FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1605)
CZity nie do wykrycia :(((
pisze w imieniu moim i walusia i wszystkich uczciwych graczy. To wogule jest dla mnie nie do pomyslenia zobaczylem czit nie do wykycia kto wie jak duzo osob moze go uzywac to skandal. Wogule pb go nie wykrywa przez to moja gra w cs traci sens (
postaram sie zamiescuc tu pare screnow a demo wysle na strone cs.pl
Zobaczcie i ocencie sami (((
Aha jescze chcialbym dodac ze wszystkie screeny i demo jest na stronie zed zed-clan.quest.bydgoszcz.pl
w zakladce wane zpakoane rarem
i jeszcze to. niestety nie umiem wszystkich tych zalacznikow w jedym poscie zamiescic. Bohaterem jest cheater(dla mniej pojetnych)
a tu np. punk buster authenticated ((((
ja nie wiem co wy o tym sadzicie bo mi brak slow. jezeli nie wierzycie w to piszcie do mnie lub walusie a przeslemy wam demko [email protected] [email protected]
u mnie podreslik wiecie ( _ )
Ja bym chcial zeby sie wypowiedzilay osoby kompetetne np. Jolekk lub Rammstein
o kurcze demko chyba nie weszlo nie chce sie wrzucic na boarda tu ale to nic zostanie pokazane
screnow mam wiecej dostalem je od walusia.
widzial juz ktos cos takiego wczesniej wypowiedzcie sie!!!!!!!
TAK TAK
Tylko twoj "HUD", wyglada troche przestarzale....ale looknij do za��cznika)) to chyba tez jakis cheat???
Napisane oryginalnie przez pesel
Tylko twoj "HUD", wyglada troche przestarzale....ale looknij do za��cznika)) to chyba tez jakis cheat???
COOOOOOO ??????????????????
Co !?!?! aaaa... PunkBuster nie dziala to i graczy pozadnych mozna wyruchac oj nie dobrze nie dobrze
Slyszeliscie chyba ze PUNKBUSTER zawiesza swoje dzialania
wiem o pb. NIe dobrze. A to oznacza ze kto bedzie chcial grac uczciwie to bedzie gral a inny bedzie robil co chcial i i tak nikt mu tego nie udowodni (((((((((((( lol
quote:
Napisane oryginalnie przez CZ@rek
Ja bym chcial zeby sie wypowiedzilay osoby kompetetne np. Jolekk lub Rammstein
Buhaha z pe�nym szacuneczkiem ale po first jednego pana z tych wymieninych na tym boardzie raczej nie zastaniesh. Po zwei powiniene� wrzucic wszystkie screeny do zipa i opisac sytuacj� w jednym zgrabnym po�cie, bo teraz topic wygl�da hmm. niechlujnie.
Hmm nie jestem jakim� specem wi�c zdam pytanie... jak uda�o ci si� zrobi� screeny z jego perspektywy..???
HEHHEH dobre pytanie
HEH wsumie nie ma rozwiazania czity byly i beda ale teraz bedzie jeszcze wiekszy burdel niz kiedys nie bedzie prefixow w PB i kazdy bedzie mogl sie pod ciebie podszyc a co do cziterow to nawet zahaslowane servy nic nie dadza najlepiej grac po lanie tyle ze tym razem klanowki mozna oszukiwac jak kto che i to mnie martwi bo wkoncu CS to klanowki to jest czar tej gry
ale nie panikujmy PB tez niewykrywal wszystkich cheatow i jakos da sie grac .... czas pokaze
quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
Hmm nie jestem jakim� specem wi�c zdam pytanie... jak uda�o ci si� zrobi� screeny z jego perspektywy..???
Nieodbiegam od tematu... czyli tw�j koompel chatowa� i zrobi� sobie screeny i wys�a� ci. Soryy ale tak wynika z twojej odpowiedzi
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Bo wlasnie to wynika z jego wypowiedzi i zeby cos zwalczyc trzeba to cos poznac wsumie dobrze ze to wszystko dal tu na forum a nie zgral sobie programik i czitowal z kumplem nie sadzisz ?
Cz@rek skad masz te screeny ?
Byly juz zrobione czy sobie na nich pograles i wtedy zrobiles ?
Nastepnym razem jak bedziecie widzie� CZITER`a to wpiszczie do consoli status ta beda wypisane liczby i xsywe wyszukajcie czitera i jego WONID ( sa to te liczby ) zapiszcie i powyslyjacie do adminow !!
W koncu jestesmy ANTI-CZITER`s
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
ups...
quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion
Cz@rek skad masz te screeny ?
Byly juz zrobione czy sobie na nich pograles i wtedy zrobiles ?
oy...nie dobrze jajka sie scinaja....bedzie zle....jak jush nawet cheaterzy cheateruw obwiniaja ;< ... hmm czy przypadkiem te skreeny nie byly obrysowane w nostradamusie???
hmm....zle oy zle.....co do pb to moze by jaki list motywacyjny wyslac??
kheh dokladnie - pb i tak tego czitu nie wykryje bo z tego co wiem wiekszosc aimow i wallhackow jest teraz albo automatycznie punkbuster proved albo po prostu ma punkbuster hacka wiec niestety... czitowanie bylo i bedzie a serwy na haslo nic nie dadza - haslo mozna ukrasc (lub odgadnac
) - moze jednak pb ruszy (oby)
Napisane oryginalnie przez FrugO
skriny zrobila osoba, ktora czitowala - nie ma innego wyjscia
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:19.