FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=17)
Q3 umiera i tak musi byc
UPADEK DWOCH LIG HUM I VQ3 STWORZYL KLIMAT TAKI ZE WIEKSZOSC Z NAS MYSLI ZE Q3 UMIERA
TRUDNO SIE Z TYM NIE ZGODZIC BO CORAZ MNIEJ LUDZI W TO GRA
POWODOW NAPEWNO JEST PARE ALE NAJWAZNIEJSZE TO TO ZE WSZYTKO ZOSTALO "OGRANE" TO ZNACZY GRA TERAZ POLEGA PRZEDE WSZYSTKIM NA KAMPOWANIU ARMOROW I QUADA TDM PRZEZ CO GRA JEST NUDNA I MONOTONNA
BRAK W Q3 JUZ SWIERZOSCI KTORA POWODOWALA ZE RZESZE LUDZI W TO GRALY I NAWET JAKIS TAM MOD TEGO NIE ZMIENI CZAS NAJWYZSZY NA COS NOWEGO Q4 LUB DOOM3
W DZISIEJSZYCH CZASACH NIE MOZNA ROBIC GIER W TAKICH ODSTEPACH CZASOWYCH JAK KIEDYS NP CO 2-3 LATA TERAZ PO POLTORA ROKU POWINNA WYJSC KONTYNUACJA KTORA MUSI BYC LEPSZA OD POPRZEDNIKA
JA OSOBISCIE MAM DOSC PLASTYCZNYCH, ANONIMOWANYCH. NIEREALISTYCZNYCH GIER JAKIMI BYLY QUAKI BO UWAZAM ZE W FPP POWINNO SIE TERAZ ZROBIC COS SWIERZEGO BO TAK NAPRAWDE SERIA QUAKOW BYLA PODOBNA DO SIEBIE I NIC NOWEGO NIE WNOSILA
TU POTRZEBNY JEST SZOK NA MIARE UNREAL
NIE MOWIE ZE TO MA BYC COS TAKIEGO JAK H@D ALE NA PRZYKLAD WYGLAD BRONI MOGLBY BYC REALISTYCZNY JAK ZE ZDJECIA A NIE JAKIES TAM PL�JKI Z BAJEK TO NIE TA ERA !!!
WYGLAD PRZECIWNIKOW JUZ POWNIEN BYC FOTOREALISTYCZNY A NIE JAKIES TAM PSEUDO-FOTO-ANONIMOWANE PLASTUSIE
A CO DO PROMODE TO NIE BEDE GO KRYTYKOWAL BO SAM GRAM ALE NAJBARDZIEJ MI TO PRZYPOMINA DESCENTA MOGLOBY BYC LEPSZE ALE NIE JEST ROK TO ROBIA I DALEJ JEST CIENKIE
PRZECIEZ TE BANALNE ZMIANY KIERUNKU LOTU SA PRZESADZONE
W KONCU CZY JA MAM SKRZYDLA CZY MOZE LATAM JAKIMS POJAZDEM ALA DESCENT
A CO DO SZYBKOSCI ZMIANY BRONI TO MOZE ZROBIC TAK ZE MOZNA BEDZIE ROBIC KOMBO ZE WSZYSTKICH BRONI NARAZ TAKA BEDZIE SZYBKOSC ))TAKI WYSTRZAL ZE WSZYSKIEGO NARAZ BUAHHA I RAIL JAK MG
)
NIE MOWIE ZE PM SUX A VQ3 RULEZ BO DLA MNIE TO PODOBNE I TU I TU SA DUZE BLEDY
TEKST TROCHE DLUGI ALE NA ZMIERZCHU ERY Q3 MUSIALEM TO NAPISAC ....
No... mo�liwe ze cos w tym jest...
