FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1912)

Posted by XvX on 31-10-2001 23:54:

Talking Pod Boty

Chciałbym poruszeć kwestię botów, a konkretniej PodBotów! Co myślicie o treningu na botach? Podwyższa czy obniż umiejętności? Zachęcam do dyskusji...

(kur**, ale ja poważny i "dyplomatyczny" hehe )

P.S. Macie jakieś stronki z Waypointami dp PODBota??

.::<{[( *CZB* )]}>::.

Posted by [F|S|G] Fruit on 01-11-2001 06:47:

Re: Pod Boty

quote:
Napisane oryginalnie przez XvX
Chciałbym poruszeć kwestię botów, a konkretniej PodBotów! Co myślicie o treningu na botach? Podwyższa czy obniż umiejętności? Zachęcam do dyskusji...

(kur**, ale ja poważny i "dyplomatyczny" hehe )

P.S. Macie jakieś stronki z Waypointami dp PODBota??

Wedlug mnie, zdecydowanie granie z botami, podwyzsza Twoje umiejetnosci, ale nie w taim stopniu jan grani na serwie z normalnmi ludzikami Stronek nie mam ale jak cosik znaajde to wrzuce.

[F|S|G] member

Posted by kag on 01-11-2001 14:11:

Thumbs up

dobry PODbot nie jest zly, szczegolnie gdzies tak kolo 80 skill, ale ma jedna ale za to duza wade - to jest bot . Jasne mozna na nim sobie pocwiczyc, po mapach pobiegac, reflex potrenowac, ale boty nie zachowuja sie jak ludzie, a ludzie maja to do siebie ze sa nieprzewidywalni i zdazaja im sie takie akcje, ktore u botow nie sa spotykane....

a lista mirrorow pliku z waypointami jest tu : http://www.nuclearbox.com/podbot/downloads.shtml

Posted by [F|S|G] Fruit on 01-11-2001 14:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez kag
dobry PODbot nie jest zly, szczegolnie gdzies tak kolo 80 skill, ale ma jedna ale za to duza wade - to jest bot . Jasne mozna na nim sobie pocwiczyc, po mapach pobiegac, reflex potrenowac, ale boty nie zachowuja sie jak ludzie, a ludzie maja to do siebie ze sa nieprzewidywalni i zdazaja im sie takie akcje, ktore u botow nie sa spotykane....

a lista mirrorow pliku z waypointami jest tu : http://www.nuclearbox.com/podbot/downloads.shtml

Tak, ale mimo wszystko granie z nimi to przyjemnosc Wynik koncowy...

[F|S|G] member

Posted by =CoolNet=bOleK on 01-11-2001 14:45:

wedlug mnie granie z botami polepsza takie umiejetnosci jak np, celnosc czy reflex, ale rowniez troche pogarsza nasza umiejetnosc myslenia w grze, gdyz boty nie sa az tak inteligentne jak zywy przeciwnik

gg: 814986

mail me: [email protected]

Posted by [F|S|G] Fruit on 01-11-2001 14:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez =CoolNet=bOleK
wedlug mnie granie z botami polepsza takie umiejetnosci jak np, celnosc czy reflex, ale rowniez troche pogarsza nasza umiejetnosc myslenia w grze, gdyz boty nie sa az tak inteligentne jak zywy przeciwnik

Ale warto zz nimi pograc mimo wszysto

[F|S|G] member

Posted by =CoolNet=bOleK on 01-11-2001 14:55:

no tylko nie mozna tylko z botami grac, bo potem wejdziesz na serv i bedziesz srogie baty dostawal za brak myslenia w grze

Posted by [F|S|G] Fruit on 01-11-2001 15:11:

quote:
no tylko nie mozna tylko z botami grac, bo potem wejdziesz na serv i bedziesz srogie baty dostawal za brak myslenia w grze

Dlatrgo NIGDY nie gram z botami...

[F|S|G] member

Posted by =CoolNet=bOleK on 01-11-2001 16:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez [F|S|G] Fruit

Dlatrgo NIGDY nie gram z botami...

mozna se czasem pograc, boty zwlaszcza pomagaja w przypadku awarii netu, ale mi chodzi tylko o to ze gdy za duzo grasz z botami nie wplywa to dobrze na twoja forme w grze

Posted by eRbol on 01-11-2001 22:26:

a do tego z botami zabawa jest gowniana

Posted by =CoolNet=bOleK on 01-11-2001 22:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez eRbol
a do tego z botami zabawa jest gowniana

dla mnie zabawa z botami jest przednia, bo fajnie dostaja po dupie za swoja glupote

Posted by XvX on 01-11-2001 23:40:

Zauważyłem,że po graniu z Botami mój skil się nie podniósł!
Ale za to Grając z botami (PodBotem) można nauczyć się wielu tricków od autorów Waypointów. Poza tym Taki "głupi bot" ściąga cię z łebszotem z deagla z odległości 50 m!! Wymusz to na tobie trochę większej dbałości o oriętację i rozglądanie się dookoła. Boty są dobrym workiem treningowym! Np:
Dostałeś w dupe podczas gry z kumplami. Zgnoiłeś się przy wszystkich. Co robisz? Dodajesz do swojej (ofline) gry parę botów z imonami kolegów, wpisujesz: "jasonmode on" i masakrujesz niewinne postacie uzbrojone w malutki nóż do chleba. Jaka ulga!

