FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=181)
Opiszcie swoje lamy
Wiem, ze moze to byc pomuwienie, ale opisujcie tu swoje lamy!!!
Tzn. jesli jaka znacie dajcie tu jej namiary my tyz sie chcemy posmiac , a jak sie jush posmiejemy to
i
!!! i spox
Ja chcialbym zaprezentowac moja ukochana lame:
Nick: CoRaZ
Gdzie z niego moge sie posmiac: #walbrzych #podzamcze
O co go pytac zeby sie wygazal lamerstwe: o kompy, bedzie *******il glupoty jakby widzial o czym on muwi... a jak nie to mnie zawolajcie do go sporowokuje do lamerstwa
Udowdnienie ze to lama: TRZY raz roz*******il moj klan, zakladalismy je razem a on odchodzil lub sie przenosl do innego, w temtym prowadzil do klutni liderow i rozpadu tego klanu
eee... jak cos nie bedzie pasowala adminom to mnie banujcie tylko powiedzcie to usune tego posta i przeprosze wszystkich
Aby obgadywac kogos? I to jeszcze publicznie?
Dlaczego lama?: "... pomuwienie...", "...widzial o czym on muwi..."
reszty mi sie nie chce wymieniac......
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
xywa: bLADE
Gdzie z niego moge sie posmiac: board.fpp.pl
Dlaczego lama?: "... pomuwienie...", "...widzial o czym on muwi..."
reszty mi sie nie chce wymieniac......
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
Hehehehehe, przewaznie ci co mowia o innych ze tamci sa lamerami sami dokladnie nie wiedzia co to znaczy. Po drugie to sformuowanie mnie denerwuje bo jest naduzywane wobec kazdego kto poczatuke swoja przygode z kompem. Przeciez nie kazdy musi od razu wszystko wiedziec, a to ze nie wie czegos co ty wiesz to nie oznacza ze to jest lamer. Wkurza mnie tez jak sie ludzie wyzywaja od lamerow to jest glupie
quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
czyli, ze kazdy kiedys byl lamerem...
Jezu! Ale problemy. Prawie codziennie widz� na serwerze jak�� lam�. Kiedy� na mega.bydgoszcz.pl gra� Msx z kim� tam. Wszed�... nie pami�tam jego nicka. W ka�dym razie kolo m�wi�, �e Msx to cienias, �e za chwil� mu dup� skopie itp. A kole� nie za bardzo potrafi� skaka�... <-- TO JEST LAMA!
****, on ma komp od 5 lat, net od 1,5 roku i 6 miechow temu dowiedzial ze mozna se zalorzyc darmowe konto shell, alecz z ograniczeniami, popobno do plyty pod 486 wsadzil 64 ram w dimach i P200, klamie, wysmiewa za niajmiejszy blad, chwali sie tym ze w quake jest najlepszy, a jak ktos go zloi to muwi ze mnial zly dzien... to jest lama, moze wyszlem tu ja sam na lame ale jak ktos zorspierdala moj klan poraz TRZECI to jush miarka sie przebrala... nie moge jush znim wytrzymac... na irc fafuje, a pozniej w budzie ucieka od tego tematu i zapomina ze mnie wyzywal... to jest prawda, nie obchodzi mnie ze moze ja tu sie okazalem LAMA, ale musialem powiedziec o tym publicznie, tak to jush jest, a hij ja jush z nim nie moge
Wystarczylo by gdybys zrobil na stronie klanowej info: Poszukiwany martwy! i ksywke gostka podal - tak na forum to troche ****owo sam bys pewnie nie chcial zeby ktos tak o tobie pisal!
Ale sie wymadrzylem
Tak zrobie, dam jego oglowe za kolekcje pokemonow
Dlatego ju� zmieni�em post'a Ale jpg'a dam once again:
Zawsze zmniejszy� mo�na...
cool, ale po co mi to?
zeby ci sie na modemie (zgadlem?) board dluzej ladowal
do topic'a:
moj lamer ma xywe tramwaj. nie dosc ze wyglada jak siedem nieszczesc, to jeszcze w nic nie umie grac (nie mowiac o q2). jego texty na board.fpp.pl sa zupelnie czerstwe i pozbawione chocby krztyny humoru. kiedys skaleczyl sie chlebem i ganial z odkurzaczm za muchami...
rotfl
A ty co??? Wtajemniczony jakis ?
plemnik.com[/size]
To tera bedzie Heil Idiot.......
teraz ma cos przy stu, ale to nie jest najwazniejsze, liczy sie intelektualna dyskusja z ludzmi na poziomie ****
O JA!
no... ojj... powaga... a i tak w glebi liczy sie tylko z numerkami... no bo czy gosc co ma 1000 postow nie zna go na wylot?
quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
no... ojj... powaga... a i tak w glebi liczy sie tylko z numerkami... no bo czy gosc co ma 1000 postow nie zna go na wylot?
Mi nie chodzi�o o nabicie post'�w. Po prostu jestem wygadany...
quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Mi nie chodzi�o o nabicie post'�w. Po prostu jestem wygadany...![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:03.