FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=14020)
Delta Force Next .... coś tam
Chciałbym poznać opinie waszą na temat BHD. Gdybanie że gramy w BHD bo da sie na piracie i chodzi na komoach z 1999 roku to moim zdaniem pierdy. Mam nadzieje że zagłosuje wiecej niz 5 osób.
Re: Delta Force Next .... coś tam
quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Chciałbym poznać opinie waszą na temat BHD. Gdybanie że gramy w BHD bo da sie na piracie i chodzi na komoach z 1999 roku to moim zdaniem pierdy. Mam nadzieje że zagłosuje wiecej niz 5 osób.
quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
Że niby czy do nowego mieszkania wniosę swoją ulubioną starą szafę.???
Pytanie niby jasne ale propozycje odpowiedzi nie do przyjęcia.Jesteśmy na forum graczy BHD więc siłą rzeczy 100% ankietowanych powinno odptaszkować pierwszą opcję ( nie bardzo sobie wyobrażam żeby ktoś zmuszał się do grania w niedobrą grę) .Mniej więcej zarys historii gry znamy i wiemy , że ma 3 lata więc i to należałoby odptaszkować . Ja bym chętnie zagłosował , że teraz pasjonuje mnie bardziej kontynuacja tej gry , ale mam nadzieję , że nie tylko z sentymentu , nieraz w nią jeszcze zagram .
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
A jaki cel ma ta ankieta ?
(...), a może magia tej gry.
ja się wahałem między klan każe a komp cianki
w sumie nie mam czasu grać za bardzo, więc jak już gram to najlepiej z ludźmi, z którymi fajnie się bawię - czyli klanem. A że nie mam lepszego kompa niż mam, to siłą rzeczy nowe tytuły na bezdechu średniacko wyglądają... nie mówiąc o tym że miodność behade jest ogromna
PS najkrótszy post w mojej karierze
PS najkrótszy post w mojej karierze![]()
Napisane oryginalnie przez dżery
No nie przesadzaj, pamiętam Twoje posty składające się tylko z dwukropka i prawego nawiasu![]()
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
Co prawda to prawda. Widziałem kilka gier tego typu, ale żadna nie zajęła mi dłużej uwagi niż na kilka-kilkanaście minut.... jeno w CoD siedziałem z godzinkę z pepeszą w ręku, ale za chwilę biegłem po behade.... JO niby klasa sama w sobie heli czołgi hwc ale.... ciągnie na stare śmieci.
quote:
Napisane oryginalnie przez lame
mówisz o josephine? O_o
![]()
![]()
![]()
BHD jest klasą sama w sobie. Gra jest naprawde super, ale niestety błędy, chity, aimboty itp, robią z niej śmietnisko. Gdyby nie w/w świństwa, nie przeszedłbym na JO. Zobaczymy co wymyslą w Novej, bo taka grą, która może wszystkich porwać, może być Batek2. Pożyjemy - zobaczymy. Narazie nie ma nic lepszego od następcy BHD, wiec pykam w JO.
Pozdrawiam
Raczej o grze w która gra![]()
Napisane oryginalnie przez Yogas
...taka grą, która może wszystkich porwać, może być Batek2. Pożyjemy - zobaczymy.
quote:
Napisane oryginalnie przez kryglow-PL-
Racja, BHD jako multi jest dla mnie prawie doskonala. Gdyby polaczyc rozmach JO z mechanika BHD (strzelanie, poruszanie sie - jest jakies takie lepsze w BHD) i dodac jakis antycziterski mechanizm z prawdziwego znaczenia to wyszedlby ideal.
każdy wie ze na DD trzeba postawic linie
.........nie chce krakac ale B2 bedzie taką samą "porażką" w polsce jak JO
I tego właśnie sie bojeCo by nie mówić, to w BHD bylo tylu graczy, że nie było problemu zebrać grupe zapaleńców, która dzień w dzień, potrafiła po kilka godzin wspólnie pykać w BHD. Niestety, teraz tego nie ma
Wydaje mi sie, że powody są dwa. Pierwszy to sprzęt, który musi być lepszy niż do BHD oraz gra, którą należy kupić
Druga sprawa, to to co napisałeś w swoim poście. Nie jest to łatwa gra. Wymaga kolektywnego zgrania i godzin treningu strzeleckiego, aby coś sobą reprezentować. Dużo osób sie szybko zniechęca i szukają jakiejś innej alternatywy. Mi powoli przechodzi chęć gry JO i zapewniam, że nie jest to powód jeden czy dwa.
Pozdrawiam
A ja co od nowej delty nie mam jakiś większych oczekiwań, jak dla mnie może to być gra łącząca BHD i JO a raczej ich najlepsze cechy. BHD jest świetną grą, której sukces powtórzyć będzie Novalogic trudno. JO jest trochę naciągane pod względem walki w dżungli, jak pewnie każdy gracz BHD spostrzegł Team Sabre była jakby zapowiedzią JO, właśnie pod względem walki w lasach wszelkiego pokroju (dość nieudolnych zresztą), to co się nie udało zrobić w TS, zrobiono w JO. Delta force next generation (czy jakoś tak) ma łączyć najlepsze cechy Wszystkich DF, więc tu mnie trochę zniechęca fakt że może to byc powrót do DF1 czy DF2 gdzie większa część gry (jeśli dobrze pamiętam) polegała na snipowaniu co zostało w BHD bardo znienawidzone.
Ale ja się tylko czepiam...
naprawdę chiałbym się mylić , ale po milowym kroku do nikąd jakim był JO najprawdopodobniej by nie wypaść z rynku i z braku pomysłu na coś sensownego wypuszczą to coś, pożyjemy zobaczymy
Moim marzeniem - było by aby model strzelania nie był zmieniony ani trochę w stosunku do tego jaki jest w BHD. Może snipowi powinni elevaton zlikwidowac.
Drugie marzenie - to aby mapy były w stylu Meen Street, Culture Clash, Sidewinder.
Trzecie marzenie - aby na każdej mapie były po 2- 4 pojazdy, któe zmieniały by sie w lazeżnosci od trybu gry, i aby przy taktykach te pojazdy były kluczowe. ( Oby jedno AT4 nie załatwiało np ciężkiego czołgu).
Moim marzeniem - było by aby model strzelania nie był zmieniony ani trochę w stosunku do tego jaki jest w BHD. Może snipowi powinni elevaton zlikwidowac.
Drugie marzenie - to aby mapy były w stylu Meen Street, Culture Clash, Sidewinder.
Trzecie marzenie - aby na każdej mapie były po 2- 4 pojazdy, któe zmieniały by sie w lazeżnosci od trybu gry, i aby przy taktykach te pojazdy były kluczowe. ( Oby jedno AT4 nie załatwiało np ciężkiego czołgu).
heh, najważniejsze to dobry antyczit, poza tym parę nowych map w starym klimacie oraz jakieś nowe, nie przesadzone bronie i już.
heh, najważniejsze to dobry antyczit, poza tym parę nowych map w starym klimacie oraz jakieś nowe, nie przesadzone bronie i już.
quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
???
Graj dalej w BHD a Twoje marzenie sę ziści szybko to raz. Dwa po kiego grzyba na tych mapkach (poza desert insertion) pojazdy i to niby kluczowe ? Chciałbyś robić kólka wokół hangaru na EoD lub ostrzeliać z czołgu HoPa ?
Moim marzeniem - było by aby model strzelania nie był zmieniony ani trochę w stosunku do tego jaki jest w BHD. .....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:43.