Rzeczywiscie zgadzam sie z toba jezeli mowisz o szoku ktory jest nam potrzebny. Bo rzeczywiscie musi tak byc. W dzisiejszych czasach moim zdaniem bardzo jest ceniona oryginalnosc. Powielanie czegos co juz bylo jest nuzace i zadko bywa sukcesem. Nie wiem czy to dobry przyklad, ale u mnie sie sprawdzil. Gra Serious Sam. Wciagnela mnie na maxa i mimo ze gram tylko w gry typu multiplayer to ta byla wyjatkowa. Potrzebowalem codziennej dawki rzezni jaka sie rozgrywala w Serious Sam. Wypas mimo ze juz w nia nie gram, ale na wiele godzin mnie wciagnela (musialem oczywiscie ja przejsc do konca i zabic nieskonczenie wiele potworkow, ktore swietnie byly zrobione a ich sily znakomicie wywazone).
S�dz� �e Counter-Strike przyczyni� si� i nadal przyczynia do powolnej �mierci Q3...
ps.W Q1 nadal graj�
Mobile: 607285758
wracajac do klubu, to tam zauwazylem ze same lamy tylko sa, tylko kilka staryxh twarzy reszta lamuski. I jeszcze jedno, zauwazylem ze maja tam HL i jak przyszlem to w HL walsnie grali
Ale ze stary wymiatacz w q2 przyszedl, to szybko serw i go na dm1
przyczyniam sie do wczesniejszych odpowiedzi i twierdze ze qw umiera juz 3 lata i nadal zyje :)
RACJA! A skoro qw umiera juz 3 lata, to nawet jak q3 zaczyna umierac to jeszcze 3-4 lata przed nim a wtedy to juz q4 i inne historie..
Swiete slowa
CHODZI O TO ZE Q3 IDZIE W DOL POD TYM WZGLEDEM ZE CORAZ MNIEJ LUDZI W TO GRA I CORAZ WIECEJ ODCHODZI ALE GRAC TO BEDE I MOZE 3 LATA ) TAK JAL POPRZEDNIE CZESCI
I ZEBY ZYSKAC ZNOWU JAKIS KLIMAT NOWYCH LUDZI "NOWA KREW" POTRZEBNY JEST WLASNIE JAKIS NOWY SZOK
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
btw...
co to za [FPP]Lucas.jr ?
nie wiem sam ale firmy robi� tylko gierki fpp co biega sie po ziemi i skacze a gdyby zrobi� gierke z pe�n� swobod� ruchu na ziemi i w powietrzu(jak quake z noclipem ale bez przechodzenia prze z �ciany)to by by�o co�,a sterowa�o by sie jakim� mechem.
To by� by dla mnie szok a dla was?
nierozumiem!!!!
po jaka cholere mi extra wyglad broni??? i hiperrealistyczni przeciwnicy??? skoro i tak wszystko mam wylaczane(jak kazdy quaker) po pierwsze wiecej klatek a po drugie nie skupiam sie napieknie tekstur tylko na przeciwniku
imho q3 nigdy nie umrze!!! tak jak nigdy nie umarl q1 i q2!!!!
co wy za bzdury wygadujecie az mi sie niedobrze robu
q3 umiera???? wiecie co ja na to??
BWWWAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA!!!!!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez Ripeer
nie wiem sam ale firmy robi� tylko gierki fpp co biega sie po ziemi i skacze a gdyby zrobi� gierke z pe�n� swobod� ruchu na ziemi i w powietrzu(jak quake z noclipem ale bez przechodzenia prze z �ciany)to by by�o co�,a sterowa�o by sie jakim� mechem.
aaaaaaaaahahahahahahhahahhahhahhaaahahahaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"co ty wiesz to zabijaniu )))"
Po pierwsze ile ty masz lat infinite ?
