FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=91)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=14471)
Cala prawda o CQF.
Tego posta probowalem napisac kilka razy na stronie CQF, najpierw 2 razy usuneli moj komentarz w newsie, pozniej usuneli post na forum i je calkowicie zablokowali. Z ksiega gosci tez cos zrobili. A teraz do sedna... Moj post mial identyczny charakter jak ten.
Dzisiaj CQF stworzylo server o nazwie CQF vs ALL i tak tez gralismy.
""" SLS niewiem jak mogliscie dojsc do tej bandy patalachow, bez zadnego klimatu i tradycji. Wiekszosc CQF to zasrane scierwo ktorymi nawet dupe szkoda podcierac. Wiekszosc z nich to banda prymitowow nie umiejaca grac fair play.
Ci co grali dzisiaj (11.09)na CQF vs ALL 11-13 pewnie sie orietuja o co chodzi. Dobrzy gracze, ktorzy zajmowali czolowe lokaty i wyraznie przeszkadzali CQF w grze zostawali z miejsca wyrzucani, wystarczylo zabic kilku CQF pod rzad, np 3-6 i kick. Takiego lamerstwa nigdy nie widzialem.
Rowniez w tym poscie chce podziekowac zbieraninie ludzi z roznych klanow i grajacych solo z ktorymi mialem przyjemnosc kopac dupy tym lamerom. To bylo naprawde piekne srac CQF na lby w wyruwanancyh ilosciowo druzynach. Dzieki i Pozdro.
PS2. napisalem tego posta drugi raz poniewaz zostal usuniety, napiszcie mi chociaz jedna rzecz ktora jest nieprawda, nie usuwac tego posta, prawda boli co? """
Wciaz uwazam ze to co napisalem jest calkowita prawda, w CQF jest 2-4 ludzi na poziomie z ktorymi mozna przyzwoicie pograc przeciowko sobie.
Przepraszam za ostra tresc, ale post w cudzyslowie napisalem kilka minut po tej calej akcji.
CQF'y - Dzisiaj pokazaliscie klase! Tak sie dawno nie usmialem... Poprostu nie ma slow coscie zrobili...
Gram pierwsza mapke - jestem w strefie trzymamy juz 7 minut - wylecialem... Heh - myslalem, ze wszyscy polecieli ... Poolecialem ja i Sebol bo nam za ladnie szlo... Wylecialem jeszcze 5 razy pod nickiem KuLu - Chlopaki doszli do wniosku ze chyyba za dobrze mi idzie... Wqrzylem sie zmienialem nick na Leszczyk.
Nareszcie mnie nie wywalili... Na dd psp odbieralismy CQFom jak dziecia... - zamknelismy CQF w bazie mimo tego, ze wcale nie mielismy przewagi liczebnej - na dd obu bora 2 u nas wiecej bylo... No ale to chyba bylo wyruwnane - bo ciiezko jest grac meczyk bez porozumiewania sie... Najbardziej usmiealem sie na DD jak wywalali VG i Atille
A i tak ich jechalismy
Fajny mial tez text Mario.... "to ma byc wynik leszczyk"?? Mialem na plusie medykiem 33:20 bodajrze - on mial na plusie gannerem 50 do 40 albo jakos tak... Chlopak sie przejol wynikiem - a nie tym ze przegrali mapke...
Jak bym wiedzal ze gramy TDM to tez bym gral na fragi a nie medykowal bym (lol)
Oj chlopaki... Cieniutko cieniutko... Mario - inteligencie z magistrem hehehe
Podobaly mi sie texty tez chlopakow o MOICH RODZICACH... Typu - "Twoj stary robi Ci loda pod biurkiem" Heh... Chlopaki na poziomie... Na Batku slyszalem, tez robicie syf... Pogratulowac - oj pogratulowac... !
Ogolnie chcialem pogratulowac calemu teamowi RED ktory ladnie pojechal CQF. Bardzo piekne akcje medykow... GG RED - Bez wyjatkow... Wszyscy spisalismy sie... Jadac CQF jak dzieci
HAHAHA... Nie mozna komentowac na CQF chlopaki sie boja ze SLS odejdzie od takich wlasnie czubkow... I tak powinno sie stac... Ale mam smiechawe z CQF ksiazka gosci zablokowana komenty tez po tym jak vg napisal komentarz forum cale zablokowali... Buhahahaha!!!! Brawo chlopaki - tak sie stoczyc...
