FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=1939)
stracilem sens zycia :(
''I'm a loser baby so why don't you kill me...''
taki mam tera stan... nie widze potrzeby zycia, nie wiem po co... no po prostu wszystko nie ma sensu... nie chce mi sie uczyc, a wlasciwie tylko dzieki temu cos tam osiagne... nie chce mi sie uczyc ani w szkole, ani przy kompie - php, xml, hackerstwo... to powstaje w mojej glowie ze juz to umiem, ale przeciez nie umiem i mi sie nie chce nauczyc... nic mi sie nie chce... jestem zmeczony zyciem... najchetniej zasnalbym na dluzszy czas... albo i dluzej... nie wiem co mi jest... co mi jest? jestem zdziwiony swiatem, jego regulami, tym jak ludzie reaguja, zachowuja sie, jacy sa... tacy... inni ode mnie, nie rozumieja mnie to raz, szczegolnie starsi... a kumple... kumpelki... nie moge z nimi pogadac na glebsze tematy niz voda i imprezy... tzn pewno by sie znalaz ktos... ale tera nikt nie ma czasu... szkola pochlania... a ja juz nie moge... nie widze wokol siebie potencjalnej osoby ktora bym kochal... dziewczyny znaczy sie... nie widze... chyba... chociaz... moze... w kazdym razie jakis dol mnie zlapal... co mi jest? dlaczego wszystko dookola takie dziwne jest? i dlaczego mam takie abstrakcyjne myslenie - widze wszechswiat, widze smierc, widze co potem... za duzo widze i za duzo wiem... to mnie meczy... ja juz nie chce... ja juz nic nie moge... chociaz wiem ze jestem w stanie... paradox... takie moje zycie... paradox... Jezzuu... help... co mi jest, powiecie mi???
Am I a loser, baby?
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
Znajd� dobrego psychologa (serio).
Ba, ale taki okres wcale nie zale�y od wieku, a je�li nawet to mo�na go mo�liwie skr�ci�, w�a�nie dzi�ki psychologowi. To nie s� mali ludzie w bia�ych kitlach, ale zawodowcy od takich spraw. Nie ufasz ju� ksi�om- id� do psychologa, tylko tyle ci zostanie dr�g.
o swoich problemach
ZZ/ Psycholog to specjalista. Psycholog dla naszych k�opot�w tym czym internet dla szukaj�cego informacji- po co samemu czyta� trudn� ksi��ke skoro mo�na przeczyta� opracowanie i mie� wi�cej czasu na zabaw�. "
�ycie jest za kr�tkie na bycie ma�ym, nasze ma�o�ci zostawmy specjalistom."
Nie ka�dy psycholog jest dobry, ale je�li znajdzie si� tego dobrego to �atwiej �y�.
No offence
Tego nie lubie :-/
W dzisiejszym, szybkim �wiecie, rado�ci s� wsp�lne, smutki prze�ywa si� solo. O zabawie mo�esz poczyta� z Formy itp.- z czego� skierowanego do wielu ludzi. Do problem�w tak podej�� si� nie da. Dlatego s� psycholodzy- oni przecie� dzi�ki dok�adnemy poznaniu pacjenta mog� naprawd� pom�c w rozwi�zywaniu problem�w. Wiem co m�wi�
ZZ/ Pami�taj- ten pierwszy psycholog nie musi by� tym dobrym. Sam ocenisz jak on na Ciebie wp�ywa.
BTW- fajny chat nam wyszed�
DziamDziam a.k.a Irreligious
Dobry chlopak byl i malo pil...
Illusion of sense :: Mata Leao ��d� Team :: ��dzki O�rodek JuJitsu/JuJutsu
Zamiast "Pismo �wi�te" wol� "Biblia" lub "Pismo �wi�te Chre�cijan" itp.
Ja wol� Toma Clancy`ego
quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Ja wol� Toma Clancy`ego![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
fajnie ze se czatujecie, ale mi to nie pomaga wcale![]()
1_Al!EN_0/ Wniosek z chatu: id� do psychologa
ZimZum/ Najpierw przeczytaj kt�r�� z ksi��ek Clancy`ego to porozmawiamy, a je�li ju� przeczyta�e� to wiedz, �e na mnie "T�cza Sze��" itp. dzia�aj� bardzo mocno.
