FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=13897)

Posted by Cin=GROM= on 21-02-2005 20:55:

=GROM= Dziekuje za gre.

Witam.

Doszedlem do wniosku, ze to miejsce bedzie najodpowiedniejsze.

W imieniu calego squadu =GROM= chcialem podziekowac wszystkim ( i tym nowym, i tym starym ) klanom za wspolna gre na Polskiej scenie BHD. Po ostatnich meczach z Polskimi druzynami, razem doszlismy do wniosku ze BHD nie jest dla nas rozrywka, oderwaniem sie od rzeczywistosci, przyjemnoscia lagodzaca problemy zwiazane z zyciem codziennym, lecz jedna wielka za przeproszeniem kupą nerwow, ktore nasilaja sie w wiekszosci przypadkow podczas meczy, do tego stopnia, ze pada wiele niecenzuralnych, ublizajacych innym osobą slow. Zdajemy sobie sprawe, ze tez nie bylismy aniolkami, lecz nie zostawimy obojetnie faktu, ze ktos nas w danym momencie obraza, a zdaza sie to notorycznie - co mecz. Mowie tu glownie o nowo powstalych klanach, a szczegolnie o nowo przybylych czlonkach na Polska scene BHD, bo nie smial bym mowic w taki sposob, o klanach takich jak SLS, GAL czy SAS, sa to klany, ktore istnieja juz bardzo dlugo, to z nimi gralismy pierwsze mecze i praktycznie znamy sie od samego poczatku i szczerze przyznaje, ze byly to najleprze momenty na tej scenie, bynajmniej dla =GROM=`u, mecze z tymi klanami do dzisiaj sa dla nas wspanialym przezyciem i akurat tym klanom ( mowa o GAL, SLS i SAS i innych "prawdziwych" druzynach [mimo ze sa takie tylko trzy w/w ] ) nigdy nie odmowimy i zawsze z checia rozegramy jakas potyczke, pozdro dla Was. Innym klanom serdecznie dziekujemy ( bo tak chyba kultura nakazuje ) i zyczymy powodzenia. My od dzis ponownie zaczynamy gre 'z zagranicą" jak kiedys .

PS.
Mala prosba, chociaz raz, na koniec, osoby chcace napisac cos co ma nas kolejny raz obrazic, to prosimy was o wstrzymanie sie od tego, ten jeden jedyny raz .

Dziekujemy, pozdrawiamy...

=GROM= Squad.

Posted by boski *PL* on 21-02-2005 21:04:

Re: =GROM= Dziekuje za gre.

quote:
Napisane oryginalnie przez Cin=GROM=
Witam.

W imieniu calego squadu =GROM= chcialem podziekowac wszystkim ( i tym nowym, i tym starym ) klanom za wspolna gre na Polskiej scenie BHD. (...) Dziekujemy, pozdrawiamy...

=GROM= Squad.

szacuneczek

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Posted by Yogas on 21-02-2005 21:47:

Nastepny klan się wykruszył Szkoda, ale mam nadzieje, że w Sieradzu sie zobaczymy. mało tego, mam nadzieje, że to tylko zawieszenie broni na haku, bo jest przecież JO, a już niedługo, ukaże sie Batek2.
Pozdrawiam

Posted by dżery on 21-02-2005 22:28:

Spoko że nas też zaliczyliście do tych ekip BHD na meczach rzadko kiedy jest sielanką, my też chyba kiedyś się "popstrykaliśmy" ale to chyba tak jak ze wszystkimi
Pozdro

Posted by DoDe=GROM= on 21-02-2005 22:44:

Exclamation

Witam wszystkich...
Moze nie jestem przez was tak znany ale jestem leaderem klanu =GROM= i tak apropo to nie jestem polakiem...
Cin=GROM= zajmuje sie sprawami z polskimi klanami ale ja chcialem na koncu tez podziekowac wam w imieniu calego =GROM= za ladne chwile...
Na zakonczeniu chcial bym dodac ze my nie rozpadamy sie tylko po prostu rezygnujemy z walk z polskimi druzynami...Bedziemy kontynlowac swoja dzialalnosc na scenie DFBHD ale tylko z zagranicznymi druzynami...tak jak kiedys to robilismy...
Pozdrawiam wszystkich...

Posted by asterix[GAL] on 22-02-2005 01:33:

dzieki GROM za uznanie, za wszystkie mecze i życzymy powodzenia.... [GAL] Suqad

Posted by Rufus on 22-02-2005 05:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez DoDe=GROM=
Witam wszystkich...
Moze nie jestem przez was tak znany ale jestem leaderem klanu =GROM= i tak apropo to nie jestem polakiem...
Cin=GROM= zajmuje sie sprawami z polskimi klanami ale ja chcialem na koncu tez podziekowac wam w imieniu calego =GROM= za ladne chwile...
Na zakonczeniu chcial bym dodac ze my nie rozpadamy sie tylko po prostu rezygnujemy z walk z polskimi druzynami...Bedziemy kontynlowac swoja dzialalnosc na scenie DFBHD ale tylko z zagranicznymi druzynami...tak jak kiedys to robilismy...
Pozdrawiam wszystkich...

PFT zyczy wam powodzenia w dalszej walce,bedziemy o was pamietac ,kto wie,moze gdyby nie Wy nie bylo by dzis PFT.napewno jeszcze sie gdzies spotkamy na polach wirtualnej wojny.

