FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=2136)

Posted by [FPP]f0rgotten on 12-11-2001 16:49:

Exclamation Znów NYC...

Znów plane crash tym razem spamolot spadł zaliczając kilka domków. http://wyborcza.gazeta.pl/info/arty...9&xx=540954 Zapraszam do dyskusji na tym topciu !

Posted by [FPP]Shooler on 12-11-2001 16:57:

Re: NYC Znów...

quote:
Napisane oryginalnie przez SubZero.
Znów plane crash tym razem spamolot spadł zaliczając kilka domków. http://wyborcza.gazeta.pl/info/arty...&xx=540954. Zapraszam do dyskusji na tym topciu !

Wedloog mnie to byl zwykly wypadek, ale przez 11 wrzesnia jest to odebrane jak jest.......
no ale z drugiej strony kto tam wie....moze znowu Osama sie odezwal :/

Posted by [FPP]xen0m on 12-11-2001 19:14:

no nie wiadomo co sie stalo i imho trzeba czekac az cos oficjalnie powiedza a nie spekulaowac tutaj...

Posted by [FPP]Saari on 12-11-2001 21:17:

Ja tam nie wierze w wypadek ... Nie teraz jak zapowiedzieli ze bedzie jakis zamach ... to po prostu dziwne ze wypadek : akurat teraz... akurat w NY ... po prostu malo realnie to wyglada..

Aco do wiadomosci ...to amerykanie sa tak posrani teraz ze raczej nie podadza tak lato ze terrorysci

Posted by S4i1or on 12-11-2001 21:20:

Znaleźli już czarną skrzynkę, to pomoże im ustalić przyczynę wypadku... Ale IMHO to nie sprawka wójka Osamy. Co by mu dało rozwalenie czterech domków w Queens??? IMHO nic. Ale nigdy nic nie wiadomo...

Posted by [FPP]Shooler on 12-11-2001 21:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Co by mu dało rozwalenie czterech domków w Queens??? IMHO nic. Ale nigdy nic nie wiadomo...

I tu racja - majac do dyspozycji samolot nad NY afgancy raczej nie rozwalali by domoof mieszkalnych a sciagneli cos innego - cos, co znowu by powalilo opinie publiczna, albo to byl wypadek, albo terrorysta cos sie nie udalo

Posted by [FPP]xen0m on 12-11-2001 22:41:

quote:
Znaleźli już czarną skrzynkę, to pomoże im ustalić przyczynę wypadku... Ale IMHO to nie sprawka wójka Osamy. Co by mu dało rozwalenie czterech domków w Queens??? IMHO nic. Ale nigdy nic nie wiadomo...

jest jeszcze moaliwosc ze byla jakas walka w samolocie z terorystami i samolot nie dolecial tam gdzie mial doleciec... moze do siedziby onz gdzie tego dnia byly obrady zwiazane z teroryzmem....

Posted by Mil0sh on 13-11-2001 06:41:

quote:

nic nie dalo? lol, zobacz jak teraz amerykanie sraja przed lotem samolotoem. Znowu jest glosno, stacje na calym swiecie znowu przerywaja swe programy i relacjonyja wydarzenia z NYC.
Ja tez nie wierze w wypodak, zbyt malo prawdopodobne.

Posted by OGO on 13-11-2001 10:07:

Posłuchajcie teraz sami siebie. Cokolwiek się wydaży od razu Osama. Teraz przytoczę jedną rzecz - co było takiego w tym zamachu na WTC że nikt się tego nie spodziewał ? Zaskoczenie bo przez myśl nie przeszło że można porwać samolot i nim wlecieć w budynek. Czy tosamo by chciał zrobić Osama ponownie, zastanówcie się ? Chyba nie bo by zaskoczenia nie było i by ten samolot wykryli nimby gdziekolwiek doleciał z ważniejszych budynków. Wydaje mi się iż to był wypadek. Od tych spekulacji aż boli głowa. I widać teraz jak bardzo się boicie Osamy.

Posted by [FPP]xen0m on 13-11-2001 12:51:

no i dlatego trzeba czekac na jakies oficjalne info...

Posted by [FPP]Shooler on 13-11-2001 13:37:

Tak jak mowilem - wszystko (oficjalne info) wychodzi na to, ze to jednak wypadek

Posted by Neo on 13-11-2001 15:04:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Tak jak mowilem - wszystko (oficjalne info) wychodzi na to, ze to jednak wypadek

qrde, przestancie caly czas gadac o tym samym bo to sie robi nudne...po co walkowac jeden topic trzy razy ?!?

Posted by MaslaV on 13-11-2001 15:12:

No cusz widać ciekawy temat...

Posted by [FPP]Shooler on 13-11-2001 15:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
No cusz widać ciekawy temat...

Tobie sie chyba podoba - topic z "bialym proszkiem" to chyba ty zalozyles

Posted by MaslaV on 13-11-2001 16:49:

Eh... jak wam sie nie podoba to nie mam nic przeciwko jego skasowaniu...

Posted by [FPP]Shooler on 13-11-2001 17:18:

quote:
Eh... jak wam sie nie podoba to nie mam nic przeciwko jego skasowaniu...

Ja nie mam nic przeciwko, ale to "No cusz widać ciekawy temat..." zabrzmialo troche jak by Ci sie nie podobal

Posted by MaslaV on 13-11-2001 17:43:

No dobra ale zauwarz....
starasznie mnie wQurfia temat spadającyh samolotów....
a ostro jaram si wonglikiem.... HA!

Posted by [FPP]Shooler on 13-11-2001 21:49:

quote:
ostro jaram si wonglikiem.... HA!

No cosh - kazdego podnieca co innego

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:47.