Posted by kag on 02-11-2001 13:07:

Talking

ty sadysto ! na niewinnych botach ta sie wyzywac ! zaskarze to do Towarzystwa Przyjaciol Botow

ale zeby ten post nie byl bez sensu .... to widze jednak ze boty nie maja dobrej opinii, gdyby bylo inaczej to mozna by pomyslec o zmontowaniu przy cs.fpp.pl ekipy do robienia wp do nowych map ktore sa w mapcycle polskich serwerow, albo chociaz ruszyc poszukiwania ich po swiecie. Ale widze, co jest jasne, ze nie mozna traktowac botow jak chociazby przyblizowna wersje gry online, bo to tylko namiastka, ktora jest ok jak kaurat siec padla or smthng

Posted by Lis3n on 02-11-2001 17:32:

boshe jakie lamerstwo garc z botami
coz kazdy jest inny )))))))))))))

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Posted by =CoolNet=bOleK on 02-11-2001 22:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lis3n
boshe jakie lamerstwo garc z botami
coz kazdy jest inny )))))))))))))

znam wiele osob ktore nie maja w domu netu oraz nie sa bywalcami kafejek, a gre w countera znaja tylko z potyczek z botami, i wcale nie narzekaja

Posted by on 03-11-2001 18:42:

Dzis padl mi net i wywalalo mnie z serwerow cs, wiec sciagnolem PLBOTA i pogralem troszke sobie. Gra z botami to syf one sa glupie, a ginolem jak do kibla poszedlem albo telefon byl

Posted by SnipeR on 03-11-2001 18:48:

ciekawe jest to co powiedziales ale nasuwa mi sie pare pytan dokladnie dwa:
1. na jakim skilu bota grales?

2. jakim cudem sciagnoles bota skoro padl ci net?????

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Posted by on 03-11-2001 19:34:

Ad 1: na 5 (najwiekszym)
Ad 2: napisalem, ze wywalalo mnie z serwerow, zreszta nadal mnie wywala dzisiaj a na boardzie sobie pisze jak widac. Dzwonielm do tepsy, ale w sobote oni klada wala na klienta zadzwonie w poniedzialek sie dowiem dlaczego tak sie dzieje?

Posted by Cali on 03-11-2001 19:40:

Thumbs down

Nie z botami człowieku nic się nie nauczysz lepiej grac z normalnymi graczami takimi jak ja czy ty .
A czego nauczysz się grając z botami chyba celnosci ...

Posted by on 03-11-2001 19:45:

Cali garlem bo na serwerach nie moglemz w/w powodu. Chociaz gra z botami ma jednego plusa:
nie denerwuja cie lamy, ktore bluzgaja wkolo i robia tk

Posted by Cali on 03-11-2001 19:49:

Cali garlem bo na serwerach nie moglemz w/w powodu. Chociaz gra z botami ma jednego plusa:
nie denerwuja cie lamy, ktore bluzgaja wkolo i robia tk
tak masz racje nie denerwuja cie takie lamy ,ale wiesz LIFE is BRUTAL AND FULL OF WASADZKAS ale jak wejdziesz wieczorem tak o 20 -21 godzinie to z serverów zniknom lamki i gra się całkiem fajnie

Posted by on 03-11-2001 19:56:

i tak wlasnie robie w ciagu dnie nie ma gry bo lameriada sie zbiera na serwach i nie da sie grac

Posted by XvX on 03-11-2001 23:13:

quote:

znam wiele osob ktore nie maja w domu netu oraz nie sa bywalcami kafejek, a gre w countera znaja tylko z potyczek z botami, i wcale nie narzekaja

Ja gram w cafe ale milonerem nie jestem żeby codziennie płacić (Acha BTW Ile u was tam soi godzina grania w cafejce?? U mnie 2 zł/h ) dlatego trenuję z botami w domciu! A przez neta nie gram bo mam nocny internet :< . Bots is OK

Posted by TRAPPER on 04-11-2001 00:48:

Tak

weś jakieś 10 botw na ciebie to nuczysz sie grać. :-))

Posted by RoliNN on 04-11-2001 02:03:

quote:

Zagraj sobie z PODBOTAMI, zmienisz zdanie

Posted by DIoDA on 04-11-2001 10:36:

a jebac programy gra z zywym przeciwnikiem jest ciekawa...a z botami to takie puste trzaskanie... moze i uczy, ale mnie to nie bawi.

Posted by XvX on 06-11-2001 22:22:

Re: Tak

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
weś jakieś 10 botw na ciebie to nuczysz sie grać. :-))

Do kogo to?

Posted by nemesis.kt on 06-11-2001 22:29:

Re: Re: Tak

Sprawie strasznie jasna. Masz net nie graj z BOTami. Nie masz graj z BOTami lub idz do cafe i posciagaj z 100 MB dema z CSa i sie UCZ. Bardzo skuteczna metoda na dobre wyniki w CSie. Gdy grasz z BOTami NIC tak naprawde taktycznego sie nie nauczysz. Jedynie twoje umiejetnosci INDYWIDUALNE sie polepsza.

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by RoliNN on 06-11-2001 23:32:

Dokladnie, ale demka to se mozna ogladac w domku.

Posted by szefow3® on 07-11-2001 01:31:

Ja czesto gram z botami jak yoss sciaga i mam pinga (*&^#@&$ Czasem sciagam sobie waypointy do taktyk obronnych, np podczas klanowki mam taka, a taka pozycje wiec sciagam waypoint, na ktorym boty chodza wlasnie tak + kilka modyfikacji. Siedze tam gdzie mam siedziec i trenuje najlepsze ustawienia podczas obrony. Wg mnie to sie sprawdza
Co innego, ze robie to od niedawna wiec jeszcze nie widac efektow

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:46.