FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=203)
A czemu my lubimy FPP?
Chyba byl jush taki topic, ale ja rozgrzeje dawny temat, czemu lubimy te gierki? czym ona zaslurzyly sobie na taka poblike?
Pewnie dlatego ze to jedyny rodzaj gierek w ktorej w pelini kontrolujesz postac - np w takim StarCrafcie czasami wkorwia to ze zealot polazle tedy a nie owedy. FPP Rulez!
Some days, some nights. Some live, some die. In the way of the samurai.
Mozna sie wyzyyyyyyyyyyyyyyc i wbrew pozorom 3eba przy nic myslec
No i sa najbardziej klimatyczne przez to ze wcielasz sie bezposrednio w postac i masz obraz z jego pova!
FPP jest THE BEST !!!!!!!!
w budzie brek dens i electric boogie powinny by� obowi�zkowe zamiast wuefu
Zamiast to nie (moja stara jest W-F menka ) ale mogli by wprowadzic to jako dodatkowe zajecia
Najpierw 25 minutowy DM, a po tym 20 min. breka
Nie lubi� electric boogie (ale i tak mam troch� empetr�jek do niego ). Co do tych FPP... W szkole na informatyce sobie gramy w Half-Life'a (Q3 nie chodzi na tamtych kompach
)
no bo do electric boogie czeba cierpliwo�ci a w breaku miech yeden i masz figure opanowan�.
I znoow Ripeer wszedl na boarda i zmienia temat A potem znowu trzeba bedzie nawiazywac do tematu
Powiedz mi co break or electric buggie ma wspoolnego z FPP(oproocz ciebie
)?
Ktos kiedys proobowal opisac jak robic strafe jumpy - to bardziej breake przypominalo niz jumpy
FPP RULEZ!
Powiedz mi co break or electric buggie ma wspoolnego z FPP(oproocz ciebie
)?
nie znam sie na tym ale freestyle project i flying feets sa cool
heh... Fpp to nie taniec, taniec to nie Fpp, wiec po co Ripper zaczol o Breku gadac?
a widziales kiedys zeby ripeer gadal na temat?
Napisane oryginalnie przez tramwaj
a widziales kiedys zeby ripeer gadal na temat?![]()
Zamiast odpowiedzie� na zadane pytanie, napisz� w jakie gry lubi� gra�:
1.Fightingi (serie Tekken i Street Fighter 2D, a tak�e emulowane Samurai Shodown 4 i Garou, lecz Mortal Kombat - nie przypad� mi do gustu). Ostatnio w Sieci pojawi�o si� demo The Rage - super fighting 3D a'la Fighting Force.
2.FPP (Tribes 2 ,Quake 3 Arena, mody typu CS i UT- doskona�a walka dru�ynowa, Undying, Syrious Sam itp. - klimat).
3.RTS (Red Alert 2 - granie Aliantami to co� wspania�ego, Europa Universalis - zamieszki na granicy polsko-chi�skiej i zgodno�� z prawdziw� histori�).
Link do strony o emulacji Street Fighter Zero 3: http://emu.makii.pl
hmm... a co ma st do fpp ?
a nie przyzwyczailes sie jeszcze ze tu ciagle sie temat dyskusji zmienia, nawet jak nie ma pretekstu?
bo wiecie, domowa uprawa gruszek chinskich to wspaniala sprawa, pamietam jak kiedys moj dziadek...
Z gier fpp najbardziej lubi� AvP. Dlaczego? Kto ogl�daj�c kt�r�� z cz�ci Aliens nie my�la� jak to wygl�da �wiat z oczu Obcego? W filmie Obcy jest ukazany w z�ym �wietle, w grze mo�emy zobaczy� jak wygl�da wszystko z drugiej strony frontu.
no nie wiem...ciekawe skad autorzy gry wiedzieli jak wyglada ten swiat?
ja sobie go wyobrazalem troszke inaczej...za to predator jest pokazany zajebiscie...
Dokladnie! Predator jest zajebiscie zrobiony. Aliena troche przegieli. W Filmie byl troche bardziej wytrzymaly - nie bylo mowy o zajebaniu go seria z maszynoowy.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:43.