnie się na tej stronie podoba tytuł "Taktyka do TKODH."
TKODH- Tim King Of De Hil ?![]()
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
sam jesteś głupim mułem
jak na razie tylko jedna osoba ma 90 % headów![]()
quote:
nowy klan i juz szef tego klanu blysna na serwerze Most-pl o godzinie 23.44 dnia 30.01.2005 uzywajac jakiegos gowna do skakania wysoko i lazenia przez sciany. Brawo!!!!!!!
PS. do ModeRadzio - kasuj nazwy tych gowien dzieki ktorym BYDŁO oszukuje podczas gry. nie ulatwiaj tym ktorzy chca oszukiwac.
Re: Re: Re: To nie koniec BHD
quote:
Napisane oryginalnie przez Whisper*NSO*
no ja tez go dzisiaj widzialem na SLS jak skakal nad budynkami... ale w tym samym czasie na serwerze byl tez Sponsor i odwalal podobne numery. tylko ze nicki byly pisane bez $... nie zdziwilbym sie , gdyby ktos sie pod nich podszywal.
A lyzka na to niemozliwe.
quote:
(...).
Re: Re: Re: Re: To nie koniec BHD
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Na serwerze SLS ktoś ostatnio robi sobie żarty, ktoś z krakowskiej neostrady.
quote:
każda bajka ma jakiś morał, mój ty Kłapouchy
każda bajka ma jakiś morał, mój ty Kłapouchy
(...)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:06.