Po drugie czy grales w q3test rok temu
Po trzecie zawsze znajda sie ludzie ktorzy bede grac w np w q1 bo im sie podoba ale ogolnie chodzi o to ze q3 idzie w dol jesli chodzi o popularnosc i grywalnosc juz w tym wieje nuda dla tych ktorzy znaja te gre na pamiec
A ten tekst mi troche przypomina cos takiego "moje klocki lego sa lepsze niz twoje duplo wiec co ty wiesz o klockach
co do wygladu no to co zatrzymajmy sie w miejscu i moze wogole niech nie bedzie tekstur i broni wrocmy do wolfsteina !!!!
nie masz sprzetu? to masz pecha i grasz na minimum ja kiedys tez tak gralem ale juz mi sie znudzilo )
oczywiscie mozna miec p3 1000 i tez grac na minimum
W w koncu po to jest cos takiego jak fpp zebys sie poczul jakby to bylo w twoich oczu
Czy pamieta ktos taka gre jak TEKWAR juz wtedy mimo slabego enginu to bylo cos bardziej realistycznego bardziej fotorelistyczne niz q3
quote:
mam 18 lat
i mam przyzwoity sprzet
gralem w wolfa i bardzo mi sie podobal
co do reszty to pozwolcie ze zacytuje SweepeR'a:
... jak bym chcial czegos realistycznego to bym sie wybral z siekiera do parku straszyc ludzi..."
quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
mam 18 lat
i mam przyzwoity sprzet
gralem w wolfa i bardzo mi sie podobal
co do reszty to pozwolcie ze zacytuje SweepeR'a:
"... jak bym chcial czegos realistycznego to bym sie wybral z siekiera do parku straszyc ludzi..."
shit!!! ******em
no coz kazdemu sie zdarza
zw�aszcza mi ale
quote:
ja tam sie niewypowaidam, a mam 16 latek
hahahah to ja stary dziad jestem
Re: Q3 umiera i tak musi byc
quote:
D3al3R
GRA TERAZ POLEGA PRZEDE WSZYSTKIM NA KAMPOWANIU ARMOROW I QUADA TDM PRZEZ CO GRA JEST NUDNA I MONOTONNA
quote:
BRAK W Q3 JUZ SWIERZOSCI KTORA POWODOWALA ZE RZESZE LUDZI W TO GRALY I NAWET JAKIS TAM MOD TEGO NIE ZMIENI
quote:
PLASTYCZNYCH, ANONIMOWANYCH.
quote:
NIE MOWIE ZE TO MA BYC COS TAKIEGO JAK H@D ALE NA PRZYKLAD WYGLAD BRONI MOGLBY BYC REALISTYCZNY JAK ZE ZDJECIA A NIE JAKIES TAM PL�JKI Z BAJEK TO NIE TA ERA !!!
WYGLAD PRZECIWNIKOW JUZ POWNIEN BYC FOTOREALISTYCZNY A NIE JAKIES TAM PSEUDO-FOTO-ANONIMOWANE PLASTUSIE
A CO DO PROMODE TO NIE BEDE GO KRYTYKOWAL BO SAM GRAM ALE NAJBARDZIEJ MI TO PRZYPOMINA DESCENTAMOGLOBY BYC LEPSZE ALE NIE JEST ROK TO ROBIA I DALEJ JEST CIENKIE
PRZECIEZ TE BANALNE ZMIANY KIERUNKU LOTU SA PRZESADZONE
W KONCU CZY JA MAM SKRZYDLA CZY MOZE LATAM JAKIMS POJAZDEM ALA DESCENT
quote:
A CO DO SZYBKOSCI ZMIANY BRONI TO MOZE ZROBIC TAK ZE MOZNA BEDZIE ROBIC KOMBO ZE WSZYSTKICH BRONI NARAZ TAKA BEDZIE SZYBKOSC))TAKI WYSTRZAL ZE WSZYSKIEGO NARAZ BUAHHA I RAIL JAK MG
)
quote:
Po drugie czy grales w q3test rok temu
quote:
wieje nuda dla tych ktorzy znaja te gre na pamiec
Paszcie do mnie na:
[email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:09.