FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=33)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=14527)
fan klub w wolowie
Witam
jestem z wolowa, interesuje sie grami szczegolnie FPS, i fajnie by bylo z kims powymieniac wrazenia
jezeli jest ktos, kto kolwiek z wolowa i ma podobne zainteresowania i chcialby pogadac o grach, a moze nawet zrobic jakiegos moda np do D3 to czekam na odzew
jacoolo
A mozesz chcesz deszke dla 100kg chlopca? A moze logo quake na plecak typu kostka? A moze wiesz dlaczego faceci maja sutki?
quote:a ja jestem z Wawrzyszewa. szukam przyjaci�.
Napisane oryginalnie przez Anouaar
A mozesz chcesz deszke dla 100kg chlopca? A moze logo quake na plecak typu kostka? A moze wiesz dlaczego faceci maja sutki?
you accept (reject, respect);
ja jestem z internetu. szukam �ycia
quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Ka�dy �adnie cztery elementy jednych tchem wymienia i ja te� je wymieni�, co tak b�d� g�upio sta� to: pieni�dze, forsa i oczywi�cie szmal.
quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
To �e kto� jest z ma�ej miejscowo�ci to nie znaczy �e mo�na sie z niego wy�miewa�.
gdybym wiedzial ze takie interesowanie wystapi to bym jeszcze linkaz reklama wrzucil
w sumie to dosyc ciekawe zjawisko -nteresowac sie temat ktory w sumie odpowiadajacych nie interesuje
hm, to bardzo ciekawy, pod wzgledem psychologicznym temat
widac jakies slowo w temacie, lub wrecz kolejnosc umieszczonych slow maja jakas czardoziejska moc skoro zwrocily uwage osob z poza wolowa jak sadze
no pieknie
Ojej, popatrzcie jak pieknie nas psychooologicnie zaanalizowal. Zostalismy krolikami doswiadczalnymi w jego chorym eksperymencie! On pewnie jest zydem, masonem i na dodatek brudnym cyklista!!!111!1!1!1111 JESTESMY ZGUBIENI!
trzeba by�o sobie darowa� postowanie w 2 miejscach...
jak mnie poprosice to wam zalatwie wejsciowke na taka masonska impreze
ach zenada ta cala rozmowa
zenada doprawdy
pozdrawiam
Czego Ty od nas wymagasz ?
Nam juz siwieja wlosy, rosnie garb, Saari jest juz bezplodna ze starosci ( ) , wiekszosc z nas ma prostate i sztuczna szczeka.
Starosc nie radosc
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
nie ma sprawy wezme wszystkich, tylko jeden warunek - jajca przed wyjsciem umyc bo tam niezle laski przychodza i zeby potem wstydu nie bylo
druga sprawa to musicie sobie jakis gazdzet sprawic, wypasiona komora albo autografa od Kaczora Dolnalda, to robi wrazenie na wsi (ja i reszta masonow spotykamy sie na wsi bo w miescie to sami hiphopowcy chodza i na krzywego cha sie zawsze wkrecic
no a co do waszego wieku - hm, starzy jestescie, to jakies tak 17 lat co?
no ja mam 13 i juz czuje ze wychodze z branzy, na szczescie mama kupuje mi Komputer Swiat i wiem ze caly czas jestem na topie
pozdrawiam
i namawiam
quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Czego Ty od nas wymagasz ?
Nam juz siwieja wlosy, rosnie garb, Saari jest juz bezplodna ze starosci () , wiekszosc z nas ma prostate i sztuczna szczeka.
Starosc nie radosc![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez jacoolo
nie ma sprawy wezme wszystkich, tylko jeden warunek - jajca przed wyjsciem umyc bo tam niezle laski przychodza i zeby potem wstydu nie bylo
druga sprawa to musicie sobie jakis gazdzet sprawic, wypasiona komora albo autografa od Kaczora Dolnalda, to robi wrazenie na wsi (ja i reszta masonow spotykamy sie na wsi bo w miescie to sami hiphopowcy chodza i na krzywego cha sie zawsze wkrecic
no a co do waszego wieku - hm, starzy jestescie, to jakies tak 17 lat co?
no ja mam 13 i juz czuje ze wychodze z branzy, na szczescie mama kupuje mi Komputer Swiat i wiem ze caly czas jestem na topie
pozdrawiam
i namawiam
brawo! w koncu swieze miesko z zewnatrz
miejmy nadzieje ze jacoloo sie nie obrazi ze topic tu wyladowal, w sumie to powinien byc z tego dumny
on tylko przyjaci� z wo�owa szuka - nie niszcie jego psychiki
Witam
lubie wo�owine, interesuje sie grami szczegolnie FPS, i fajnie by bylo z kims powymieniac wiertarki
jezeli jest ktos, ktokolwiek z wolki koziej i ma podobne zainteresowania i chcialby pogadac i tak dalej, a moze nawet zrobic jakiegos moda np do mortal kombat 18 to czekam na krowe
quote:
Witam
nie jestem fajny, a tym bardziej zajebisty, interesuje sie krowami szczegolnie FPS, i fajnie by bylo z kims powymieniac wrazenia
jezeli jest ktos, kto kolwiek z klewek i ma podobne zainteresowania i chcialby pogadac o kosmitach, a moze nawet zrobic jakiegos moda np do Klewki's Wars 10 to czekam na odzew
Oddaje czesc Krowie i calemu Koszowi
jacoolo
Re: Re: fan klub w wolowie
wszystko jest fajnie tylko nie podpinajcie mnie pod teksty ktore nie napisalem
ma sie przeciez juz renome na tym forum(moge kazdego nauczyc jak rozruszac nawet najbardziej dretewe z dretwych), i to zrobiona w kilka dni
tak wiec, zadnych tekstow pod moj nick, to obniza mi reputacje, to sie moze skonczyc totalna klapa
laski przestana leciec na moj bryloczek z korkiem od zlewu
swoja droga to wielu sie zainteresowalo tematem, przypominam FANKLUB.
I chociaz odpowiedzi sa z poza tematu to wiem ze tak naprawde chcielibyscie cos takiego zmontowac
to kiedy zaczynamy?
pozdrawiam
ten temat le�y w koszu - czego si� spodziewa�e�?
hm, to bardzo ciekawy, pod wzgledem psychologicznym temat
eh, niepotrzebnie temat rozpoczynalem
mea culpa
czas wyczyscic bryloczek co by sie jutro na miescie ladnie swiecil
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.