FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=14180)
Niestety, JO sie kończy:(
To co dziś widziałem na serwerze WAR-UKO, to przechodzi ludzkie pojęcie Chity z BHD to pikuś! Niestety, ale tak to jest, gdy producent gry(Jebana, *******ona, skurwiala) NOVALOGIC, kładzie lache na swoich klientów. Ostatni update był jak pamietam w listopadzie. Do dziś byl wmiare spokój, ale niestety ***** nie śpią i już jakaś szmata napisala program chiterski
Szkoda, bo gra naprawdę dobra, lecz z powodu wymogów i realizmu była omijana szerokim łukiem. Teraz doszły szmaty chiterskie(niech im wszystkim syf nogi powygina) i już po grze, bo jak sie domyślacie, zanim PB sie obudzi, już nikt nie będzie grał w tę gre. Całe szczęście w najbliższym czasie wychodzi Xtreme i BF2. Zobaczymy czy ***** z Novej zadbają o Xtreme(ja w to wątpie), bo jeśli chodzi o BF2, to na temat producenta, niewiele mogę powiedzieć.
Pozdrawiam wszystkich uczciwie grających, a reszcie HWD!
Napisane oryginalnie przez Yogas
Re: Niestety, JO sie kończy:(
quote:
To co dziś widziałem na serwerze WAR-UKO, to przechodzi ludzkie pojęcieChity z BHD to pikuś! Niestety, ale tak to jest, gdy producent gry(Jebana, *******ona, skurwiala) NOVALOGIC, kładzie lache na swoich klientów. Ostatni update był jak pamietam w listopadzie. Do dziś byl wmiare spokój, ale niestety ***** nie śpią i już jakaś szmata napisala program chiterski
Szkoda, bo gra naprawdę dobra, lecz z powodu wymogów i realizmu była omijana szerokim łukiem. Teraz doszły szmaty chiterskie(niech im wszystkim syf nogi powygina) i już po grze, bo jak sie domyślacie, zanim PB sie obudzi, już nikt nie będzie grał w tę gre. Całe szczęście w najbliższym czasie wychodzi Xtreme i BF2. Zobaczymy czy ***** z Novej zadbają o Xtreme(ja w to wątpie), bo jeśli chodzi o BF2, to na temat producenta, niewiele mogę powiedzieć.
(...)Pozdrawiam wszystkich uczciwie grających, a reszcie HWD!
TEeż dzięki za pozdrowienia
I właśnie czego mi najbardziej brakuje w Jo to" własnego podworka" gdzie chitera namierzyć łatwiej . Zresztą nie będę się rozpisywać pogadamy na zlocie w Sieradzu
quote:
[i] bo jeśli chodzi o BF2, to na temat producenta, niewiele mogę powiedzieć.
Pozdrawiam wszystkich uczciwie grających, a reszcie HWD! [/B]
To czy sie JO konczy nie zalezy od cziterow moim zdaniem,wystarczy troche checi ze strony producenta i sytuacja bylaby calkiem inna,ale obserwujac co sie dzieje w Novalogic od czasu BHD mozna tylko stwierdzic ze leca w h*** z nami wszystkimi.Dlatego bardzo mocno zaluje,ze dalem sie namowic,aby PFT gralo w JO,z perspektywy czasu byl to duzy blad.JO bylo caly czas gra "prowincjonalna",scena w Polsce nieistniejaca,a na zachodzie mizerna.Cziterzy sa wszedzie w karzdej grze sieciowej,tylko w jedych sie z nimi walczy,a w innych nie.Co do PB program chyba najlepszy na dzis pod warunkiem,ze sie go uzywa i aktualizuje,co robia producenci gier np AAO,BV,B1942,RS.
quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
Gościu może mieć argusa, serwer argus only może być a i tak gościu hackując Dx-a ma przeciwnika na widelcu. I ten rodzaj czita z tego co poczytałem tu i ówdzie jest praktycznie niewykrywalny dla argusa ...
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
O ile wiem to dx9 nie "fruwa" na win98 więc kolejni gracze mają zgrzyt.
quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
lamy (lama, bez obrazy)
quote:
...(niech im wszystkim syf nogi powygina) ...
pomimo tego wszystkiego , moim zdaniem , JO to fajowa gra
, mam tam swoją ulubioną mapę i gra jest jak poezja
quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
mam tam swoją ulubioną mapę i gra jest jak poezja[/B]
hehe...chyba nic nie pobije 1,5h Tengi Delty - to jest poezja przez duże P![]()
dobra a wracając do tematu to ja w sumie gram na oficjalnych, dea rec. i tribuns i nic niepokojącego jescze mnie nie spotkało...i oby jak najdłużej.
Tylko jest mala roznica miedzy zabezpieczeniami PB a chociazby argusem,PB rejestruje wszystkie podejrzane akcje i mimo tego ,ze jakas szm*** cheatowala jak to Yogas zaobserwowal to najprawdopodobniej juz sobie nie pogra,wejdzcie na strone PB tam jest lista zbanowanych graczy......