Niewiem czemu ostatnio jestem w podobnym stanie. Troche to juz trwa,meczy mnie to...powoli trace ochote na rzeczy ktore dawniej napawaly mnie radoscia...rozmawiajac z kumplami zaczynam zauwarzac ze tak na prawde sprawiam jedynie pozory iz ich slucham...wylanczam sie...odlatuje gdzies,mysle zupelnie o innych sprawach,czesto blachy,wogule nei zwiazanych z temat rozmowy. Co gorsza powoli zaczynam traktowac w ten sposob najlepszego kumpla...ehhh.....niewiem czym to jest spowodowane, a co gorsza nie mam zabardzo koncepcji na zmiane tego stanu, na powrot do normalnosci, do odzyskania dawnego siebie... Niewiem, moze kazdy w mniejszym lub wiekszym stopniu musi przejsc taki okres w swoim zyciu by zdobyc jakies doswiadczenie na przyszlosc.... Powoli wszystko traci sens... zauwazam rzeczy, ktorych jeszcze do nie dawna nie bylem w stanie dostrzec...wstaje rankiem,spogladam przez okno i mam oche wyskoczyc na dach mego bloku podniesc glowe w bezkres blekitu, czujac powiew delikatnego wiatru i promienie rozgrzanego slonca na mej twarzy zaczac krzyczec w mroczna otchlan kosmosu tak glosno by sam Bog mnie uslyszal i odpowiedzial na watpliwosci, tore mna targaja.....
.....ehhhh..........
< jar0d >/ Kto� mi dzi� powiedzia�, �e na zachodzie ka�dy cz�owiek ma swojego psychologa. Co� w tym musi by�.
ni moge nigdzie wyjsc bo nikogo nigdzie nie ma... nie ma do kogo isc... dlatego tu siedze narazie... poza tym nie chce mi sie... to jest moj stan... np. widze dziewe, zaczynam z nia gadac, a po chwili juz mi nudno i mysle sobie ''nie chce mi sie z toba gadac''... nawet z dziewa ktora gada sie genialnie... wogole z nikim mi sie gadac nie chce czasem... a czasem chce... no po prostu hustam sie jak cholera i nie moge sie zatrzymac
M�odzi ludzie, dopiero w��czaj�cy si� do wy�cigu w dzisiejszym Szybkim �wiecie bez pomocy zawodowego psychologa szybko trac� energi� i ochot� do dzia�ania.
ZimZum/ Najpierw przeczytaj kt�r�� z ksi��ek Clancy`ego to porozmawiamy, a je�li ju� przeczyta�e� to wiedz, �e na mnie "T�cza Sze��" itp. dzia�aj� bardzo mocno.
Ka�dy dzie� bez psychologa to dzie� mniej w naszej puli szcz�liwego �ycia- tego liczonego od pierwszej dobrej wizyty u psychloga do naszej �mierci. Je�li chcesz by� zwyciezc� samego siebie w wy�cigu dzisiejszego Szybkiego �wiata to musisz korzysta� z pomocy psychologa. Inaczej daleko nie zajedziesz.
ZimZum/ Zaw�d polegaj�cy na zabijaniu innych ludzi jednak niesie z sob� pewn� doz� przemy�le�. Przeczytaj a zrozumiesz.
Ka�dy dzie� bez psychologa to dzie� mniej w naszej puli szcz�liwego �ycia- tego liczonego od pierwszej dobrej wizyty u psychloga do naszej �mierci. Je�li chcesz by� zwyciezc� samego siebie w wy�cigu dzisiejszego Szybkiego �wiata to musisz korzysta� z pomocy psychologa. Inaczej daleko nie zajedziesz.
quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
ZimZum/ Zaw�d polegaj�cy na zabijaniu innych ludzi jednak niesie z sob� pewn� doz� przemy�le�. Przeczytaj a zrozumiesz.
ZimZum/ Czytanie ksi��ki b�d�c w hu�tawce nastroj�w to w.g. mnie z�y pomys�. Kwestia gustu.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:49.