FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1431)

Posted by [SUN]SnipeR on 05-10-2001 20:40:

Sun vs mobb

ee wqrwilem sie graja ***owo i zero taktu maja

prgk wtopilo z nami 81-1 a mimo to mecz rozegral sie w mile atmoswerze bez sciemek i *******enia gupot

prgk ma podejscie jakie wszyscy powinni miec do grania w tra gre bylo by lepij tak se zalozylem topic bo sie wqrwilem i zeby wam powiedziec zebyscie nie grali z mobem bo to syfiarze

Posted by RYNIO on 05-10-2001 21:01:

Re: Sun vs mobb

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR

prgk wtopilo z nami 81-1 a mimo to mecz rozegral sie w mile atmoswerze bez sciemek i *******enia gupot

prgk ma podejscie jakie wszyscy powinni miec do grania w tra gre bylo by lepij tak se zalozylem topic bo sie wqrwilem i zeby wam powiedziec zebyscie nie grali z mobem bo to syfiarze

prosimy o szczeguly

Posted by MaslaV on 05-10-2001 21:11:

nieukrywam �e deczko niejasno opisa�e� sytuacje jaka mia�a miejsce
-kto wygra�?
-jaki by� przebieg?

Posted by [SPECNAZ]N3o on 05-10-2001 21:17:

czekaj czekaj.. czegos tu nie kapisze
Napisales w temacie ze gracie z mobb
a mowisz o prgk
Cos mi tu nie pasi.. Miszczu oswiec mnie

Posted by [sun.2]Ghost on 05-10-2001 22:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
nieukrywam �e deczko niejasno opisa�e� sytuacje jaka mia�a miejsce
-kto wygra�?
-jaki by� przebieg?

sun chyba wygral te 81:1
ale reszty to juz nie wiem co tam mozna sie domyslac

Posted by Ulraunt. on 05-10-2001 22:47:

Re: Sun vs mobb

quote:

to by� mecz w ramach clan base?

Posted by Wania on 05-10-2001 23:39:

Thumbs down Re: Sun vs mobb

quote:

Coz mozna spotkac KLANY i parapety ... z tego co widze w tym przypadku SUN zagralo z tym drugim ..

Posted by [FPP]RAPTOR on 06-10-2001 10:11:

sytuacja wygladala tak ze mobb zaczelo wyzywac nas od cheaterow. Druga runde w ogole nie chcieli grac bo powiedzieli ze i tak wygramy ta mapke i zebysmy zmienili na inna. Jak gralismy 6/5 to takze cos im nie pasowalo. W sumie udalo im sie zdobyc tylko 2 punkty.

Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!

Posted by scorpion.kt on 06-10-2001 10:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
sytuacja wygladala tak ze mobb zaczelo wyzywac nas od cheaterow. Druga runde w ogole nie chcieli grac bo powiedzieli ze i tak wygramy ta mapke i zebysmy zmienili na inna. Jak gralismy 6/5 to takze cos im nie pasowalo. W sumie udalo im sie zdobyc tylko 2 punkty.

Do tej pory myslalem ze MOBB to spoko klan ,mylilem sie Szkoda ze tak wyszlo ale ciesze sie ze SUN wyciagnal wnioski i walnal to na FPP BOARD aby ludzie wyczytali co MOBB odwala.
|SUN| gg

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by Wania on 06-10-2001 10:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor

Jezeli ktos ma jakies w�ty, zdementuje pogloski tego ze cheatowaliscie, mialem okazje grac z SUNami klanowke, gra byla toczona w milej atmosferze !! FaKt FaKtEm dostalismy w dupala , ale gra byla SUPER

Posted by Ex00 on 06-10-2001 21:57:

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania

Jezeli ktos ma jakies w�ty, zdementuje pogloski tego ze cheatowaliscie, mialem okazje grac z SUNami klanowke, gra byla toczona w milej atmosferze !! FaKt FaKtEm dostalismy w dupala , ale gra byla SUPER

To bylo jak jeszcze Wania byles w Mordorze? bo wtedy chyba gralem to klanowke

Posted by r1q on 06-10-2001 22:03:

o czym gadacie ?