Pozatym na serwie mozna ustawic opcje podgladania i rejestrowania zachowan poszczegolnych graczy,PB robi screenshoty co wyznaczony czas,wiec jak admin serwa dobrze go zabezpieczy to nie ma bata ,ze cheaterzy tam sie pojawia....
Re: cheaty
quote:
Napisane oryginalnie przez Cierń
Tylko jest mala roznica miedzy zabezpieczeniami PB a chociazby argusem,PB rejestruje wszystkie podejrzane akcje i mimo tego ,ze jakas szm*** cheatowala jak to Yogas zaobserwowal to najprawdopodobniej juz sobie nie pogra,wejdzcie na strone PB tam jest lista zbanowanych graczy......
Jak juz pisalem napewno stopniowy upadek JO nie zalezy od cziterow sprawa lezy w zaangazowaniu Novalogic.Dla mnie osobiscie wykladnia popularnosci gry jest CB i patrzac na JO widac ,ze to juz jest koniec skoro papa zrobily takie klany jak KIA,KRK,GK,m00 to cos jest nie tak,zazwyczaj odchodza klany z dolnej polki,pozatym zauwazalna jest coraz mniejsza liczba graczy na serwerach i to tez znak,ze chyba nie uda sie tej gry uratowac.Jest jeszcze watek taki,ze nudno jest grac caly rok w jedna gre i ciagnie do nowosci,co wiem z autopsji na PFT.
A co do graczy zbanowanych jest tam jeden faktycznie,co pokazuje,ze czity sa,a jak serwer sam nie moze zblokowac oszusta,bo admin go nie ustawil,a jest pokazane,ze PB dziala,to juz jest taki LOL,ze szkoda gadac.
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
papa zrobily takie klany jak KIA,KRK,GK,m00...
Co ciekawe Rufi zrobił to samo i ma ich tylko jedenaście, a wchodzimy na te same serwery i nie wyłączając tych o których pisal Amok Ciekawe dlaczego wpuszcza na serwer Rufiego bez aktualizacji, jeśli to tak dobrze strzeżone serwery
Może chodzi tu o coś innego, to chętnie poczytam
. Mało tego. Czy ktoś widział z Was aktualizacje PB w czasie wejścia do gry? Z tego co słytszałem, to w innych grach z PB, coś takiego ma miejsce i to dość czesto.
Narazie jednak wydaje mi się, że Nova wisi "siano"(albo coś w tym stylu) dla PB i nikt nic nie robi, żeby poprawić bezpieczeństwo graczy przed chiterskimi KUR.........
A co do CB Amok, to życze Wam pierwszego miejsca i braku konfliktu z niezbyt rozwiniętym adminem.
Pozdrawiam
Jak juz pisalem napewno stopniowy upadek JO nie zalezy od cziterow sprawa lezy w zaangazowaniu Novalogic.Dla mnie osobiscie wykladnia popularnosci gry jest CB i patrzac na JO widac ,ze to juz jest koniec skoro papa zrobily takie klany jak KIA,KRK,GK,m00 to cos jest nie tak,zazwyczaj odchodza klany z dolnej polki,pozatym zauwazalna jest coraz mniejsza liczba graczy na serwerach i to tez znak,ze chyba nie uda sie tej gry uratowac.Jest jeszcze watek taki,ze nudno jest grac caly rok w jedna gre i ciagnie do nowosci,co wiem z autopsji na PFT.
A co do graczy zbanowanych jest tam jeden faktycznie,co pokazuje,ze czity sa,a jak serwer sam nie moze zblokowac oszusta,bo admin go nie ustawil,a jest pokazane,ze PB dziala,to juz jest taki LOL,ze szkoda gadac.
quote:
Powracając do tematuDzis sprawdzałem w JO, a konkretnie w katalogu htm PB, ile jest plików. Mam ich w sumie 22 zaczynając na "la001317 HTML", a kończąc na "ws001134 HTML".
Co ciekawe Rufi zrobił to samo i ma ich tylko jedenaście, a wchodzimy na te same serwery i nie wyłączając tych o których pisal AmokCiekawe dlaczego wpuszcza na serwer Rufiego bez aktualizacji, jeśli to tak dobrze strzeżone serwery
Może chodzi tu o coś innego, to chętnie poczytam
. Mało tego. Czy ktoś widział z Was aktualizacje PB w czasie wejścia do gry? Z tego co słytszałem, to w innych grach z PB, coś takiego ma miejsce i to dość czesto.
Narazie jednak wydaje mi się, że Nova wisi "siano"(albo coś w tym stylu) dla PB i nikt nic nie robi, żeby poprawić bezpieczeństwo graczy przed chiterskimi KUR.........
A co do CB Amok, to życze Wam pierwszego miejsca i braku konfliktu z niezbyt rozwiniętym adminem.
Pozdrawiam
quote:
Napisane oryginalnie przez Cierń
A ja dodam ,ze KIA przechodzi na kupe-DF:Xtreme co wg mnei jest ich bledem,ale z czasem to sie okaze...
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Jesli to prawda to te zwyciestwa w JO zlasowaly im mozgi,ale to ich problem.Cofac sie w rozwoju buahahahhaaaa ale pomysl.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:01.