Post napisany przez Px2| Attila
CQF vs ALL jednym slowem to co stalo sie dzisiaj bylo zalosne. Niewidzialem takiej atmosfery nigdy w zabawie klan vs ALL, gracze z CQF co chwile pisaji texty typu, jak *****, ty szamciarzu do wszystkich ktorzy ich zabili. Malo tego gracze ktorzy najbardziej pracowali dla druzyn byli kopani. Sam zostalem kopniety 2 razy, i widzialem ze co chwile wylatuje dobry zawodnik. Mimo tych zagran unfair ze strony CQF zbieranina graczy, zgrala sie i zjechala w bazie wszystkie mapy CQF.
ATmosfera w druzynie ALL byla wysmietina, niestety druzyna CQF psuja ja w nadmiarze. Wiem ze to ich serrver, ale nie maja szacunku dla nikogo, zreszta to nie pierwszy raz...
hehe... watek potwierdza, ze DF:BHD to juz calkowity "szit" :-D
zarowno w wydaniu "polskim" jak i zagranicznym :-D
Jak dla Mnie to juz koniec BHD. Ide na Stadion X Lecia szukaďż˝ jakichďż˝ fajnych gier...
;p
Vg mowisz prawde bo sam pamietam co sie dzialo jak dawno temu na CQF vs. ALL kopano najlepszych graczy z przeciwnego teamu. Moim zdaniem w CQF pozostalo kilku ludzi na poziomie a reszta to m�otki na poziomie Stefana �upanego ( nie wliczam tu SLS oczywiscie bo dla mnie SLS to SLS nie CQF). Polskiej sceny BHD juz nie ma bo 3 porzadne klany to juz nie scena a co najwyzej niedobitki. Pozdro
Hmm co by tu napisa� troche mi g�upio. O co ca�a afera? Posty by�y usuwane przez admina strony nie z powodu tego �e by�a w nich prawda czy nie ale z powodu wulgaryzm�w i niemi�ych rzeczy jakie si� w nich znalaz�y.
Rozumiem �e ch�opakom nie podoba�o si� �e byli kikani z servera ale z tego co mi wiadomo kiki by�y dawane bo kto� z CQF chcia� w danej chwili wej�� na server . Ja r�wnie� jak chcia�em wej�� to kto� polecia� nie wiem nawet kto. Nie wiem jaki by� algorytm wybierania os�b do kikni�cia :/. Rozumiem �e dla was nielada wyczynem jest skopanie ty�k�w graczom z CQF i musicie teraz wsz�dzie o tym pisa�. Od kiedy wynik na serverze klan vs all ma jakie� znaczenie ? Ma si� liczy� dobra zabawa i przez t� jedn� mape kt�r� gra�em si� dobrze bawi�em mimo �e byli�my zamkni�ci w bazie i lecia� na mnie grad grande. Jak komu� si� nie podoba �e mo�e by� kickni�ty z servera za kt�ry p�ac� gracze z CQF to nie musi na niego wchodzi�. Co do wypowiedzi na temat obra�ania innych graczy przez niekt�rych graczy z CQF w trakcie gry na to niestety brak mi s��w walcze z tym na wszystkie mo�liwe sposoby ale niestety niekt�rzy maj� tak� nature �e czasem pisz� glupoty i za co chcia�bym wszystkich obra�onych przeprosi�. Co do polskiej sceny napewno jest ona do�� ma�a teraz zn�canie si� s�owne nad innymi w tym przypadku nad CQFnapewno jej nie pomo�e wi�c apeluje do wszystkich aby sobie wzi�li na wstrzymanie bo mo�emy jeszcze wiele mi�ych chwil sp�dzi� razem biegaj�c na r�nych sreverach trzeba tylko chcie�.
kiki by�y dawane bo kto� z CQF chcia� w danej chwili wej�� na server .
quote:
Napisane oryginalnie przez Zeo
Ma siďż˝ liczyďż˝ dobra zabawa
quote:
Napisane oryginalnie przez Zeo
na temat obra�ania innych graczy przez niekt�rych graczy z CQF w trakcie gry na to niestety brak mi s��w
Zeo - Wspolczuje Ci... Po tym co widzialem na tym meczyku... Wspolczuje Ci grania z takimi ludzmi...
Co do usuwania ze stronki komentow... To nawet ten lint co po jakims czasie u was sie znalazl byl usuniety 3 razy... A raczej nie bylo w nim wulgaryzmu...
