FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=80)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=14080)
Ghost Recon
Witam
Mam Ghost Recon w wersji 1.0.0.2 i chiałbym sobie pograc przez internet.
Posiadam rowniez program The all-seeing eye. Wyszukuje serwery ale z zadnym nie moge sie polaczyc.
Prosze o pomoc co trzeba zrobic!!!!!!
Pozdro
Poczytaj sobie podręcznik Tomiego napewno tam będzie coś o tym.
quote:
##########################################
# #
## Podręcznik #1 do "The All Seing Eye" ##
# #
Program ten służy do wykrywania serwerów z całego świata. Dzięki Eye możemy łatwo
połączyć
się z różnymi serwerami.Ten program obsługuje bardzo dużo gier. Aby na liście gier
znajdowała
się gra MOH:AAS musimy kliknąć pasek "Tools" w którym znajdziemy pasek z napisem
"Options..."
Kliknijmy ten pasek a następnie w gurnym pasku zadań kliknijmy "Games". Pokazuje
nam tam jakie
gry mamy zainstalowane w programie The-All-Seing-Eye nazywa się to "Installed
Games". Pod tym
znajduje się napis "Not installed Games" ,aby wybrać gre z listy klikamy
krzyżyk koło tego napisu.
Wybieramy skąd Eye ma odczytywać grę klikając na "Browse" i tam znajdujesz
folder z grą i zaznaczasz
plik który odpala gre. Klikasz OK i jak chcesz wpisujesz "Player Name". Jeżeli
wpiszesz tam swój nick
to ,gdy wchodzisz w gre przez program Eye automatycznie ustawia ci taki nick jaki
wpisałeś lub wpisałaś.
Klikasz OK i pokazuje ci się ta gra po lewej stronie w kolumnie. Klikasz na
Medal Of Honor Spearhead i
pokazują ci się servery. Aby zaznaczyć konkretny kraj klikasz w tej samej kolumnie
dział "Modifiers" i
tam klikasz napis Country i zaznaczasz wybrany kraj. Gdzy chcesz,aby wyświetlano ci
servery na hasło lub
nie na hasło wchodzisz w dzia ł"Modifiers" a potem w "Password" Tam pokazują ci się
napisy " No Password"
- Bez hasła i "Need Pasword" - Z hasłem. Tak samo robisz,gdy chcesz znaleźć servy z
liczbą pingu jaką
chcesz klikasz w dział "Modifiers" a potem "Ping". Jak chcesz dodać pewnego gracza do
listy przyjacioł ,aby
pokazywało ci gdzie on gra klikas zna serw w którym jest i szukasz go w liście graczy
obecnych na serwie,
gdy go znajdziesz klikasz prawy przycisk myszki i pokazuje i się napis "Add to friend
list" i klikasz
"Medal Of Honor Only" jeżeli chcesz go dodać tylko w dziale tej gry, lub gdy chcesz dodać
go do ogólnej
listy gier klikasz "Any Game". Po lewej stronie w kącie dolnym pokazuje ci się lista
przyjaciół. Gdy
chcesz dodać serwer do ulubionych serwów klikasz prawym przyciskiem myszy na serwer i
klikasz Add to
favorites i wybierasz,w którym folderze ma on się pokazać. Puźniej w kolumnie po lewej
stronie klikasz na
folder Favorites i klikasz na folder do kturego dodałeś ten serwer pokazuje ci się on automatycznie.
#
## Copyright © 2005 by Tomy
My mods:
Hmm no tak.
To co napisales to wiem.
Pokazuja mi sie serwery ghosta.
Mi chodzi oto ze jak np. eye znajdzie mi servery do medal of honor to po kliknieciu na dany serwer odrazu uruchamia mi sie gra i laczy sie z serwerem. A w Ghost nic takiego sie nie dzieje probowalem juz wchodzic na wiele serwerow ale zawsze jet tak samo, uruchamia mi sie gra i nic pozatym.
Re: Ghost Recon
Tez miałem ten problem, musisz najlepiej załatwic sobie piraty:
1."Ghost Recon"
2."GR-Desert Siege"
3."GR-Thunder Island"
4. patch 1.3
5. patch 1.4
6. crack 1.4
po zainstalowaniu "GR",wrzucasz dwa patche i na to instalujesz nakładki "DS" i "TI". Dopiero na to wszystko zarzucasz cracka.
Piraty to jedyny sposób inaczej musisz miec oryginały i zalogowac sie na ubi.com.
Do piratów możesz spoko używac The All Seeing Eye.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:45.