FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1696)
Ręce opadają...
Kilka dni temu postanowiełem sprawdzić swoje umiejętności i pograć trochę na statsy. Oczywiście za cel obrałem sobie osiągnięcie pierwszego miejsca. Potem miałem z tą zabawą skończyć, bo uważam że statsiarze to lamerzy i wogóle.
Zdobywając kolejne fragi, podkładają kolejne bomby itd., dotarłem wreszcie do czołówki. Wcale nie było tak trudno ja to się niektórym wydaje. AWM'a + Desert = dużo fragów i mało śmieci. Ale nie o tym miałem pisać...
Otóz dwóm lamerkom z klanu |CN| widocznie nie podobały się moje wyniki i postanowili je zmnienić...(czyżby zazdrość?) Wczoraj (w sumie to było dzisiaj
) około godziny 2.00 ktoś wszedł na serwer pod moim nickiem i panowie z |CN| (dokładniej Mordor i Pawlik) nabijali sobie fragi. Raz z granatu, później z noża. Zorientowanym w temacie nie muszę chyba wyjaściać, że są to bronie z których dostaje się największego skilla. Po prostu ręce opadają...
Komu brakuje umiejętności stara się nadrabiać w inny sposób...
Wszystko wydarzyło się na serwerze CyberSTREFY (którego tu tak wszyscy zachwalają...), a koleś pode mnie się podszywający przeszedł potem na Górala i zmienił ksywę na "=Loczek=". Nie wspomniałem chyba o tym, że zrobił jeszcze TK pod moim nickiem...
Wszystko piszę tu dlatego, bo może znajdzie się osoba z tego klanu i wyciągnie odpowiednie konsekwencje wobec dwóch jego członków. Mordor i Pawlik, wy naprawdę jesteście lamerami...
Re: Ręce opadają...
Nic tylko pogratulować pomysłu...
Sam byłem kiedyś świadkiem takiej sytuacji, gdy dwóch kolesi weszło na serwer (w nocy) i jeden ciągle zabijał drugiego z noża. Takim gościom powinno się dawać dożywotnie bany na wszystkich serwerach statsowych!!!
sam kiedys wlazlem o 600 rano na server i zabijalem caly swoj team ale to bylo bardzo dawno i bylem pijany i wydawalo mi sie to smieszne ale na czezwo tego nie robie
dwie sprawy
skoro uwazasz statsiarzy za lamerow to rozumiem ze nie uwazasz sie za statsiarza jesli tak to dlaczego sie przejmujesz ze ktos ci zepsul staty???
server cyberstrefa nie zawinil w twojej sprawie wiec nie rozumiem twoich slow na jego temat
hehe ja niewidzialem takich opcji tylko je robilem bo kolo 7 nad ranem na nocce w cafe nie mielismy co ze soba zrobic to postanowilismy sobie nabic statsy dla zartow weszlismy na serv pusty zavotowalismy we dwoje oilrig i ja zabiajlem kolesia ktory byl vipem nozem za kill vipa dostraje sie chyba z 50 pkt a za noz ze 4 chyba i bylismy na pierwszym miejscu z 3000 skilla na statach ale przez pare dni tylko bo potem jakis inny statser nas pobil to byly tylko rzarty ale pokazuja one bezsensownosc statsow i glupote klanow ktore przyjmuja w swoje szeregi patrzac na wyniki kolesia na statach
Mateusz ty oszuscie hehehehehehehehehehe
Zobacz sobie.
quote:
Napisane oryginalnie przez Cron
i skad ty to wziales? ehhh cziterzy...
O mój Boże!!! Nie!!! Wiem, że czitowałem ale to nie tak... ten IP to chyba UOP. A ja tam nie gram, bo ma kiepskie pingi. Kiedyś pamiętam testowałem właśnie na office wallhacka ściągniętego z jakiejś strony i to chyba to. Nie wiem jak mogłem być taki głupi i nie zmienić nicka... Boże... Ale wtedy nie zdobyłem żadnego fraga, bo coś mnie ciagle wywalało..
POWER RANGERS M@TEUSZ czy ty nie byles kiedys w cafe x-it ??
lol to juz wiem dlaczego polowa kompow pobanowana czicie jeden .....
Oj M@teusz... ale ty się wpakowałeś... i na dodatek nie wpuszczą cię już do twojej ulubionej gralni... )))
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:15.