FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=94)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13836)
Single Player
Siemka mam cholerny problem nie moge uruchomic CoD'a w opcji single player wyskakuje mi blad ze "Nieprawidlowa plyta w napedzie, wymien plyte i uruchom aplikacje jeszcze raz". W MP nie ma tego problemu. CO to moze byc?? Mam wersje orginalna zakupiona jakis miesiac temu. Z gory dziekuje za pomoc
A nie używasz czasem jakiegoś programu tworzącego wirtualny dysk np. daemon toola?
Jak masz możliwość to pożycz od jakiegoś kolegi i sprawdź może coś ci się z płytą porobiło. Albo ściagnij z netu płytkę którą ci wywala ewentualnie samego cracka.
Napisane oryginalnie przez Gajos.pl
A nie używasz czasem jakiegoś programu tworzącego wirtualny dysk np. daemon toola?
quote:
Napisane oryginalnie przez Jpn
Deamon Tool to wirtualny naped do otwarzania image plyt bez ich nagrywnia, jest dosc prosty w obsludze. Jest jeszcze Alkohol 120 ktorym tez mozesz otworzyc inage plyt.
Po pierwsze musisz sciagnac sobie ten program Deamon Tools mozesz to zrobic na stronie www.underpl.org(na pewno tam jest) jak go zainstalujesz to na pasku przy zegraku systemowym pojawi ci sie nowa ikonka taka jakby blyskawica na czerwonym albo niebieskim tle. Skopiujesz sobie te archiwa co masz na cd na hdd(choc nie musisz, ale z hdd szybciej ci bedze chodzic bo pomijasz proces czytana plyty cd). Jak juz skopiujesz te archwiwa na hdd to klikniesz prawym przyciskiem na iknoce ktora znajduje kolo zegraka. pojawi ci sie pare opcji wybierzesz ta na samej gorze, rozwinie ci sie nastepna zakladka na ktorej powinienes miec tylko jedna opce Mount image(nie wiem czy dobrze to napisalem bo nie jestem teraz w domu jak to pisze, jak wroce do domu to sie poprawie)Klikasz na ta opcje i otworzy ci sie takie wielkie okno(takie jak masz np: przy zapise dokumentow z worda) z windowsa gdze bedzesz musial wskazac gdze znajduje sie ten plik(archiwum), klikasz na to archiwum 2 razy albo raz i klikasz potem otworz. Deamon powinien miec wlaczona opcje autoodtwarzanie wiec jak zrobiles wszystko dobrze i plik(archiwum) jest dobre to uruchomi ci sie gra i instalujesz ja tak jak ze zwyklej plyty cd. Jak bedziesz mial jeszcze jakies pytania to wal.
PS. jak bede na chacie to dodam pare screenow jak to wszystko powinno wygladac
jest ok udało mi sie zainstalować grę,tylko teraz przy uruchamianiu pojawia sie komunikat takiej treści
"General protection fault!
History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice:rimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine"
ktoś wie co teraz trza zrobić??
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.