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 06-10-2001 22:54:

Ja mam jeszcze jedna przestroge dla grajacych w ClanBase..jak bedziecie grali z Klanem PSI to nauczcie sie baaaardzo dobrze regulaminu, bo kazdy kalnowcz PSI bedzie was o kazde ustawienie serwera meczyl (czas bomby, czas na kupowanie itp....)
Wiem ze to sa wazne rzeczy, ale po to gra sie jako CT i jako T na jednej mapie zeby bylo po rowno, na tych samych ustawieniach.

Jakos PSI nie moglo tego pojac, i szczegolowo sprawdzali ustawienia serwera i co chwile im cos nie pasowalo.!!!

BTW dostawali po tylkach od nas az milo ....wiec byly lagi, serwer zle ustawiony itp. historie.

Tuz przed meczem z PSI gralismy klanowke CB ze SPEC na tym samym serwerze (BRO) i wszystko bylo OK !!!

Szkoda ze takie klany jak PSI sa na scenie CS,

a co do tego meczu to wynikla jescze jedna dziwna sytuacja o czym napisalem w temacie SUN vs MOBB !!!

Posted by Wania on 06-10-2001 23:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Ex00

to bylo dawno i nieprawda Mam namysli ostatni mecz |GRU| vs |SUN| co rownierz dostalismy w dupala

Posted by Wania on 06-10-2001 23:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
Ja mam jeszcze jedna przestroge dla grajacych w ClanBase..jak bedziecie grali z Klanem PSI to nauczcie sie baaaardzo dobrze regulaminu, bo kazdy kalnowcz PSI bedzie was o kazde ustawienie serwera meczyl (czas bomby, czas na kupowanie itp....)
Wiem ze to sa wazne rzeczy, ale po to gra sie jako CT i jako T na jednej mapie zeby bylo po rowno, na tych samych ustawieniach.

Jakos PSI nie moglo tego pojac, i szczegolowo sprawdzali ustawienia serwera i co chwile im cos nie pasowalo.!!!

BTW dostawali po tylkach od nas az milo ....wiec byly lagi, serwer zle ustawiony itp. historie.

Tuz przed meczem z PSI gralismy klanowke CB ze SPEC na tym samym serwerze (BRO) i wszystko bylo OK !!!

a co do tego meczu to wynikla jescze jedna dziwna sytuacja o czym napisalem w temacie SUN vs MOBB !!!

BEZ URAZY, ale lamerskie klany, maja lamerskie wymowki !

Posted by scorpion.kt on 07-10-2001 08:51:

quote:

PSI do tej pory malo sie pokazuje .Ale nie uwiezycie ,liscior z PSI chce zrobic reprezentacje POLSKA tak mowil okolo 4miechy wczesniej.A tera juz nic nie ma ,niech ktos ruszy glowka zlozy reprezentacje zapisze ich w CB i graja !!

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Posted by Mantis on 07-10-2001 11:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Ex00

Nie Exoo to bylo calkiem niedawno

Posted by ON. on 07-10-2001 13:57:

quote:

A na koniec pewno powiedzieli ze manipulowaliscie serwem w trakcie gry)
Dlatego wole grac na neutralach i jest wtedy spoko.
Pingi mniej wiecej rowne i do ustawien ciezki dostep, jak nie niemozliwy(kwestia admina).