Posted by Rademus on 22-02-2005 06:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
PFT zyczy wam powodzenia w dalszej walce,bedziemy o was pamietac ,kto wie,moze gdyby nie Wy nie bylo by dzis PFT.napewno jeszcze sie gdzies spotkamy na polach wirtualnej wojny.

Smutne...życze powodzenia i może do wspólnego spotkania na serwerach

Posted by Jasiu on 24-02-2005 01:24:

szkoda chłopaki - powodzenia

Posted by lame on 24-02-2005 13:38:

Powodzenia i miłej zabawy życzy lama

Posted by HdHrROM on 24-02-2005 15:27:

Re: =GROM= Dziekuje za gre.

Doszedlem do wniosku, ze to miejsce bedzie najodpowiedniejsze.

W imieniu calego squadu =GROM= chcialem podziekowac wszystkim ( i tym nowym, i tym starym ) klanom za wspolna gre na Polskiej scenie BHD. Po ostatnich meczach z Polskimi druzynami, razem doszlismy do wniosku ze BHD nie jest dla nas rozrywka, oderwaniem sie od rzeczywistosci, przyjemnoscia lagodzaca problemy zwiazane z zyciem codziennym, lecz jedna wielka za przeproszeniem kupą nerwow, ktore nasilaja sie w wiekszosci przypadkow podczas meczy, do tego stopnia, ze pada wiele niecenzuralnych, ublizajacych innym osobą slow. Zdajemy sobie sprawe, ze tez nie bylismy aniolkami, lecz nie zostawimy obojetnie faktu, ze ktos nas w danym momencie obraza, a zdaza sie to notorycznie - co mecz. Mowie tu glownie o nowo powstalych klanach, a szczegolnie o nowo przybylych czlonkach na Polska scene BHD, bo nie smial bym mowic w taki sposob, o klanach takich jak SLS, GAL czy SAS, sa to klany, ktore istnieja juz bardzo dlugo, to z nimi gralismy pierwsze mecze i praktycznie znamy sie od samego poczatku i szczerze przyznaje, ze byly to najleprze momenty na tej scenie, bynajmniej dla =GROM=`u, mecze z tymi klanami do dzisiaj sa dla nas wspanialym przezyciem i akurat tym klanom ( mowa o GAL, SLS i SAS i innych "prawdziwych" druzynach [mimo ze sa takie tylko trzy w/w ] ) nigdy nie odmowimy i zawsze z checia rozegramy jakas potyczke, pozdro dla Was. Innym klanom serdecznie dziekujemy ( bo tak chyba kultura nakazuje ) i zyczymy powodzenia. My od dzis ponownie zaczynamy gre 'z zagranicą" jak kiedys .

PS.
Mala prosba, chociaz raz, na koniec, osoby chcace napisac cos co ma nas kolejny raz obrazic, to prosimy was o wstrzymanie sie od tego, ten jeden jedyny raz .

Dziekujemy, pozdrawiamy...

Kochani GROM-owcy , miałem autentyczną przyjemność grać przeciw Wam dwukrotnie . Jesteście przesympatycznymi ludźmi których buźki mam nadzieję widzieć na zlocie w Sieradzu . Z całym szacunkiem , mam wrażenie pisany pod wpływem impulsu , tekst się kupy nie trzyma . Nie piszcie , błagam ( nienawdzę uogólnień i odpowiedzialności zbiorowej ) , "Polskimi drużynami" , wymieńcie konkretne nazwy klanów i zakomunikujcie , że mecze z nimi w gre nie wchodzą . Sami przyznajecie , że gra z niektórymi "polskimi drużynami" sprawia Wam przyjemność więc nie wrzucajmy wszystkich do kotła z napisem "polskie" .

," razem doszlismy do wniosku ze BHD nie jest dla nas rozrywka, oderwaniem sie od rzeczywistosci, przyjemnoscia lagodzaca problemy zwiazane z zyciem codziennym"

No cóż wg mnie gra w Delte ma się nijak do słuchania muzyki relaksacyjnej bez względu na to z jakim klanem by się nie grało. Wiem , że członkowie niektórych graczy przeginają i sam spotkałem się z tym nieraz ale niekoniecznie byli to Polacy . Ostatnio szczytem chamstwa wykazał się względem mojego klanu zespół szkocki , a nie mniejsze rozczarowanie spotkało nas ze strony Francuzów.

Pokój nam Wszystkim pozdrawiam

Posted by Px2-devil- on 24-02-2005 20:07:

:P

zauwazylem ze Polskie klany wola grac w zagranicznych ligach niz meczyc sie z przyglupami na polskich serverach ktorzy potrafia zbluzgac kogos za to ze zdobedzie na nim fraga to po prostu rece opadaja. Nie dziwie sie wam GROM

Posted by Rufus on 25-02-2005 15:40:

Re: :P

quote:
Napisane oryginalnie przez Px2-devil-
zauwazylem ze Polskie klany wola grac w zagranicznych ligach niz meczyc sie z przyglupami na polskich serverach ktorzy potrafia zbluzgac kogos za to ze zdobedzie na nim fraga to po prostu rece opadaja. Nie dziwie sie wam GROM

Coś w tym jest ...

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:36.