Wez ich tam poustawiaj wszystkich - Lej po mordzie tak bedzie najlepiej...
I kto� tu chce robi� Team Poland, jedni czuj� zagro�enie bo SLS sie po�aczy�o z CQF i zaczyna sie jazda i rzucanie b�otem. Do pana Devila : Jeste� niez�� hien� cmentarn�, ledwo po ukazaniu sie newsa na stronie SLS chamsko wpier doli�es si� na TS-a SLS z prostackimi zagraniami " o ***** jak to mozliwe ze SLS sie rozpad�o, ***** nie wierze...ale wiecie co mozecie grac u nas". To swiadczy o Twoim i innych podejsciu do gry, z�apac okazj� i wy�apac co sie da, w inny spos�b nie jeste� w stanie dor�wnac temu co osi�gne�o SLS tylko poprzez parszywe zagrywki? Jestem pewnien �e nie. Do Pana Vg ( pisze Pana du�� litera bo szanuje) z tego co mi wiadomo gracze byli usuwani w celu zrobienia miejsca graczom *CQF*, z tego co wiem to lecia�es Ty lub Tw�j brat chocby dlatego �e *CQF* nie chcia�o miec Ciebie na swoim serwerze i mia�o do tego prawo. Wg. mnie ca�a afera posz�a tylko o to ze niekt�re klany poczu�y si� zagrozone w wyniku nastapienia fuzji SLS i CQF. Proponuje by Team Poland powstal na bazie dw�ch klan�w Px i TTR, bedzie git.
BLE... BLE...
quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
gratuluje siga 154KB![]()
A sk�d to ca�e " BLE..BLE.."? Ja tego nie napisa�em :>
Do pana Tomcat27 ( pisze Pana duza litera bo szanuje)
Z CQF clan server wywalali tylko i wylacznie ludzi z pierwszego miejsca... Albo tych co najwiecej psocili... Nie sadze, zeby CQF mialo tez cos do mnie (leszczyk,KuLu[GAL]) albo do Sebola...
Jezeli chodzi o kmiota Vg to jestem stanowczo tak za t�pieniem jego i jego brata B�dzie sie trzeba kiedy� przejecha� do D�onkowa i oklepa� im szczeniackie ryjki
Mam do nich tylko jakieďż˝ 20 km
quote:
Napisane oryginalnie przez KuLu[GAL]
Do pana Tomcat27 ( pisze Pana duza litera bo szanuje)
quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Zdecyduj sie w koncu, du�� czy ma�� litera
quote:
sorki, ze wtracam... w jezyku polskim nie ma duzych liter - sa tylko wielkie![]()
quote:
gratuluje siga 154KB![]()
To du�o czy ma�o?![]()
quote:
powiedzmy, ze o netykiecie slyszales... ale co to jest i o co w niej chodzi to juz (...)![]()
quote:
nie udawaj, ze nie wiesz o co chodzi... a jesli nie wiesz to 'pogugluj' sobie...
No i nie wiem co masz na mysli, piszesz co� o sigu kt�ry ma 154 KB, wi�� si� pytam czy to du�o czy ma�o jak na siga, czy to takie skomplikowane pytanie? A Ty wyskakujesz z jakimi� teoriami o netykiecie i google![]()
Dzi�kuj�, dzi�kuj� czuje si� zaszczycony
quote:
... Do Devila : Jeste� niez�� hien� cmentarn�, ledwo po ukazaniu sie newsa na stronie SLS chamsko wpier doli�es si� na TS-a SLS z prostackimi zagraniami " o ***** jak to mozliwe ze SLS sie rozpad�o, ***** nie wierze...ale wiecie co mozecie grac u nas".
quote:
Proponuje by Team Poland powstal na bazie dw�ch klan�w Px i TTR, bedzie git.
quote:
w wyniku nastapienia fuzji SLS i CQF
ps. szacunek dla sls za d�ug� i naprawd� niez�� gr�
ps.2 a propos kickowania z serwera - je�li kto� chcia� wejsc z cqf na serwer to ka�dy klan zrobi�by to samo - wpuszcza swojaka i wyrzuca obcego... a cz��i koleg�w z cqf przyda�aby si� lekcja dobrego wychowania, tylko pada pytanie czy s� w stanie jeszcze czego� si� nauczy�, czy nie jest za p�no
;p
Co do team poland to powinni grac tam najlepsi a nie ci co maja ochote....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:19.