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 07-10-2001 21:28:

no tak ale bez admina to lipa, chyba trzeba bedzie sedziego zatrudnic

jak sie przenieslismy na ich serwer to padl po 10 minutach i PSI chce caly mecz powtorzyc, mowiac ze to co gralismy na BRO sie nie liczy, ZENUJACE ...ale trodno, bedziemy grali jeszcze raz, bo to CB

Posted by [SUN]SnipeR on 08-10-2001 07:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
czekaj czekaj.. czegos tu nie kapisze
Napisales w temacie ze gracie z mobb
a mowisz o prgk
Cos mi tu nie pasi.. Miszczu oswiec mnie

chcialem dac przyklad klano ktory mimo ze dostal 81:1 to cala gre wykazywal jednakowa determinacje w zdobyciu honorowego punktu i zamiast wyzywac sie na wzajem to sobie pogadalismy
i caly mecz przebiegl w milej atmoswerze

Posted by Crack on 09-10-2001 19:06:

Post SUN vs. mobb

Ale lipa, nie ???
POS�UCJAJCIE WSZYSCY:
TO ZE SUN JEST KLANEM CZITEROW POWIEDZIAL REKRUT< KT�REGO POWINNI�MY WYWALIC NA ZBITY PYSK ZA TO. A JA �MIA�EM SIE �E U�YWACIE AUTO AIMA, ALE WIDOCZNIE NIE ZKUMALISCIE OPCJI (( I TAK WYSZ�O. SORRY ZA REKRUTA I JESZCZE JEDNO :
GRALI�MY TAKIM SOBIE SK�ADEM< BO SIE KTO�TAM NIE STAWIL, ALE MNIEJSZA Z TYM.
SUN, NIE M�WCIWE �E JESTE�MY SYFIARZAMI.
TAK WYSZ�O< BO SIE KTOAM WKURWIL I TYLE< A PO MECZU �ESMY SIE ZE �MIECHU PRZEWRACALI. M�WI�EM IM �EBY TAK NIE PISALI< BO PӯNIEJ B�D� JAZDY. WIEM, �E NIE CZITUJECIE
W IMIENIU MOBB SORX ZA TE OBELGI ZE STRONY NASZEGO REKRUTA!!!!
Postaram si aby co z nim zrobili (slap, kill, lub cos w tym stylu... he he )) �artuje!
JESZCE RAZ SORX SUN!!!!
Pozdrawiam!
Crack

Posted by CZ@rek on 09-10-2001 20:21:

Angry Re: Sun vs mobb

quote:

Sniper nie wiem o co ci chodzi bo nie gralem w tamtym meczu
My nie moglismy wystawic podstawowego skladu z roznych powodow. A jezeli chodzi o syf to brak mi na ciebie slow dzieciaku
A co to tego jak gramy to nie kazdy klan jest tak dobry jak twoj .
Wogule gdy zaczynalem z cs to gral taki koles [SUN]KALII99 wzorowalem sie na nim byl(jest)bardzo dobry o waszym klanie tez mialem dobre mniemanie az do teraz. ZA kogo ty sie uwazasz???? (napewno jestes malym debilkiem ktory nie umie nic poza graniem na komputerze)
Jestes lamerem i idz poplacz mamusi ze chlopakom w chwili nerwow wymcknelo sie pare slow(nie namiejscu przyznaje)

A wogule wy nie robcie z siebie idealnego klanu juz nie pamietacie incydentu JAX i MArtwej????(bylo o tym pisane na boardzie cs.pl nie wiem czy tu)

Posted by Mantis on 09-10-2001 21:00:

Tak sie sklada ze nie jestesmy dzieciakami bo srednia wieku oscyluje w okolicach 18 lat (ja ja zawyzam ) wiec nam takich tekstow nie wal. Ja tez nie gralem na tamtej klanowce ale jak kolesie cos takiego pisza to nie swiadczy o ich jakiejkolwiek powadze i to oni wlasnie zachowali sie jak dzieciaki !!

Posted by CZ@rek on 09-10-2001 22:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Tak sie sklada ze nie jestesmy dzieciakami bo srednia wieku oscyluje w okolicach 18 lat (ja ja zawyzam ) wiec nam takich tekstow nie wal. Ja tez nie gralem na tamtej klanowce ale jak kolesie cos takiego pisza to nie swiadczy o ich jakiejkolwiek powadze i to oni wlasnie zachowali sie jak dzieciaki !!

