FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=80)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=14079)

Posted by 666 on 07-04-2005 09:50:

MOH Spearhead - Bostogne - Top of the mountain

Witam

Jestem tu nowy i nie wiem czy dobrze trafiłem z pytaniem o dodatek do MOH. Moje pytanie jest takie - jak przejść w Spearhead "Bostogne - Top of the mountain" ? Próbowałem już z 50 razy i niestety nie dochodzę do kolejnego etapu. A wygląda to tak. Zaczynam wisząc w samochodzie pancernym na wieżchołku góry. Poziom życia 70. Na wprost wali nebelwerfer i obok niego 4 niemiaszków z karabinami. Lekko po prawej gość z panzershreckiem. Tu jest jeszcze ok. Rozwalam pojedynczymi precyzyjnymi strzałami każdego z nich. Samochód zjeżdża w dół. Odwracam wieżą i za plecami po prawej mam wieżę z CKM. Strzelam. Samochód jedzie do tyłu i podjeżdzą pod górkę. Po prawej nadjeżdża czołg. 4 do 6 strzałów i gonie ma. Ruszam do przodu osłaniając cięzarwkę. Po lewej 2 lub 3 niemiaszków w tym jeden z granatnikiem. Rozwalam. Zdrowie nadal 70. Zwala się drzewo na drogę. Skręcam na lewo i jadę nad okopem z 2 niemcami. Strzelam do dalszego, pierwszego rozjeżdżam. Walę w beczki z benzyna na wprost i w czołg kilka razy. Nadal 70 %. Po prawej 3 niemców z karabinami i samochód pancerny z CKM. Tu nijak nie mogę rozwalić wszystkich bez strat. Za bardzo buja samochodem i celność jest słaba. Zdrowie w tym momencie 38 - 58 %. Na wprost na górze 2 niemców. Po lewej z granatnikiem, po prawej ze strzelbą. Ciężko ich zabić bez strat. Na szczycie czołg. 4 - 6 strzałów i po nim. Na wprost i po prawej czołg i 2 niemiaszaków. Zdrowie jakieś 20 - 42 %. Zjeżdząm w dół. W okopie po prawej 2 szwabów z karabinami a z tyłu samochód pancerny z nebelwerferem. Albo srzelam do tych na wprost albo odwracam się i niszczę samochód. Tak czy siak zdrowie znów spada. Potem po lewej wieża z CKM i samochód pancerny z CKM. Kilka strzałów i po nich. Potem jest niestety już bryndza. Na wprost po prawej niemiec ze strzelbą. Lekko po prawej na górce 3 - 4 z karabinami i panzershreckami. Niszczą mnie ci lub za chwilę nadjeżdżający na wprost czołg. Nie da rady odstrzelić wszystkich i dojechać dalej. Jakieś sugestie ???

Posted by Rafał on 07-04-2005 21:10:

Aaa eeee yyy, to więc tak. Niestety niedam ci wskazuwek bo niepamientam mojej gry w tej misji. Jezeli chcesz odrazu zagrać dalej , wpisz w konsoli zaraxz po wejściu do gry taką komendę map t3l1 i już zaczynasz misję w BERLINIE jako rusek

My mods:

Posted by Marco on 22-04-2005 21:00:

Talking he,hee

Wcisnij f 5 przed ta bryndza i pojdzie ci lepiej he,hee zawsze tamto bedziesz mial za soba nie jestem mistrzsemw strzelaniu ale poradzilem sobie z tym ukadem chodz nie powiem nie bylo latwo pozdrawiam Marek z Zielonej Gory a jeszcze jedno Brekthrought 2 dodatek do Madala jest jeszcze bardziej ciezszy he,hee.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:51.