NIe mowie na was tylko na snajpera. Napisalem ze moi nie zachowali sie prawidlowo Ale po co o tym pisac na boardzie???
I jescze do tego naklanianie zeby nikt z nami nie gral ??? lol Uwazasz MAntis ze to jest w porzadku???? bo ja nie

Posted by CZ@rek on 09-10-2001 22:21:

quote:

NIe mowie na was tylko na snajpera. Napisalem ze moi nie zachowali sie prawidlowo Ale po co o tym pisac na boardzie???
I jescze do tego naklanianie zeby nikt z nami nie gral ??? lol Uwazasz MAntis ze to jest w porzadku???? bo ja nie
I nie pisz mi o sredniej waszego wieku bo to o niczym nie swiadczy(liczy sie jak sie zachowuje)
Ktos moze byc stary a glupi

Posted by RapTuS on 10-10-2001 00:34:

quote:
no tak ale bez admina to lipa, chyba trzeba bedzie sedziego zatrudnic

jak sie przenieslismy na ich serwer to padl po 10 minutach i PSI chce caly mecz powtorzyc, mowiac ze to co gralismy na BRO sie nie liczy, ZENUJACE ...ale trodno, bedziemy grali jeszcze raz, bo to CB

to ze pytali sie o wszystko i szukali jakis zlych ustalen serwera to po prostu swiadczy o tym ze niedzieli ze dostana w dup3... gralismy tam z wami przed ta klanowka i wszystko bylo ok... serwer dzialal bez zarzutow.. jedyne do czego mozna bylo sie przyczepic to bledy w naszej grze

ale i tak gg i do nastepnego razu... mam nadzieje ze jeszcze kiedys zagramy

Posted by MaslaV on 10-10-2001 13:27:

Re: SUN vs. mobb

quote:
Napisane oryginalnie przez Crack
(...0Postaram si aby co z nim zrobili (slap, kill, lub cos w tym stylu... he he )) �artuje!
JESZCE RAZ SORX SUN!!!!
Pozdrawiam!
Crack

Buhahha witamy cracka na naszym boardzie... Obalili�my z Ol� i Patrykiem brudasem 2 butelki czeskiego jabola o smaku cyrynowym za twoje zdrowie i twoich post�w (sorry za wyst�pienie nieadekfatne do tematu )

Posted by MaslaV on 10-10-2001 13:37:

quote:
Tak sie sklada ze nie jestesmy dzieciakami bo srednia wieku oscyluje w okolicach 18 lat (ja ja zawyzam )

I to bardzo sporo zawyrzasz... wchodze sobie do mojej ulubionej kafeii i patrze wszystkie miejsca obsadzone przez kolesi kt�rych �rednia wieku nie przekracza�a 11 lat. Wszyscy grali w necie (chociasz trudno to by�o nazwa� graniem ).

Posted by [SUN]SnipeR on 10-10-2001 16:59:

gadam o tym na boardzie bo to jest miejsce do dyskusji a ze temat napisalem tuz po meczu jeszcze zanim zadzwoniliscie do nas to bylem w qrwiony waszym zachowaniem ale na nastepny dzien juz mi przeszlo

moze ten pierwszy post nie jest do konca bezstronnym przedstawieniem sytuacji ale jak by mial byc skoro ja bylem w to zamieszany( w harakterrze ofiary ;p)

sora za te obelgi na was czekam na rewanz w pelnych skladach i bez glupawych wypowiedzi

a dzieckiem ne jestem juz od ponad pol roku i pomijajac fakt ze mam czeste zwiechy i malo zeczy kumam to jestem doroslym obywatelem RP (a)

Posted by Crack on 10-10-2001 17:41:

Talking SUN vs. mobb

A propo raptus, nie czepailaismy sie o ustawienia serva :-)
Pozdrawiam!
Crack
P.S.
Max thx za takie przywitanie i nie przypominaj mi o Oli, chociaz jak przy kompie siedze

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:18.